.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Има ли и други с тежък ПМС?

Или съм само аз? Има дни баща ми и "здравей" да ми каже и пак да ми се иска да го убия. Понякога сама си се чудя как ме изтърпяват в тея дни, че и в първите 2-3. Имаше един много смешен виц как жените предпочитат мъжете. Няма шега, имам моменти когато всички си ги представям с ножица в окото и със бухалка в задника. Разкрещях се на цялата къща, щото не са ми купили Skittles.......

Успокойте ме, че не само аз гледам всички на кръв няколко дни от месеца.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    а3 също споко
    Какво да кажа ,'e цикъла ми е 10 дена първите 4-5дена е нетърпимо

Мега фен Аватара на Mi6inka
    При мен не всеки път..на периоди. Някой път дори сама не мога да се понасям, ставам заядлива, злобна, изпитвам непоносимост към всичко и всички. А да има късмет някой непознат в автобуса, да ме докосне без да иска докато минава примерно.. Направооо... Но слава на Бога, не всеки месец съм така.

има такива месеци но са рядко

има периоди през които сама не мога да се понасям
    има и такива през които съм като ангелче

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз съм мега ревлива пък. Ей така, от нищото почвам да си рева. Дразни ме ВСЕКИ шум на света, искам да е пълна тишина, никой да не ме закача,пипа,говори. Гледам да не си изкарвам нервите на хората , но просто всичко ме изнервя,буквално влудява. През тези няколко дни ми иде сама себе си да пребия. Но не винаги съм така,деф, понякога съм си в нормално състояние.
    Everything changes, but beauty remains ...

дразня се на всичко и всички, мога ей така да заблъскам пърото, което ми се изпречи пред погледа иначе съм ангелче ^-^
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Ножица в окото? Бухалка в задника? лолл..плашиш ме

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Аз съм мега ревлива пък. Ей така, от нищото почвам да си рева. Дразни ме ВСЕКИ шум на света, искам да е пълна тишина, никой да не ме закача,пипа,говори. Гледам да не си изкарвам нервите на хората , но просто всичко ме изнервя,буквално влудява. През тези няколко дни ми иде сама себе си да пребия. Но не винаги съм така,деф, понякога съм си в нормално състояние.
    ебасии ..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз пък се дразня на много неща попринцип. Ама в ПМС като съм се дразня двойно повече. :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз по принцип съм си емоционална личност, а в тея дни ми е направо...
    рева, тръшкам се за глупости, има дни, в които ям ужасно много...крещя по хората..като мине съм сравнително спокойна и не толкова агресивна ...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Colouring
    Леле,уплашихте ме.
    И при мен има дразнене и т.н,но всичкото в границите на нормалното(не знам колко нормално,но просто като всеки останал ден).

Супер фен Аватара на lubovvv

Аз също съм раздразнителна но в границите на нормалното. По скоро се дразня сама на себе си и немога да си стоя в кожата. А особено когато трябва да спя....Това не е спане....егати колко е неудобно да си постоянно на нокти да неби случайно да стане някой гаф.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    ебасии ..
    Знам. Аз чак ножици и бухалки не си представям. Обаче много се ядосвам, че ставам такава гадна и раздразнителна, сериозно ми иде да си плесна един шамар понякога.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си