- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мои съвети за ДЪЛГА коса
Здравейте момичета,
аз използвах хининова вода няколко месеца,не съм много сигурна колко, но при мен определяно имаше ефект и от нея косата ми стана много здрава.
Сега мисля да си купа стимулант на Икаров и спрей за коса на Глис - 1 за начупване и друг за разресване. Ама, може ли двата спрея да се използват 1 след друг и колко пъти в седмицата е добре да се впръскват ? А ако имате по-добра идея за нещо друго за разресване косата, ще се радвам да я споделите, защото косата ми се оплита много много многооо ... ;д може би балсам ???
Денс си взех стимуланта на Икаров, вие как го ползвате? Точно 15 минути преди къпане или повече? И пак ли трябва да се затопли в кърпа?
Колкото повече, толкова по-добре. 2 часа мисля ,че е окей.
Нанасям хубаво в корените и втривам ,след това си слагам една найлонова шапка и така си стоя. Просто не ми е удобно с кърпа.
Вчера си взех ново шишенце и за пореден път се убедих ,че наистина има ефект от това нещо. Косата ми стана супер мека.![]()
Здрастии момичетаСега съм си направила маска с тривитаминол .. правя я за 2-ри път и ще видим дали ще ми се отрази добре. Иначе мисля да спа със нея цяла нощ и сутринта да я измия .. и да си сложа лимонов сок. Ползвам и кокосово масло и съм много доволна и от него .. По принцип косата ми е чуплива и преди я изправях с преса .. но от около 5 месеца не съм и мисля, че порастна по-бързо и има повече блясък .. опредлено изглежда по-жива..
Докато ми е още мокра косата си слагам едни големи ролки на най-горния етаж на косата и после ги суша или ако имам време оставям косата ми сама да си изсъхне .. А някой път ако бързам ползвам и маша, за да оформя малко къдриците, защото на следващия ден косата ми е малко сплескана и без обем ..
Но иначче ролките придават досата обем .. И някой път пръскам и малко лак за коса..
Мия се със SYOSS за обем .. и за сега съм доволна .. Косата ми се омазнява бързо и той ми действа добре.. Слагам балсам .. но не винаги и само по крайщата, защото ми се омазнява допълнително.. Но като цяло съм доволна от състоянието на косата си в момента .. По принцип е тънка .. и не много гъста, затова е добре, че е чуплива и изглежда по-обемна отколкото е ..
![]()
Fr3eGiRl, извинявай, ама ти за нищо ли си я нямаш косата? Как така ще седиш цяла нощ с тривитаминол? Ами ако си един от малкото хора, на които почва да им пада косата от него, или ти се омазни?
^Попринцеп витамин А има нужда да седи повечко време,за да се усвои от организма и съм чела,че много жени спят така.Всъщност,много ми е чудно как от витамини ще ти опада косата.Ако си я прави един път в седмицата,няма да се предозира.
Не е задължително да е точно от витамините, може да е от другите неща, които слага - мен примерно ме е страх да стоя с водка на главата, имам чувството, че ще ми изгори кожата.Първоначално написано от nymphadora
И си е напълно възможно да предозира, представи си че си има точно достатъчно витамини и тия са в повече?
Ами аз си я правя един път в месеца тая маска .. точно, защото е по-силна .. Не знам на всеки му действа различно. За сега не съм забелязала да ми пада косата..![]()
Имам един въпрос...
Като изхабя едно шише тривитаминол, трябва ли да направя почивка или може още едно и тогава?![]()
Оо хич не е вредно. Витамин А хич не се отлага в черния дроб, ама изобщо. И ако се храни здравословно и си сложи тази "витаминозна бомба" ,така да я нарека на главата точно изобщо няма да стане обратния ефект, и няма да настъпи хипервитаминоза, както споменаха преди мен.. Наблюдавала съм го наживо, и знам че е точно от тази глупост тривитаминол. За пореден път казвам, той е за овци, защото те се хранят САМО С ТРЕВА, откъде да си набавят витамините? Ако косата ви е рядка и с дни да седите с туй нещо на главата, по-гъста коса няма да получите, а ако е в следствие на изтощение, не се безпокойте, опадалата ви коса ще порастне, само трябва да се подсилвате с витамини, а ако сте такъв дето не ги усвоявате, тогава си трябва лекарска намеса..Първоначално написано от nymphadora
За пореден път се питам как може да сте толкова повърхностни... ??
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Добре няма ли да има обратен ефект само ако го предозирам? Което не съм направила .. Ии не мисля, че ще ми дойдат в повече витамините ..![]()
Много съм доволна от спрея на Глиссстрахотен е :P
Мерси много justdie. Както и на всички момичета, които споделиха как се грижат за косите си!![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте, утре след даскало ще отскоча до аптеката и със сигурност си купувам:
http://www.zelenbio.com/product/1989...aloe-vera.html
http://www.zelenbio.com/product/2001...aloe-vera.html и спирам с всякакви други химии, да видим дали ще иам ефект!?![]()
Я кажете колко време трябва да използвам горе-долу хининова вода, за да има ефект?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз д ти кажа я ползвам от към 2-3 месеца и ефект-никъв!![]()
Косата ми е суха, къдрава и бухналапредложения какъв спей за коса или нещо друго да ползвам, за да са хубави къдриците, но да не се слепват като с пяната?
И при мен се получи същото, но от хининовия шампоан съм много доволнаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Взех си спрейчето на ейвън и като ми свърши хининовия шампоан почвам с твоите продукти.![]()
Ей този тео шампуан голяма реклама,му направихте :ррр
Аз съм съгласна с момичето където един път спомена,че всичко си е до ген.
какво ли не съм пробвала,и пробвала(много залагам на домашните съвети :р) и косата ми стига винаги до една дължина,малко след раменете.... винаги съм искала до кръста някъде (ехеееее,ех)
Може би е така,защото едно време,косата ми окапа,за около 10години,и кво ли не се изпробва да порасне,и накрая порастна( след около 10г![]()
)
и много странно отгоре ми стои права и гладка,а отдоло няква къдрева,къдрева( особенно след като се окъпя) ихихих..
и както споменах все на една дълвина достига.....
забелязала съм,че отгоре косата която расте права расте по бързо и по бързо цъфти.(както и да е)
браво на всички вас,които споделяте тук и правите този форум
(сладури )
![]()
Веднаж ме отвлякоха,и пратиха на баща ми парченце от пръста ми...
той каза че иска още доказателства.
Днес си купих хининова вода на МИЛВА , дано да действа
( не е реклама ) довечера ще ходя и за шампоана на ТЕО с яйце
![]()
![]()
Прочетох цялата тема, но искам да попитам какво друго за растеж, ще ми препоръчате освен тривитаминол и стимуланта на Икаров ? И жълтото спрейче на Глис от къде мога да да си го взема не съм го виждала никъде , дано още да се произвежда.. към колко струва ?
От София ли си? Ако да, къде го продават този шампоан, коя аптека?Първоначално написано от MegiBoOm
Амии красно село, една аптека до пицария Кали.Първоначално написано от RainOfHope
От София съм.