.

Виж резултатите на анкетата: Русо , кестеняво или черно ?

Гласували
18. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русо

1 5,56%
  • черно

7 38,89%
  • кестеняво

10 55,56%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Помогнете с мнение дали ще се получи ?

косата ми е тъмно кестенява . Не много но е тъмна и искам да се боядисам с оцветители,тези които не вредят на косата за да видя кое повече ще ми отива преди да се боядисам с амонячна боя и искам да питам тези от вас които са пробвали дали по светъл оцветител ще се хване на косата ми и колко пакетчета да си взема за да се получи ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    За шампоан оцветител ли говориш? Няма как да се изсветлиш с такъв, ако ще и 56 пакетчета да си вземеш, по-скоро да придобиеш по-светъл нюанс на светлина ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    За шампоан оцветител ли говориш? Няма как да се изсветлиш с такъв, ако ще и 56 пакетчета да си вземеш, по-скоро да придобиеш по-светъл нюанс на светлина ..
    да шампоан оцветител имах предвид. а можеш ли да ми кажеш с какво мога да се изсветля ?

За да не пускам нова тема ще питам тук. Косата ми беше светлокафява и преди 8 месеца я минах с черна къна. После се боядисах тъмнокафява с една боя на Гарниер и хвана само на корените. В момента корените ми са светлокафяви, а надолу съм тъмнокафява (най- отдолу даже черно се мярка ) Та въпроса ми е какво да направя, защото искам да се боядисам руса.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ Отиди при фризьор да ти оправи косата поне да стане един цвят ;д .. А за да стане руса много време ще ти трябва.. и косата ти ще се увреди много :]]
    Колкото до авторката.. с оцветител можеш само да я потъмниш , но не и да я изсветлиш
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ще бъде по-добре да ти се отмие, или каквото там става, за да ти се върне стария цвят и всичко да стане еднакво. Няма да искаш корените ти например да са перхидролено русо, а надолу да премине към медно или жълто
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на Greshka
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    За да не пускам нова тема ще питам тук. Косата ми беше светлокафява и преди 8 месеца я минах с черна къна. После се боядисах тъмнокафява с една боя на Гарниер и хвана само на корените.
    В момента корените ми са светлокафяви, а надолу съм тъмнокафява (най- отдолу даже черно се мярка ) Та въпроса ми е какво да направя, защото искам да се боядисам руса.
    Пробвай да ти я обезцветят и после се боядисай, но доста ще ти се увреди косата.

А по темата шампоаните едва ли ще ти изсветлят косата.Можеш да пробваш, но не вярвам да стане.Лично аз нямам представа как да си я изсветлиш без да я увредиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си