.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 228
    Град
    България,Варна
    Послесловие : Няма ли да ме питате как мина новата експериментална маска ,която си приложих днес и спомената по-горе
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Айде, питаме, питаме....

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justdie
    Послесловие : Няма ли да ме питате как мина новата експериментална маска ,която си приложих днес и спомената по-горе
    Как мина ? И аз щях да си я направя тази маска, но вече бях забъркала друга

Град
    България,Варна
    Ами маската стана мноого редичка,като водичка и мн лесно се нанесе,постоях час-час и нещо и я измих.Това,което ми прави най-силно впечатление в момента е,че е мноого гладка косата ми и много красиво се подреди в леки чупки Блясъкът е 6 ,друг резултат не виждам.А и няма никакъв неприятен мириз,абсолютно никакъв
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Град
    София
    Искам да попитам тези които използват спрей-балсам без отмиване кога си го слагат... На мокра коса или на суха ?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Утре ще ходя да се подстригвам и да ви питам мацки как да и обясня такова бритонче да ми направи..http://www.prikachi.com/images/788/3187788y.jpg
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    Ми кажи й да ти направи бретон настрани, на снимката е на ляво и да ти го филира леко. Най - добре направо си качи снимката на телефона и й я покажи (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на rosencetooo
    LudotoDevoiche слагам си го на леко влажна коса и на другия ден , ако реша да я доувормя нещо пръскам както е суха косата , и пак нямам проблем Само не трябва да прекаляваш с пръскането ,че да не ти се омазни косата
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    София
    rosencetooo благодаря ти много за мнението

Повече от фен Аватара на stelkastel
    E, а сега де!Нали уж тривитаминола е ПРОТИВ косопад? На мен поне това ми казаха/макар че още не ми е спрял/. Аз защо го използвам след като има опасност да ми опада/то на къде повече де, скоро ще пусна една тема за перуки /?!

Град
    България,Варна
    stelkastel , ако няма ефект от тривитаминола или ако ефектът е обратен ГО СПИРАЙ!!! На всеки се отразява индивидуално и различно,тук ние сме доболни от него,но при теб може да е различна ситуацията.
    Пробвай с други маски за сгъстяване на косата,ползвай хининова вода,можеби ще се разпотърся за маска,подходяща за твоя случей?

ПП :Ще напиша една история на която не съм била свидетелка,но е изцяло достоверна и ако има хора с по-слаби сърца да НЕ четат!!!

Преди години ,имаше едно момиче на което му беше окапала косата на база стрес.Гледката е била сигурно ужасна! Близките му бяха изпробвали всички рецепти-от медицинските предписания до "бабешките методи" и ефект нямаше или поне не беше задоволителен.Тогава от някъде се чу древна рецепта и те решиха да я приложат- смачкани глави чесън ,докато дсе получи чеснов натурален разтвор и веднага се маже на скалпа.Можеби звучи гнусно,ДА, но наистина е имало ефект,защото наистина това момиче след това си имаше среднодълга коса и беше гъста! Незнам за какъв период е станало ,незнам и на какво е вуняла косата му,сигурно на таратор,обаче по-добре със смърдяща глава отколкото със плешива и то завинаги,щом нищо друго не помага.
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

^ Стана ми интересно и се поразтърсих.
    http://alopecia.8.forumer.com/a/_post72.html Погледнете това и коментарите също.

цитат :
    ''За сгъстяване на косата е необходимо да активираме и онези луковички, които "спят", за да израстне от тях здрав косъм, а не някаква си паяжинна нишка. За това ще помогне един доста миризлив, но ефикасен лосион от ЧЕСЪН. Можете да натривате корените направо със скилитка, но е доста неудобно, затова обелете и счукайте няколко средно големи скилитки чесън, добавете сок от половин лимон и долейте вода докато напълните едно бурканче от бебешка храна. Разбъркайте добре, затворете капачето и оставете 2-3 дни да престои. После прецедете течността и започвайте всяка вечер да натривате с памучен тампон в корените на косата до "тръпнене", а малко по-късно измийте. ''

''за миризмата не е така не е така дори без да се измива след около 30-тина мин почти изчезва,а като се измиеш не остава нищо...''

''И аз си мислех, че мирише много зле, но е истина само първия половин час се усеща няква миризма и после ако се наморки косата само лъхва здраво на чесън т.е. ако ти се изпоти главата, навали те дъжд или влезеш да се къпеш. След къпане миризма не се забелязва, но от друга страна съм чувала че при по-продължително използване (може би месеци) миризмата се набива в кожата. От тук ми идва наум, че е хубаво да се почива от време на време.''

Аз не мога се престраша...

Много хубава тема. Аз се мажа с тривитаминол от около 9 месеца. Преди косата ми беше много зле...
    Суха тънка, нямаше живинка в нея, спрях да се боядисвам с боя и започнах с къна, която подхранва косата ми. Използвам и шампоан за растеж, ампули и други неща.
    В маската с тривитаминол слагам зехтин, мед, аспирин - 4 хапчета, ампула за растеж, жълтък, тривитаминол.
    Преди 9 месеца косата ми беше някъде до гърдите, малко под тях. Мисля, че тривитаминола действа различно на всяка коса, но все пак си иска постоянство.
    Аз си правех маската на всяко миене на косата и стоях с нея по 6ч.

