- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Има ли и други с тежък ПМС?
Или съм само аз? Има дни баща ми и "здравей" да ми каже и пак да ми се иска да го убия. Понякога сама си се чудя как ме изтърпяват в тея дни, че и в първите 2-3. Имаше един много смешен виц как жените предпочитат мъжете. Няма шега, имам моменти когато всички си ги представям с ножица в окото и със бухалка в задника. Разкрещях се на цялата къща, щото не са ми купили Skittles.......
Успокойте ме, че не само аз гледам всички на кръв няколко дни от месеца.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
а3също споко
Какво да кажа ,'e цикъла ми е 10 денапървите 4-5дена е нетърпимо
При мен не всеки път..на периоди. Някой път дори сама не мога да се понасям, ставам заядлива, злобна, изпитвам непоносимост към всичко и всички. А да има късмет някой непознат в автобуса, да ме докосне без да иска докато минава примерно.. Направооо...Но слава на Бога, не всеки месец съм така.
има такива месеци но са рядко
има периоди през които сама не мога да се понасям
има и такива през които съм като ангелче
Аз съм мега ревлива пък. Ей така, от нищото почвам да си рева. Дразни ме ВСЕКИ шум на света, искам да е пълна тишина, никой да не ме закача,пипа,говори. Гледам да не си изкарвам нервите на хората, но просто всичко ме изнервя,буквално влудява. През тези няколко дни ми иде сама себе си да пребия. Но не винаги съм така,деф, понякога съм си в нормално състояние.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
дразня се на всичко и всички, мога ей така да заблъскам пърото, което ми се изпречи пред погледаиначе съм ангелче ^-^
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ножица в окото?Бухалка в задника?
лолл..плашиш ме
![]()
ебасии ..Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
Аз пък се дразня на много неща попринцип. Ама в ПМС като съм се дразня двойно повече. :Д
Леле,уплашихте ме.
И при мен има дразнене и т.н,но всичкото в границите на нормалното(не знам колко нормално,но просто като всеки останал ден).![]()
Аз също съм раздразнителна но в границите на нормалното. По скоро се дразня сама на себе си и немога да си стоя в кожата. А особено когато трябва да спя....Това не е спане....егати колко е неудобно да си постоянно на нокти да неби случайно да стане някой гаф.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Знам.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Аз чак ножици и бухалки не си представям. Обаче много се ядосвам, че ставам такава гадна и раздразнителна, сериозно ми иде да си плесна един шамар понякога.
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от PullMeCloser
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!