.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: СПЕШНО!!!

СПЕШНО!!!

Хора помагайте,значи флашката ми е нещо прецакана. Нищо качено няма на нея но когато искам да кача дадена игра (ФИФА 11 - 6ГБ , а флашката ми е 7.92) ми показва че няма достатъчно място и трябва да изтрия файл за да кача фифата а всъщност във флашката ми няма никъква информация. Пробвах със форматиране , но пак не с получава. Моля ви кажете от какво може да е.Трябва ми спешно помощ. Благодаря предварително.

Re: СПЕШНО!!!

Цитирай Първоначално написано от SHking
    Хора помагайте,значи флашката ми е нещо прецакана. Нищо качено няма на нея но когато искам да кача дадена игра (ФИФА 11 - 6ГБ , а флашката ми е 7.92) ми показва че няма достатъчно място и трябва да изтрия файл за да кача фифата а всъщност във флашката ми няма никъква информация. Пробвах със форматиране , но пак не с получава. Моля ви кажете от какво може да е.Трябва ми спешно помощ. Благодаря предварително.
    Форматирай флашката под NTFS файлова система и ще оправиш този проблем!

мерси брато, но може ли да ми кажеш как се форматира по този начин

Супер фен Аватара на JDeel
    Десен бутон на флашката -> Format

Fat32 - тази файлова система има ограничение от макс. 4GB за 1 файл. Въпреки това най-често флашките са на нея.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table

NTFS - ограничението е 16TB за файл - няма скоро да го стигнеш
    http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS

Другия вариант е да "разцепиш" файла на части с помощта на WinRAR, но е бавен и мисля че за теб няма много смисъл

Град
    montana

Re: СПЕШНО!!!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от SHking
    Форматирай флашката под NTFS файлова система и ще оправиш този проблем!
    +1

Град
    Пловдив
    И аз имах една такава. Моята обачe баш си беше умряла и нищо не помогна..., освен коша за боклук
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Старт - > Run -> cmd

Код:
    convert x: /fs:ntfs
    където x: ти е дяла на флашката като я плъгнеш, така няма да загубиш текуща информация

Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    И аз имах една такава. Моята обачe баш си беше умряла и нищо не помогна..., освен коша за боклук
    Преди да ги фърлите пробвайте zero-fill формат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си