.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 228
    Град
    България,Варна
    http://prikachi.com/images/508/3228508A.jpg - ПРЕДИ 9 месеца

http://prikachi.com/images/510/3228510x.jpg - СЛЕД, И ТО С ПРИЧЕСКА
    http://prikachi.com/images/512/3228512p.jpg -..ОТПРЕДИ 4-5 МЕСЕЦА,ама е малко размазано щото сме на диско ;d
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Супер фен Аватара на lqlq89
    Вчера си взех спрейчето на Глис :Р Утре ще го пробвамм
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    billytalent тази маска с бира и яйце за какво е точно , и за какъв тип коса е
    Ами в списанието пишеше, че е за тънка и изтощена коса и против косопад.

може ли да кажете как точно се прави ?
    Смесваш 1-2 жълтъка, зависи от дължината на косата ти с 1-2 супени лъжици бира и я нанясаш на косата. Аз слагах и в корените и по-дължината.

Град
    България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Ами успех мила !!Бтв спрейчето е много добро и препорьчвам на всяко момче да използва нещо подобно на хубава марка.
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от justdie
    Ами успех мила !!Бтв спрейчето е много добро и препорьчвам на всяко момче да използва нещо подобно на хубава марка.

justdie нали каза, че спрея е червеният на ГЛИС тои не е ли само за боядисана коса ? Понеже и аз искам да си взема някакъв такъв спрей, но моята не е боядисвана.
    Хора много , Човеци малко !

Аз си взех този, той е за цъфтяща коса. Ако не се лъжа justdie него беше похвалила в началото.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    Някой ще каже ли как действа бадемовото масло на косата,от къде мога да си го купя, на каква цена е? Вие след колко време забелязахте ефект ??

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    благодаря : )

аз щото мноого обичам да се занимавам с косата си си направих маска сега с маса неща ... сложих квото намерих у дома
    маслини
    зехтин
    майонеза
    яйце
    мед
    лимон
    кисело мляко

мешаница
    дано не съм направила беля с нещо, ама едва ли
    ще кажа какво е станало
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    България,Варна
    Аз си взех този, той е за цъфтяща коса. Ако не се лъжа justdie него беше похвалила в началото.
    ДА,ТОЧНО ТОЗИ Е СПРЕЯТ НА Gliss ОТ КОЙТО НАЙ-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА.
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Повече от фен
    когато съм направила маска с две шишета тривитаминол и две шишета стимулат за коса колко долу горе време да си почина от маските и пак да почна да ги правя?!

Месец, месец и нещо е достатъчно.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Косата ти е СТРАХОТНА justdie

Само че .. толкова много да ти е пораснала за толкова малко месеци .. лееле супер (от кога искам и аз така) но докато четох темата се замислих дали този ефект не е от тази маска която ползваш
    "Моята маска за коса е вносна от Италия,понеже близък човек за мен,за жалост , замина и струва 14 евро,видях на етикета."

Моята коса е супер много изтощена, защото от може би вече 2 години се изрусявам (преди само с боя, след това кичури, а сега с блондор и боя) и съм я съсипала тотално, защото и всеки ден я дърпам с пресата и е доста изтощена
    Пробвах с Тривитаминол и стимулант на Икаров .. не съм ги ползвала кой знае колко много за това нямаше ефект, но аз ги смесвах в едно и яйце и аспирин и алкохол (всичко каквото се сетя) и след това косата ми ставаше една твърда и докато я изсуша и разреша ... беше Ужас, така че не съм доволна от тези неща (може би не съм ги слагала както трябва)
    Сега съм решила да намаля използването на пресата и да си правя маски. Мисля да си купя такава http://monami.bg/photos/3627-loreal-...ashta-mask.jpg или http://beautycosmetic.biz/images/gli...talrepir19.jpg
    и шампоана на ТЕО и балсам на Орифлейм този с маслината

Вие какво ще кажете ?! Нещо да ми препоръчате
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на Lian4ety
    ДА,ТОЧНО ТОЗИ Е СПРЕЯТ НА Gliss ОТ КОЙТО НАЙ-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА.
    и аз си купих този и съм адски доволна от него !! Купих го преди 2 седмици и вече няма от него 2 пръста много го използвам и го препоръчвам
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Косата ти е СТРАХОТНА justdie

Само че .. толкова много да ти е пораснала за толкова малко месеци .. лееле супер (от кога искам и аз така) но докато четох темата се замислих дали този ефект не е от тази маска която ползваш
    "Моята маска за коса е вносна от Италия,понеже близък човек за мен,за жалост , замина и струва 14 евро,видях на етикета."

Моята коса е супер много изтощена, защото от може би вече 2 години се изрусявам (преди само с боя, след това кичури, а сега с блондор и боя) и съм я съсипала тотално, защото и всеки ден я дърпам с пресата и е доста изтощена
    Пробвах с Тривитаминол и стимулант на Икаров .. не съм ги ползвала кой знае колко много за това нямаше ефект, но аз ги смесвах в едно и яйце и аспирин и алкохол (всичко каквото се сетя) и след това косата ми ставаше една твърда и докато я изсуша и разреша ... беше Ужас, така че не съм доволна от тези неща (може би не съм ги слагала както трябва)
    Сега съм решила да намаля използването на пресата и да си правя маски. Мисля да си купя такава http://monami.bg/photos/3627-loreal-...ashta-mask.jpg или http://beautycosmetic.biz/images/gli...talrepir19.jpg
    и шампоана на ТЕО и балсам на Орифлейм този с маслината

