.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 228
    Град
    България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Темата е супер надъхваща и ще я следя. Браво авторке наистина методите ти ми харесват и мисля да изпробвам някой от тях . Искам само да попитам ако смеся яйцето с балсам за коса ще разваля ли ефекта? Защото не ми се иска да мириша на кокошарник
    Благодаря
    Според мен най добре е да си направиш маската за коса с 2 яйца,разбити много добре и да прибавиш към сместта лимонов сок от 1/2 лимонче или цяло.Това е в много голям плюс,защото:
    -Яйцето заздравява косата и я прави по-мекичка,а лимоновият сок придава поразяващ блясък на косата,особено на тъмните коси, и неутрализира натрапчивия мириз на яйце ,а невярвам свежото ухание на лимонче да е гадно Тази рецепта ще я направя още днес,но и преди съм я правила 6+ e
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ Ще я пробвам тая рецепта значи неска :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Мисля и аз да пробвам. Даже след като я измия с шампоан ще я полея с вода с малко оцет, той също неутрализира миризмата (колкото и невероятно да звучи). По време на маската трябва да я "затоплиш", нали? Ще пробвам с пликче на главата, увито в кърпа и мисля да поседя така 15-20 минути. Да се надяваме, че ще стане!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да ви кажа сега съм с маска и яйчице си сложих. После ще си изплакна косата с вода с лимон. А да ви попитам за шампоана на Тео с яйце, той не е ли за суха коса? Защото моята от време на време е мазна в корените. И май не е подходящ за мен. Видях, че има с невен, с коприва и още няколко, те дали ще са добри?

п.п Маската трябва да се затопли, да. И аз сега съм с шапка за баня и хавлия отгоре. Направо ми се спари главата, а само 30 минутки съм стояла.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Нали трябва да си намокря косата преди да сложа маската?

То може и на суха ама аз си я мокря, за да се отворят порите.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от justdie
    Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Темата е супер надъхваща и ще я следя. Браво авторке наистина методите ти ми харесват и мисля да изпробвам някой от тях . Искам само да попитам ако смеся яйцето с балсам за коса ще разваля ли ефекта? Защото не ми се иска да мириша на кокошарник
    Благодаря
    Според мен най добре е да си направиш маската за коса с 2 яйца,разбити много добре и да прибавиш към сместта лимонов сок от 1/2 лимонче или цяло.Това е в много голям плюс,защото:
    -Яйцето заздравява косата и я прави по-мекичка,а лимоновият сок придава поразяващ блясък на косата,особено на тъмните коси, и неутрализира натрапчивия мириз на яйце ,а невярвам свежото ухание на лимонче да е гадно Тази рецепта ще я направя още днес,но и преди съм я правила 6+ e
    Лимонче- супер свежо харесва ми ! Предполагам на мокра коса след като се изкъпя? А колко време трябва да стоя и трябва ли да сложа плик/кърпа?
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    България,Варна
    ТЕО i с яйце е за суха коса да,а за мазна коса е подходящ шампоан с коприва,има го е в ТЕО вариант :P
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Град
    България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от justdie
    Аз стоя с маската около 30 мин. не повече и има ефект ,и си я прилагам на влажна,почти суха коса (понамокрям со косата с ръце и разресвам с гребен преди нанасянето на маската) И ЕСТ СЕ ЗАТОПЛА със найлонова шапка или ако нямате в наличие найлоново пликче и отгоре хавлиена кърпа
    ДАНО ВСИЧКИ ИМАТЕ ХУБАВИ РЕЗУЛТАТИ!
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ъм, лимоновия сок не се отмива, поне аз не го правя. Трябва да отбележа, че е много подходящ за къдрава коса, както и за "наелектризирана".
    имаш в предвид да стане къдрава косата или да е къдрава понеже моята коса е чуплива[все още няма толкова ситни къдрици], но скоро се постригах може би около преди 3/4 дена и искам до следващото си състезание, което е на 15-17 април и искам да ми порасне косатааа, та мисълта ми е че искам косата ми да стане до раменете като имате впредвид че косата ми е постригана на френска черта и е някаде до врата!!! Моля вии помогнеетее мии спешноо ми ее!!!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Смятам и аз да пробвам яйчен шампоан, ще потърся да видя какви има, защото от Тео изобщо не съм доволна.
    Иначе моята коса расте доста бързо, защото я мажа с адски много неща.
    Използвам: Хининов шампоан, хининова вода, отвара от коприва, ампули, правя си маска с газ, бадемово масло и други неща. Използвах и Стимулант на Икаров, но не забелязах ефект от него.

Повече от фен
    Здравейте момичета Браво на авторката за прекрасната тема !! Много ми помогна .. тъкмо щях да си купя шампоана,обаче се оказа за суха коса .. а моята е мазна .. Следователно не мога да го използвам .. пфф А не знам този с коприва дали ще ми помогне .. Моята коса е гъста,има блясък, има здрав косъм ( ее признавам си .. и аз от време на време я третирам с какво ли не ) Единствения ми проблем е,че искам да порастне по-бързо .. Подстригнах я доста по-късо,отколкото беше преди .. и сега чакам да си расте .. та .. не разбрах това на ГЛИСС за какво е ?? ( само за къдрави коси ли ) Жалко,че повечето от вас казват това за яйцето че миришело след маската .. Е все пак има голям избор на маски .. Мога ли към маската която е с яйцето и лимона да добавя и малко травитаминол? Или ще се отрази по-зле на косата вместо добре ??
    Охх .. много въпросии .. ама така е Още веднъж - СУПЕР ТЕМА !!

