- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мои съвети за ДЪЛГА коса
[quote="Aquamarine"]Значи да обобщим![]()
1.хининова вода
2.тривитаминол
3.спрей на глис за къдрици
4.шампоан на тео с яйце (за което имаше дълги спорове)
5.хининов шампоан (само кажете от къде си го купувате)
6. Маска със змииско мляко
7.Балсам за лезно разресване БЕЗ косопад с перлен ефект Elseve ,розов
8.Без изправяне на косата
хининовия шампоан се купува от аптеката и в някой магазини за козметика го предлагат![]()
а относно стимуланта на икаров , отзиви ?, че мисля да си го взимам ..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз мисля да го взимам,ама няма достатъчно мнения^^
Апък в днешния неделен ден мисля да си ударя една маска само със бадемово масло за 20 минути, от опит знам и тук НИКОЙ не може да ме убеди че няма ефект! Ефектът е поразяващо мека и бляскава коса
Леле,забравих да спомена.. Открай време със тези спрейчета и маски за коса + прекрасния ми парфюм ,който без да искам налучках ,приятелят ми се спука да ми мирише косата,гали я..Съучениците ми,17-18 годишни дето се вика и те постоянно ми миришат косата и си play-кат с нея и все чувам някакви комплименти..![]()
Какъв парфюм ползвашш :Р
И на каква марка е този хининов шампоан?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
За хининовия шампоан- ползвам този http://ehealthbeauty.com/images/milvahinsh.jpg
Пръскам влед измиване със спрей балсам Глис http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg
Разресвам косата, като започвам от връхчетата, за да не я тормозя и късам.
Суша само корените със сешоар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от justdie
Ами моя е като на kalpazanka. Не е лоша миризмата, но не очаквай нещо особено.Иначе бях чувала, че хининовата вода изтънявала косъма. Не знам дали важи същото и за шампоана. Лично аз винаги след шампоана слагам и балсам, защото иначе се заплита и после по-трудно я реша.
Писна ми да чета твърде груби мнения за маската на "Lorys"или пък присмешливи коментари !!! Критици-вървете си търсете маски според вашия вкус. + Това само аз ли правя разлика м/у "Snake milk " <-> "Snake olio".
Аре за многознаещите -вървете си направете Шопска салата с мляко на вкус ,щото то олио,мляко все там![]()
От всички мнения, които прочетох мисля да си взема хининовия шампоан и този спрей за къдрици на gliss и да си пръскам косата след къпане с хининовата вода и спрейчето![]()
Относно тези витамини - със сигурност няма да си взема от тях, хич не обичам да гълтам хапчета
![]()
И чакам мнения за този стимулант на Икаров - за какво точно действа, по-здрава ли я прави
Съжалявам за всичките ми въпроси ама..
А и да ви кажа една маска - майка ми си я прави
Маската се прави в някаква купичка, каквато ви е удобна.
Състав:
2 супени лъжици тривитаминол
2 супени лъжици хининова вода
1 супена лъжица водка![]()
1 супена лъжица мед
Стоите с нея 2 часа (може и повече).Помага за растежа със сигурност, защото майка ми почна по-често да ходи да се кълцаСтава и по-бялскава.Казвайте и вие такива маски
![]()
Хора я вижте, моята косица не е подстригвана 3-4 месеца, а в какво състояние е сега:
http://prikachi.com/images/942/3172942v.jpg![]()
![]()
![]()
Никога вече няма да си слагам яйце на главата. Цял ден косата ми миришеше на яйце, аз я усещах, представям си околните![]()
Обаче беше забавно да си го чукна в главата 2-3 пъти, докато го пукна![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
и аз си правя, но не само с яйце, защото трудно се мие след това и мирише
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
моята маска е :
1 с.л кисело мляко
1с.л мед
1с.л алкохол
тривитаминол 15 капки
Измих се със шампоан с коприва и косата ми стана много мека.Цвета ми се промениимам 2 хининови води и мисля да почна да ги ползвам,ама ми се омазнява косата ;(
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
Аз съм пробвала това с яйцето, обаче не съм си го чукала на главата .. Просто го бях разбъркала в една купа като за омлет и си полях цялата косаИ аз не усетих да мирише, знам че яйце трябва да се мие с хладка вода, за да не се пресече..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Не мирише,не мирише,ако е домашно![]()
АЗ често го правя този номер и въобще не мириша на яйца..
ИЛИ пък бъркам в купа 3
3-4яйца и размазам...![]()
и аз си слагам яйце- само жълтък и не мирише ..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
[quote="justdie"]Много ми харесва тема, много се надъхах! Аз от октомври използвах хининов шампоан та така до февруари ... Ефект абсолютно никакъв освен да ми изсуши косата :Х Та сега искам да изпробвам твоя метод. Мисля вместо шампоан, направо да си чукна яйцето ( и колко време да седя с него или се намазвам и после директно отмивам? )Първоначално написано от Aquamarine
и като се свърши моя тогава да купувам друг шампоан. Маската послено на Лорис ли препоръчваш и трябва да пише snake milk? И ако може да ми разясниш за тривитаминол
Какво точно е как се ползва и кога, ще съм ти много благодарна.
![]()
Оооо за възстановяване на косата далеч не е добре да ползвате маската на Лорис, която и да било. Пълна е със силикон, докато я използвате косата ви ще бъде мекичка, здрава, бляскава, силна... Тези силикони не са подходящи защото се наслояват в/у косъма и не се отмиват напълно, и така пречат на косата да образува естествените си обвивки, което изобщо не бих нарекла "възстановяване" ... И когато спрете да я използвате - косата ви ще бъде в предишното си състояние, ако не и в по-лошо, тъй като е свикнала да получава 'защита' от маската и вече не образува както преди тези естествени обвивки.. По-добре си правете маски с домашни продукти, ефект може и да не видите след 1-2-3 пъти, но със сигурност е по-добрия избор от тази маска, пълна със силикон..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
За тези, които ползват хининов шампоан да питам мирише ли на нещо шампоана![]()
^Не помня,но 99% давам, че моят нямаше миризма.![]()
Big or small, lies are lies!
мс![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре това беше вица за деня!
аз съм го пробвала това с чукването в главата на Великден с уж сварено яице което ми дадоха.. пък то се оказа дървено!![]()
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Темата е супер надъхваща и ще я следя. Браво авторке наистина методите ти ми харесват и мисля да изпробвам някой от тях. Искам само да попитам ако смеся яйцето с балсам за коса ще разваля ли ефекта? Защото не ми се иска да мириша на кокошарник
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
А какъв е точно ефекта от яйцето ??
Между другото , доколкото ползвах спрейчето на Глис за цъфтящи краища , въобще не ми цъфтеще .. сега го смених с едно друго спрейче от месец.. и косата ми пак почна да цъфти ..и то точно когато ми наближава бала.. напрао ужас ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...