.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Много гаден Skype вирус

Вчера малоумният ми брат се е натресал на един много гаден Skype virus някакви негови приятели са му изпратили съобщение от сорта
    :Zdravei vij kakvo otkrih v tozi sait
    http://vlez-tuk.hit.bg
    ve4e ti znam parolata na skype i zatova q smeni
    И като е влезнал в сайта и е изтеглил файловете скайпа ми се е заразил. Тоест какво става това съобщение дето го е получил веднага след изтеглянето на фаиловете се е изпратило на всичките ми абонати. След което аз хванах да ги трия. Таман изтрих около 120 съобщения и хоп те пак автоматично се изпратиха на всичките ми абонати и така през час време. Сега съм извън линия и се надявам да не изпращам съобщения на абонатите но се страхувам че ако влезна на линия пак ще се изпращат тия проклети съобщения. Моля Ви кажете ми как да махна този вирус че ми затри нервите. Много ще съм благодарен ако ми помогнете,

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    изтри файла който е изтеглил би трябвало да е с .vbs разширение
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

изтрих го но ефект маи няма пак пращам автоматично това съобщение дори когато съм извън линия. Сигурно досега съм изпратил на 10 такива съобщения на всеки от абонатите ми.

Модераторите би трябвало да те накажат за постване на линка.
    Знаеш ли колко много хора цъкат без да мислят. Даже си мисля, че си го сложил умишлено.

Модераторите би трябвало да те накажат за постване на линка.
    Знаеш ли колко много хора цъкат без да мислят. Даже си мисля, че си го сложил умишлено.
    Не си ли се се замислил че по този начин като съм сложил линка може да съм отървал много потребители на скайпа от много сериозни проблеми. Не случайно съм написал за заглавие много гаден скайп вирус. Не знам кой тъпак ще шракне и ще изтегли фаиловете при положение че съм написал че е вирус. Много мои познати са се заразили с тоя вирус именно от незнание. Аз мисля че по-добре е да сложа линка ,за да знаят другите да не се ловат на тия глупости.

Има ли още хора който им се връзват?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си