Сложих си аз яйце.. ама какъв зор видях докато го измия.. ;д май скоро няма да го пробвам това пак

___mimity___, аз моята маска я правя така:
    2-3 супени лъжици Тривитаминол ( преди слагах по 2, ама като порасна и сега слагам по 3 )
    2-3 супени лъжици стимулант на Икаров
    1-2 лъжици зехтин
    1-2 лъжици оцет
    малко лимонов сок
    и само жълтъка от 1 яйце

Разбъркваш хубаво и нанасяш. Аз съм много доволна. Миризмата при мен идва по-скоро от Тривитаминола и от стимуланта. Естествено и от оцета. Но пък яйцето за сега май не съм го "одушвала".

Град
    България,Варна
    НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!
    ПРЕДЛАГАМ ВИ УНИКАЛНА,МАНИЯШКА МАСКА ЗА КОСА И АКО ИМА НАДЪХАНИ ОЩЕ УТРЕ - 06.04.2011ГОД ДА СИ Я НАПРАВИМ !!
    2 суп. лъж. тривитаминол
    1суп. лъж. хининова вода
    1суп. лъж. водка
    ТАЗИ МАСКА СЕ ПРАВИ ВЕДНЪШ НА МЕСЕЦ ИЛИ МАКСИМУМ ДВА ПЪТИ-НА ДВЕ СЕДМИЦИ
    ПРЕКРАСНИ МНЕНИЯ ЧУВАМ,ПРЕКРАСНИ!!!
    ИСКАМ ОЩЕ СЕГА НА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ЗА УТРЕ АКО СТЕ НАДЪХАНИ МАЦКИ,ЩОТО АЗ СЪМ ВРЕМЕ МУ Е ДА ВКАРВАМЕ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ,СТИГА С ТЕЗИ ЯЙЧИЦА ЗА МЕКОТА
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Може ли да заместим водката с ракия? И защо трябва да се прави 1-2 пъти в месеца?

Нямам намерение да експериментирам с тривитаминол никога повече, след като последния път почнаха да ми падат косми от първия път.

Но си направих днес маската с яйце, само че добавих и оцет, лимонов сок, зехтин и кисело мляко (че се разводни много). Не ми е лоша косата, приятна е на пипане, но няма кой знае какъв ефект.

Цитирай Първоначално написано от Aquamarine
    А и да ви кажа една маска - майка ми си я прави
    Маската се прави в някаква купичка, каквато ви е удобна.

Състав:
    2 супени лъжици тривитаминол
    2 супени лъжици хининова вода
    1 супена лъжица водка
    1 супена лъжица мед

Стоите с нея 2 часа (може и повече).Помага за растежа със сигурност, защото майка ми почна по-често да ходи да се кълца Става и по-бялскава.Казвайте и вие такива маски
    Явно говорим за една и съща маска Но ние си я правим всяка седмица в неделя преди да се изкъпем т.е четири пъти в месеца и има хубави резултати

Маската с тривимитанола си я правих доста често миналата година , косата ми се заздрави наистина , но явно от редовната употреба , косата ми после почна по-често да се омазнява

Град
    България,Варна
    Ами,значи съм самичка днес
    Окей,нищо неможе на ме разубеди ^^
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

А задължително ли трябва да е водка или може и друг алкохол?

Аз си направих маска с жътлтък и алкохол. Тривитаминола ми е стар , трябва да го хвърля . За това не го сложих и него. Миналата година го ползвах често всяка седмица в продължение на 3 месеца си правех маски. И аз очаквах нечувани и невероятни резултати , косата ми да порасте с 5 см за 2 месеца примерно . Да ,ама не... Не чакайте чудеса , хубаво ми с еотрази мога да кажа. Блясък ,здравина-да , но друго - не!
    Ама беше почнала да ми пада коса от него май , и го спрях. И сега от време на време само яйца и разни такива.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Нямам намерение да експериментирам с тривитаминол никога повече, след като последния път почнаха да ми падат косми от първия път.
    Първите няколко пъти и при мен беше така, просто падат космите, които трябва да си паднат. Не е от тривитаминола. На ден попринцип падат от 80 до 100 косъма, хайде не са толкова много ама.. Та и при мен беше така в началото като започнах да си правя маски ама вече не, а и косми само като се сресвам падат по няколко и това е, пу-пу да не ми е уроки де. :P

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Първите няколко пъти и при мен беше така, просто падат космите, които трябва да си паднат. Не е от тривитаминола. На ден попринцип падат от 80 до 100 косъма, хайде не са толкова много ама.. Та и при мен беше така в началото като започнах да си правя маски ама вече не, а и косми само като се сресвам падат по няколко и това е, пу-пу да не ми е уроки де. :P
    Може и така да е, но съм с тънка и леко рядка коса и просто не мога да си позволя риска.

Град
    България,Варна
    На въпросите ви -
    алкохолът не е задължително да е водка,то е дадено за пример,защото водката е без никакъв мириз,но може и с ракия,примерно, или с уиски който с каквото разполага,но да е силен алкохол ,забравете бирата,ликьора .
    Алкохол се слага в маските,защото играе роля на т.н. Активатор-ускорява с пъти скоростта и действието на маската
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си