- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мои съвети за ДЪЛГА коса
Знаеш ли мисля да се пробвам след като изхабя шампоаните и балсама, който имам, все пак нищо не губя!Значи ще си купя шампоан ТЕО с яйце, а да ми предложите някакъв балсам към него (щото после няма разресване? ) , както и кой спрей да си взема! Ще намаля пресите до минимум, а и....кажи няква маска със змийско мляко/олио на приемлива цена (без тази на ЛОРИС) ?
миозотис-за третирана коса-не повече от 9 лв с костен мозък,но е хубаваПървоначално написано от MegiBoOm
MegiBo0m ,страшна си и много се радвам че поне ти приемаш изцяло съвета ми!!От сърце ти желая ЕДИН ОГРОМЕН РЕЗУЛТАТ И КОСА,КОЯТО И ДА ИСКАШ ДА СПРЕ ДА РАСТЕ ДА Е НЕСПИРАЩО РАСТЯЩА!!
Относно балсамите за коса..Аз най-много съм доволна от ELSEVE ,розов с перлен ефект,мноого ме кефи резултатът ! А отностно въпросът за готини къдрички-аз си докарвам със спрея за коса от AVON ,серията naturals ,на Gliss червеният и на Elseve без значение от цвят+ токва косата ми е супер права и трудно се начупва и то единствено от тези спрейчета,после лягам с мокра коса и да сутринта съм със сладки къдрички
![]()
ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ: Какво мислите за стимуланта за коса на Икаров? Аз си правих маска с него, с бадемово масло и слагах хапченце аспирин (шашкаща маска),ама ефекта слаб
Хайде,хайде развихрете идеи ве дами ^^
Има много добри отзиви за стимуланта, аз го ползвам лично ама не знам дали има особен ефект. По-добре според мен бадемово и рициново масло, както и тривитаминол. А ти от хининовата вода кога видя ефект? И какви продукти от аптеката си ползвала, сподели..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хининовата вода,според много отзиви има ефект едва след 3-4 месеца,при мен нямаше обаче..
Използвах и някакви стимуланти за коса от аптека по препоръка на аптекаря (хапчета за здрава кожа,нокти и коса) и имаше ефект откъм кожа и нокти,ама коса не![]()
Бях склонна да ходя до ветеринарен магазин за някакъв витамин за коса(прилагал се върху животни за по-гъста козина) ,ама добре че се отказахВсе пак е някак аморално,деазнам
![]()
Правила съм МНГО пъти маски за коса с 2 яйца,бадемово масло,лимон , аспиринче-ефекта доло горе
Поливам си косата чат пат с лимонов сок след къпане ,когато го отмия има резултат,но ако не го отмия 5 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ,а косата ми ухае с дни на лимон и не е твърда.
Правих си и маска с кисело мляко на косата редовно,но то е вече по-скоро за падане на боята и работи ! Обаче си останах чернокоса и много ми ходи![]()
Имам мноого опит в бранша .. Имам какво да ви споделя,ако има някой насреща![]()
Ми направи го като искаш.Първоначално написано от PinkPan7her
Само с искане нестава![]()
Няма да збъркаш.
Можете ли да ми кажете колко г/д като цена и химиновата вода![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Да попитам само изтощават ли се косите от толкова много третиране![]()
Със сигурност се изтощават от сешоарите,всички видове преси,маши и прочие,но има и нещо по-фатално..
Ако се прекали със всички грижи за коса ,ако маниашки си правим маски от каквото ни хрумне и отделно продукти ефекта е по-лош от изтощаване..Лично наблюдавах една дама във фризьорския салон,която беше много запалена по грижата за косата си и си беше испатила ,косата и бесе мноого рядка,но не знам на кое по-точно се дължи.Сигурно е от нещо купешко,защото натуралното не вреди.
Аз използвах известно време хининова вода [точно тази с таралежчето за която говорите] и ефект нямаше...
П.П. Някой може ли да ми каже как се използва спрея за къдрици на gliss?
A justdie какви витамини си пила?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Спрея за коса на Gliss аз го ползвам върху суха коса,когато я разрезвам или просто когато се сетя за приятния аромат на спрея.
Витамините,хайде де какви бяха..не се сещам,дали не бяха на Милко Тошков,не .Мисля че във всяка аптека имат разнообразни артикули под формата на таблетки за здрава коса,кожа и нокти,аз просто налучках някакви..
Хумата също е много лош вариант,то направо става кал без ефект :X
Ползвам хиновов шампоан и хининова вода от 1 месец някъде. Ефект според мен има, но не знам дали е от тях или от другите маски, които си правя. Това животинското, което спомена, е Тривитаминол и според мен също не е лошо.Ползвам и стимуланта на Икаров, даже заедно ги смесвам с Тривитаминола. Откъм дължина уж има ефект, но не е кой знае какво. Може би и без тези неща косата ми пак би пораснала долу-горе толкова. НО! Това, което забелязах, е, че ми поникна УЖАСНО МНОГО НОВА КОСА!
Което за мен е супер ефект, тъй като косата ми е не особено гъста и с тънък косъм. Чувала съм, че "сухите масажи" на скалпа стимулират кръвообращението на главата и следователно - растежа. Примерно преди да влезете в банята, защото все пак косата се омазнява при масаж, масажирайте 5-10 минути скалпа. Аз го правя много рядко, само когато се сетя, така че не мога да кажа, че има ефект.
А, и много важно естествено - режете крайчетата на косата по-често, за да не цъфти. Ако се реже по-често, няма да помогне на растежа, но поне след време няма да ви се наложи да отрежете 4-5 пръста, защото нацъфтялото "се е качило" нагоре.![]()
Edit: Поразрових се и аз за снимки и се оказа, че все пак разликата не е малка.![]()
http://www.prikachi.com/images/495/3169495o.jpg - ноември
http://www.prikachi.com/images/524/3169524T.jpg - януари
http://www.prikachi.com/images/503/3169503q.jpg - март ^^
Има разлика голяма, според менмного готина коса имаш, както и авторката. А да те попитам колко често ползваш хининовата вода? И авторката да каже какъв е този спрей на Глис, защото те имат доста.
http://shopix.bg/Gliss-Oil-Nutritive...ki-sprei-serum ето сайтче със спрея![]()
Много ме радва ефекта,но по-горе съм споменала и други марки спрейчета..Като цяло идеята за спрей е уникална,лесна,даваща ефект!
Открих наскоро нещо ново за мен и ДОСТА интересно -
АКТИВАТОР ЗА КЪДРИЦИ, серията е на Loreal
http://zlatnaribka.com/product_info....oducts_id=2336
ето друга марка :
http://roshavka.wordpress.com/2009/0...C%D1%8F%D0%BD/
незнам за ефект
лол, наистина има голяма разлика! и си много хубава btwПървоначално написано от Lorein
![]()
аз ползвам хининова вода от ноември.. тоест за 5 месеца косата ми порасна с 8-10 см =Д а нормално расте бавно.
мойта разлика : http://prikachi.com/images/249/3170249u.jpg (странната усмивка е раздвоение между нормална усмивка, муцка и сериозна. и това беше краиният резултат, наистина не знам как се позира на снимки)
Косата ми расте много бавно ако може дайте ми някой съвет как да стимулирам растежа и мерси предварително![]()
Значи да обобщим![]()
1.хининова вода
2.тривитаминол
3.спрей на глис за къдрици
4.шампоан на тео с яйце (за което имаше дълги спорове)
5.хининов шампоан (само кажете от къде си го купувате)
Ако съм забравила нещо допълвайте![]()