Вие какво ще кажете ?! Нещо да ми препоръчате
    Първо -доколкото виждам аватара ти кмного яко ти стои русичка !
    За твоят случей аз ти предлагам един много ефикасен метод-
    преди много исках да се изсветля и замалко да прецакам косата си и да ми е много по-къса сега..Както и да е и моята коса от изсветляването стана на лайна,стана разноцветна,суха,многооо твърда.
    Аз обаче се мотивирах и седмично по два пъти си слагах бадемово масло -ЧИСТО ,без нищо друго,директно на косата и най-вече от ушите надоло..Едно шишенце го изхабявах за 2 ползвания,а стоях с тази маска около час,не повече.Гарантирам ти,че ще си доволна
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

преди много исках да се изсветля и замалко да прецакам косата си и да ми е много по-къса сега..Както и да е и моята коса от изсветляването стана на лайна,стана разноцветна,суха,многооо твърда.
    Аз обаче се мотивирах и седмично по два пъти си слагах бадемово масло -ЧИСТО ,без нищо друго,директно на косата и най-вече от ушите надоло..Едно шишенце го изхабявах за 2 ползвания,а стоях с тази маска около час,не повече.Гарантирам ти,че ще си доволна
    А освен бадемовото масло може да си слагам и разни други маски като тези които показах нали :P
    И за колко време ти се пооправи косата ;рр

от къде се купува бадемовото масло и колко струва ?
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

авторке много хубава тема ии уоуу колко мн ти е пораснала косата аз от година се опитвам мойта да си я пусна дълга , но все не ми се получава ,използвала съм тривитаминол ,бадемово масло ,хининова вода ,шампоан на лорис с чесън (четох някъде че подсилвал растежа) и ефект от тях нямаше .Попринцип имам хубава коса ,често си правя домашни маски ,използвам доста често преса ,но не и личи понеже я подхранвам , но не расте ,седи си все една и съща дължина ,а супер мн искам да порастне дълга .Сега съм решила да спра да я горя ,мисля да си купя спрея за къдрици и се чудя какво мога да използвам за растеж

Град
    България,Варна

А освен бадемовото масло може да си слагам и разни други маски като тези които показах нали :P

Освен бадемово масло,да всичко е допълнителен бонус,но просто аз така правех.Косата ми започна да се пооправя на първия месец,а оттам..около 3 месеца MAX ,но бях поспряла с боядиснавето и ако знаеш какви корени имах ..
    Бадемовото масло-във всяка аптека,моето струва 2,50 лв на Икаров е
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Аз си купих хининова вода, някакви витамини, които стимулират растежа и масло от Арган ампули, за които в аптеката ми казаха, че били най-добри в момента не знам колко е вярно, но реших да ги пробвам. Сериозно съм се мотивирала да си пусна косата много дълга, тя преди ми беше, но защото не се подстригвах дълго време и цъфтеше и махнах цъфтежите, сега ми е почти под гърдите, но не е дълга и понеже ми расте бавно мисля да й помогна. За да не я горя с преса си купих на Gliss маска и балсам уж за изправяне, попринцип ми е леко чуплива, но по неприятен начин и се надявам да е по права с това опитах един път с маската и имаше ефект без преса и изправяне стоеше доста по-права от обикновено. Не знам дали това, което съм си купила е достатъчно и да ви попитам още нещо да си взема ли? Нещо подпомагащо растежа, не ме е страх от косопад, защото имам гъста коса и доста я филирам допълнително. Стимулантът на Икаров препоръчва ли го някой и ако да какъв е ефектът горе-долу? Ще си купя шампоан с яйце допълнително и да си правя домашни маски или купени и колко често? А за тревминолът какво да кажа във ветеринарните аптеки? Трябва ми за кучето ми ли, защото съм доста срамежлива и да не ме изгледат странно, ако разберат че е за мен

П.П. justdie имаш наистина невероятна коса и аз бих искала такава права и дълга

Освен бадемово масло,да всичко е допълнителен бонус,но просто аз така правех.Косата ми започна да се пооправя на първия месец,а оттам..около 3 месеца MAX ,но бях поспряла с боядиснавето и ако знаеш какви корени имах ..
    Бадемовото масло-във всяка аптека,моето струва 2,50 лв на Икаров е
    ммм .. всичко разбирам, ноо доста трудно да спра с боядисването ..все пак съм руса иии ефекта ще е стряскащ
    С пресата минимално ще намаля, но няма как да спра да се боядисвам (аз само в корените де с блондор иначе се матирам)

EscapeTheWonder никой нищо няма да каже. Аз като отидох да си го купя и жената каза: "А, за косата ли ..много го продаваме, много момичета сега го купуват"

А да попитам, ако смеся хининовата вода с ампулите и тревминола например, ще се получи ли същият ефект?

А вие как ги измивате тия маски?
    Аз като си направя маска с яйце и зехтин, после косата ми става отвратителна, смачкана една такава като мазна, много грозно.

Еми махни зехтина, замести го с нещо друго, ако ти се получава толкова зле. Например сложи лимонов сок или бадемово масло, нещо такова но зехтинът предполагам, че се мие трудно все пак е мазен.

Е зехтина ми се отразява добре на косата, просто много трудно го измивам, а в повечето случаи не напълно С бадемовото масло е същата работа.

Еми лимонов сок?

Да, това ще го пробвам другия път когато си правя маска, дано да не е същият резултата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си