- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мои съвети за ДЪЛГА коса
Хининовата вода много подхранва и подпомага за растежа да косата. Можеш да попиташ във всяка една аптека и няма да ти излиезе по скъпо от 1 130 . Но поне на мен ми помага. Препоръчвала съм и на приятелки те също са много доволни
billytalent тази маска с бира и яйце за какво е точно , и за какъв тип коса е![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ами в списанието пишеше, че е за тънка и изтощена коса и против косопад.Първоначално написано от rosencetooo
![]()
Кажете ми как по лесно да се къдря с пяна с ръцете,защото мойта коса си е права и голям зор виждам докато я направя.Имам и дифузер.Кажете ми някакъв по-лесен начин да я къдря пак с пяната и дифузера.
Мхм , добре благодаря ти :P тея дни значи ще я изпробвам ;дПървоначално написано от billytalent
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз съм със същия проблем.Първоначално написано от titinkaa
Обикновено след баня на влажна коса слагам пяна, мачкам, след това пак намачкана я вързвам на кок и слагам даже няколко ластика, за да седи.
Спя така и на сутринта пускам, но не винаги се получава, както искам. По-скоро седи бухнала, отколкото накъдрена.
И за дифузера знам, че бил подходящ само за начупена или къдрава коса за оформяне на къдриците. Но не съм сигурна, нямам дифузер.
Ако някой наистина има идея как може да стане, да сподели.![]()
аз си правя домашна маска с тривитаминол + маската на орзен на всяко къпане я слагам + хининова вода .... и си използвам преси/маши НО НЕ МНОГО ЧЕСТО преса 2/3 седмично маша 1/2 на 2-3 месеца ии мога да се похваля с хубава,дълга,здрава и лъскава коса... така без шампоана с яйце и задължителнатаа маска със змийско олио от която впрочем не съм доволна незнам защо много ми се омазнявя косата от нея.... но пък съм чувала много позитивни мнения незнам :) :P
Относно къдриците: при мен става много, ама наистина много лесно като навия едно кичурче около молив и държа така около половин минутка, докато го суша със сешоар. Макар че го ползвам само за недобре накъдрените части, че ако реша на цялата коса, ще видя зор...
Пълни глупости. За да имате косопад, който не е сезонен, че даже и сезонен да е, няма да го оправите като си мажете главите с каквото и да било. Това е породено от недостиг на витамини, и е 850151451 пъти по-добре да се храните здравословно и да приемате витамини по естествен път, тъй като човек който не ги усвоява е 1 на 1 милион и едва ли сте точно вие.. Той не случайно е предназначен за овци - те се хранят само с тревки и е близо до мисълта че няма откъде да приемат витамини, точно затова им се инжектира подкожно този тривитаминол. Още повече пък да го препоръчвате на други хора, имате ли идея какво ще стане ако например дадено момиче с хубава коса, което иска да се грижи за нея, и се храни здравословно се намаже, ще започнат да и падат цели кичури коса, наблюдавах го на живо на една приятелка и да ви кажа хич не е приятно.
Ей тук можеби съм съгласна.Още немога да взема решение дали да го купувам този стимулант за растеж на косата .![]()
^ слагай си масло от пшеничен зародиш на връхчетата
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от billytalent
може ли да кажете как точно се прави ?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мацки искам да ви питам ако слагам само бадемово масло ще има ли ефект? От хининовият шампоан има ли вероятност да се появи пърхот, защото скалпа ми е много чувствителен?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Lian4ety
При всеки е индивидуално, но при мен от бадемовото масло има голям резултат. А за хининовия шампоан щом си с чувствителен скалп по- добре недей да ползваш.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Авторката е много хубава-приличаш ми малко на кристина агилера :P :P
ПП-момиче съм,наистина добра тема,ще я следя и ако имам въпроси ще ги задавам
![]()
Мерси mynichka![]()
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Страхотна тема,браво.И аз имам един въпрос,относно хумата.Майка ми сега ми е купила и пише,че косата се мие с нея и я подхранва с минерали по естествен път.Вие ползвали ли сте?Има ли някакво действие?
@justdie: За колко време косата ти порасна толкова много??![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Аз имам 1 ужасно къса (малко над раменете)коса и е ужасно къдреваКато с изправя косата ми стига почти под гърдите. Но бихте ли ми дали съвет как да стимулирам косата си да расте повече
![]()
^ Прави си маски ,за това е темата..За какво говорим през цялото това време?! ха..
shugababe112 , ползвала съм хума .Много пъти и на лицето съм си правила маска и на коасата. Напиши в google маски с хума и ще ти излязат хиляди. Сигурно би трябвало да я ползваш повече време за да има резултат. Иначе от нея се исушава скалпа/ лицето ( в зависимост каква маска правиш и къде )
Грубо казано за 8-9 месецаПървоначално написано от Shizaya
,ЧЕСТНО!!! Хората,които ме познават могат да потвърдят ,постоянно се шашкат ии повярвай,причината е в маските за коса.Кой каквото ще да казва ,да се противи,но написаното от мен има ефект и то видим!!
![]()
Момичета сега съм със яйцената маска сложих един цял лимон,че да не морише от яйцето и ще стоя 30минуткиОчаквам супер резултати, тъй като авторката сподели зашеметяващи изводи
![]()
Резултатите най-дбре се наблюдават на боядисана коса,тъй като израстналите корени си казват думата. Аз отначало не забелязвам ефект,но мине се не мине 1 седмица и го виждам
.
В момента съм яко на спрейчета за коса -AVON-ски , а тези дни и на Gliss, НЕ ГИ ЗАБРАВЯЙТЕ !!!![]()