Цитирай Първоначално написано от nikeadidaspuma
Здравейте, аз съм момче на 15 години и съм 53-55 килограма и съм висок 1.78 смятам, че съм доста слаб и много хора ми го казват и искам да направя мускули не съм дебел а доста хилав :Д и искам да направя мускули, корем, гърди що годе да не съм хилчо. И почнах от 10 дена у нас имам едни гири по 10 килограма вдигам доста... Правя коремни преси, лицеви опори, но не знам дали е достатъчно всъщност знам че не е но не искам да ходя на фитнес все още защото съм мн слаб а тук във фитнесите ходят все здравички хора, та проблемът ми е че понеже съм толкова слаб и нямам тая маса... няма как да я превърна в мускулна, тренирам от 10 дена и вече забелязвам (аз сам си го забелязвам) уголемяване на мускулите на ръцете, но си е слаб мускула. Та тва е единият проблем с яденето - че квото и да ям не обичам да се тъпча като свиня, не ям по много пък и дори в дните когато се тъпча просто маса не качвам, та се чудя дали някаква рецепта ли да ми препоръчате меню или какво (чувал съм че трябва месо, яйца, риба), или някакви протеини от аптеката, нз вредни ли са как са обяснете че още съм бос в тая работа, но наистина имам желание. И второто препоръчайте ми какви упражнения за стягане и оформяне на тяло да правя в домашни условия за сега смятам да мине поне 1 месец преди да почна да ходя на фитнес - в момента правя само коремни преси, лицеви опори и вдигам гирите по 10 кг но доста серийки. Мерси предварително
не искаш да отидеш на фитнес ,защото другите са нацепени , а ти не?
брат , всеки е тръгнал от някъде нали знаеш? и нацепените са били слаби и те са минали по тоя път , никой нищо няма да ти каже.