- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Ръчен багаж???
Такам скоро ще си пътувам със самолет за БГ, но тей като ще стоя малко ще имам само ръчен багаж с мен...та въпроса ми е ще ми бъде ли позволено в ръчния багаж да си взема пресата за коса? 0.о
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
ако не заема много място да
Абе има възможност да се заядат. Толкова ли нямаш в България преса?
Толкова ли е сложно да си вземеш 1 нормален сак и да набуташ всичко в него? Не е като чели ще доплащаш, или като чели има кво да ти откраднат...
Като казах ръчен багаж имах в предвид че ще взема един малък куфар с мен... и нямам преса в България,защото не живея там![]()
Таа мисълта ми беше като си мина куфара на скенера дали могат да се заядът за пресата ми...тей като наще смятат че с преса за коса в ръчен багаж няма да ме пуснат 0.о
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не мисля,че ще има проблем.
А къде живееш,aко не е тайна?
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
ами в Германия![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ето как се пътува със самолет! 1 сак с 22-24кг квото си помислиш който влиза в багажното на самолета, и 1 ръчен багаж с 6-8кг само дрехи.
Ама че сте "интересни" хора![]()
Първоначално написано от Nakadah
както казах няма да имам отделен багаж , а само ръчен който няма да е пълен само с "дрехи"...точно за това питам дали ще бъде проблем?...и да благодаря че си ти за да ме научиш как се пътува със самолет![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не, няма проблем. Аз пресата винаги си я нося в ръчния багаж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодаря ти за отговора ...надявам се наистина да нямам проблеми :PПървоначално написано от Violenza
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
kato si tolkova nau4ena kak da putuva6 sus samolet 6to pita6?Първоначално написано от cskasladyrana
(nqmam kirilica na telefona sry)
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ако машата няма остър ръб не би трябвало да има проболем