Снимка на косата ми можете да видите в sajta prikachi net
    влезне с потребителско име nooela и парола 1234

Знам,че темата не е точно за това.Но за да ми порасне косата трябва да спра да я тормозя с преса.Пробвала съм много начини за къдрене [пияна,маша,ролки,плитки] но не се получава хубаво.Една приятелка ми каза,че си къдри косата с бира.И намерих тази тема > http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 Прочетох я цялата,но още се колебая дали да пробвам и дали ще има ефект.Ако някой е пробвал да сподели мнението си.И също така искам да попитам,бирата може ли да навреди на косата ми?

Абе и аз искам да пробвам някой път ,това с бирата. Казват ,че трябва да изфиряса и така. Тоест да се махне алкохола от нея. За да останат само плезните й съставки. Ще пробвам някой път.

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Момичета, знаете ли дали случайно няма хининова вода под някаква друга форма, защото като е течна ми е много неудобна за нанасяне... Знам за шампоан, но има време докато свърши моя, пък искам да почвам хининовата вода...
    Аз моята си я слагам в едно старо флаконче с пулверизатор и си я впръсквам в корените, след което масажирам 1-2 минути.

Моята "тайна" е, че разтварям две хапчета аспирин в няколко капки вода, и слагам тази "смес" в шампоана си.

Отскоро използвам един шампоан с хума - Avia. Много съм доволна. Изцяло био и натурален е.

Цитирай Първоначално написано от NooeLa
    Много хубава тема. Аз се мажа с тривитаминол от около 9 месеца. Преди косата ми беше много зле...
    Суха тънка, нямаше живинка в нея, спрях да се боядисвам с боя и започнах с къна, която подхранва косата ми. Използвам и шампоан за растеж, ампули и други неща.
    В маската с тривитаминол слагам зехтин, мед, аспирин - 4 хапчета, ампула за растеж, жълтък, тривитаминол.
    Преди 9 месеца косата ми беше някъде до гърдите, малко под тях. Мисля, че тривитаминола действа различно на всяка коса, но все пак си иска постоянство.
    Аз си правех маската на всяко миене на косата и стоях с нея по 6ч.

Снимка на косата ми можете да видите в sajta prikachi net

влезне с потребителско име nooela и парола 1234
    Страхотна косичка имаш, браво :P :P
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    NooeLa, косата ти е Уникална.
    И аз ще започна отново с тривитаминола.
    Използвах го преди 2-3 години и определено имаше ефект.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Авторката има страхотна коса! Поздравления!!! Наистина е прекрасна.

Аз искам да ви попитам за какво по-точно служи тази маска с яйце, която си правите, и какъв е резултатът в действителност?

Град
    България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Авторката има страхотна коса! Поздравления!!! Наистина е прекрасна.

Аз искам да ви попитам за какво по-точно служи тази маска с яйце, която си правите, и какъв е резултатът в действителност?
    Благодаря ти !
    Маската с яйце подхранва косата и я прави наистина мека.При редовна употреба заздравява много косата и предутвратява сухите краища
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Благодаря много момичета!

Може да използвате и шампоан Фитовал, има го в аптеките, ухае страхотно и подсилва косъма и расте по - бързо с него. Аз от няколко месеца не се мия с него, но трябва да си го купя пак...
    За бирата незнам дали е добра идея. Косата седи като на мокра кокошка, аз не съм пробвала, но една позната се заливаше. Може би ако е по - малко ще стои добре.
    Аз също третирам косата си много с преса, пробвала съм и с ютия, но вече спрях.
    Не че пресата не вреди също толкова де.
    Не забравяйте, че е най - важно да се наспите и да се храните добре И да не си терзаете главиците с проблеми

Благодаря много момичета!

Може да използвате и шампоан Фитовал, има го в аптеките, ухае страхотно и подсилва косъма и расте по - бързо с него. Аз от няколко месеца не се мия с него, но трябва да си го купя пак...
    За бирата незнам дали е добра идея. Косата седи като на мокра кокошка, аз не съм пробвала, но една позната се заливаше. Може би ако е по - малко ще стои добре.
    Аз също третирам косата си много с преса, пробвала съм и с ютия, но вече спрях.
    Не че пресата не вреди също толкова де.
    Не забравяйте, че е най - важно да се наспите и да се храните добре И да не си терзаете главиците с проблеми

Град
    България,Варна
    "Постригвайте се когато луната се пълни или най-добре на пълнолуние" -за ускорен растеж на косата
    -МИТ ИЛИ ДОКАЗАВА ИСТИНА?
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мисля, че влияе по някакъв начин.
    Аз гледам това попринцип http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ оо ей сега ще си пострижа малко връхчетата ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си