.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изтощена коса

Може би има такива теми , но не съм видяла Аз искам някой да ви препоръча шампоан и балсам за изтощена коса. И тъй като косата ми много се накъдря (ама едно грозно къдрене) , след като се изкъпя , ако някой знае серум или спрей за коса , който да изправя поне малко , защото много си я изсуших с преса (Ако е възможно да мога да намеря тези продукти в DM)
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    На Syoos или на Fitoval шампоаните за изтощена коса .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

[b]Ползвах го този на Syoss и косата ми стана само по - суха и ужасна
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на vagarious
    Оооооох айде и тук ще кажа:
    спри да си тормозиш косата с преси,маши,сушоари.... прави си домашни маски,ако искаш може и да я подстрижеш!!!!Очаквай ефект до няколко месеца.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тогава може да пробваш този на Фитовал / в едно червено шишенце е /. След като си насапунисам косата стоя с него 3 мин. и след това измивам.
    Прави си и домашни маски. Аз 1 път седмично си правя с яйце и кисело мляко/банан/сол.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си