.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

kak dami doide po byrzo?

problema e sledniq...zakusnqva mi ve4e 3 dena..simptomite 4e 6te mi idfa sa na lice bolki nisko dolu v korema 4uvstvo za otpadnalost pupki po liceto...no uvi cikala go nqma! kajete mi nqkakaf na4in za da mi doide po burzo?! 10x prezvaritelno

iz4akai, na vsi4ki se e sluvalo,misl. vse pak v puberteta vse o6te se regulira menstruaciqta. ostvi, vse o6te ne si kato po 4asovnik
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Голям фен
    Оф с тоз аспирин нищо не става днеска изпих два ама...няма ефект.И на мене ми закъснява,а пък симптомите ми за цикъл са си налице.Пфффф гадна работа

eeeevrikaa pih dvca aspirina ma neznam dali e ot tqh ;] taka de opraviha se rautiti qvno tova se slu4va na mnogo momi4eta moq cikul ve4e e redoven no poneje i vremeto vliqe veroiatno zaradi gore6tinite ne6to ni se e obyrkalo kofta rauta

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Po princip cikylyt e nasledstveno obusloven, ne trqbva da se vryrvi sreshtu Prirodata i da se predizvikva po-ranna menstruaciq ot tova koeto organizma iska da polzva kato "chasovnik". mnogo chesto pri jeni s menstruaciq nad tri godini prichinata za zabavqne ili izbyrzvane e svyrzana s deistvitelen problem, smqna na klimata, naprejenie,stres, hormonalen problem.Taka che pri povtorno obyrkvane sledvashtiqt mesec se nalaga konsultaciq s ginekolog.Pri momicheta s naskoro doshla menstruaciq narusheniqta sa chesti do 1ta 2ta godina i trqbva da se izchaka ako nqma bolka ili drug vidim problemi predi menstruaciqta, tq da si doide kogato si reshi . Obiknoveno cikylyt se regulira s hormonalni lekarstva dori i da ne se vodi polov jivot {anti bebe} no te syshto se precizirat i izpisvat ot ginekolog koito e napravil pregled ili eventualno hormonalni izsledvaniq.Tova e )

Аааа, май е кофти месец!
    На мене както НИКОГА (НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА) до сега не ми е закъснявало тоя месец ми закъсня с 1 седмица! Чак днеска ми дойде, след като вчера прибягнах и аз до аспирина. Абе, странна работа...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами изчакай го.Все пак е нормално на тази възраст да ти закъснява.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    boje men na prao me presko4i

Guest
    iskam da popitam az sum na 12 april 6te prava 13 i imam nqkakva gadna lepkava te4nost Kazvat mi 4e 6te mi doide PURVATA menstruaciq kak da razbera koga 6te mi doide to4no sled kolko dni ili meseca kak e bilo pri vas???10X predvaritelno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da popitam az sum na 12 april 6te prava 13 i imam nqkakva gadna lepkava te4nost Kazvat mi 4e 6te mi doide PURVATA menstruaciq kak da razbera koga 6te mi doide to4no sled kolko dni ili meseca kak e bilo pri vas???10X predvaritelno
    Zdravei!!!! Az imam sashtiq problem kato teb , no me sram da spodelq sas roditelite si .Az sashto sam na 13 godini i se pritesnqvam 4e o6te ne mi e do6lo a mi te4e tazi te4nost pls HELP !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И на мен този месец нещо ми стана.. имам си ги симптомите, но цикълът се е загубил някъде по пътя
    Ако до 2-3 дена не дойде, май и аз ще прибрягна до аспирина
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Zdravei!!!! Az imam sashtiq problem kato teb , no me sram da spodelq sas roditelite si .Az sashto sam na 13 godini i se pritesnqvam 4e o6te ne mi e do6lo a mi te4e tazi te4nost pls HELP !!!

Zdraveite momicheta. Ne se pritesqvaite za tova. Na men mi doide na 14 godini. A tova koeto vie opisvate mi prilicha na bqlo techenie. Tova techenie ne oznachava nishto, ne moje da se kaje koga tochno shte ti doide. Naprimer na men mi doide 2 godini sled kato imah bqlo techenie. Obache ako ima promqna v bqloto techenie kato mirizma ili neshto dr, trqq se orientirate pri ginekolog. Prosto da ste po-spokoini!. Aide uspeh i ne se panikiosvatie che nqmate oshte.Daje si jiveite jivota ))

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Zdraveite momicheta. Ne se pritesqvaite za tova. Na men mi doide na 14 godini. A tova koeto vie opisvate mi prilicha na bqlo techenie. Tova techenie ne oznachava nishto, ne moje da se kaje koga tochno shte ti doide. Naprimer na men mi doide 2 godini sled kato imah bqlo techenie. Obache ako ima promqna v bqloto techenie kato mirizma ili neshto dr, trqq se orientirate pri ginekolog. Prosto da ste po-spokoini!. Aide uspeh i ne se panikiosvatie che nqmate oshte.Daje si jiveite jivota ))

Sorry zabravih da se logna, tva sym az de )) Leka vecher na all

Какъв аспирин,какви два лева?

Причината,поради,която ви идва е,че е трябвало да ви идва...а не,че той го предизвиква.Лекарствата от този тип не могат да променят менструацията,само могат да я засилят.

Guest
    Вместо аспирин може ли парацетамол или нещо друго

Мега фен
    Град
    София
    Пий аспирин

Супер фен
    emi 6e 4aka6 vsqka druga namesa vav funkciite na tqloto ti e vredna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Някой от вас тук да е чувал, че симптомите преди идване на цикъл и бременност страшно много си приличат. А чували ли сте колко е вреден аспирина при беременност?

Ако искаш да ти дойде по бързо, направи няколко леки упражнения или по дълга разходка

Момичета не мога да разбера защо искате да ви идва насила - не е хубаво да пиете хапчета щом ви е закъсняло значи има защо! После ще съжалявате!
    Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И на мен по принцип цикълът вече ми е редовен, но заради времето май се скапва... Август ми дойде с 5 дни закъснение, да се надявам, че този месец всичко ще е окей
    Иначе това с аспирина го пробвах, но не стана нищо, дойде ми чак 3 дни, след като го пих
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    ami otidi na genekolog ... !!!!

Трябва да ви питам нещо.Още не ми е дошло,но не знам и признаците.Някой би ли ми ги казал?Как мога да разбера кога ще ми дойде?

Болки ниско в корема, в кръста, възможно е дори в гърдите... При всеки е различно, аз примерно нямам предменструални болки, но някъде към края става опасно.
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

Град
    Lovech
    И аз съм така, само че ми закъснява с 7 дни вече, споко скоро ще ти дойде!!

Град
    Lovech
    На мен ми дойде на 9, сега съм на 12. Нямаше никакви симтоми, болки в корема, бяло течение или нещо подобно. Пък и не може да се предскаже точно кога ще ти дойде. А за бялото течение, съвсем нормално е стига да не е много гъсто и лепкаво, получава се през пубертета, но трябва да се следи, защото може и да е инфекция!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си