.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Моля някой да обясни какво е станало

начии нещата седят така ходя с 1 момиче с което още не сме правили секс .....опипваме се амаа.... дотам....нали засега така преди някоуко дни както сия намачквах докато се целуваме се позаиграх повечко с зърната и усетих че и се учести дишането станами интересно и продължих леко да ги пощипвам и подръпвам ... тя започна дасе смее да диша по тежко и да помръдва по често с тяло и въобще праеше неща които не контролира потреперваше цялата... усетих на къде отива работата и продължих по усърдно при което кя се сгърчи цялата после изпъшка стисна ми с все сила с след някоуко секунди се отпусна ..... мен ми стана приятно и продължих до същата реакция някоуко пъти.... никак нее уморително и е забавно ....
    и тука идва странната част на сладващия ден я попитах дали е получила оргазъм ..... не че не знаех просто ей така ииии каза че нее като я попитах какво е било каза че и тя не знае ииии междо другото съм 99.9999% сигурен че е девствена кво става ??? дали ме лъже... или аз се лъжа .... или просто тя нее разбрала ...и въобще възможно ли е да не разбере?

СЪЖЕЛЯВАМ АКО ТЕМАТА ВЕЧЕ Я ИМА НО НЕМОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ ОТ ЛИНКА В ПОЩАТА МИ КАЗВА ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА

Едвали е получила оргазъм.
    Според мен за първи път се възбужда толкова силно поне до колкото разбрах от това което си написал по горе.
    А и мисля че и да е получила никога няма да ти каже.

по описанието мога да кажа, че си я предрасположил добре, а накрая секс правихте ли все пак?
    Женско съм

хмм не бих казал доста дълго време се целувахме с мачкахме така че нее там проблема а секс нямше как да правим щото бехме на такова място ... закътано..... нямаше никой... ноо все пак обществено място

Цитирай Първоначално написано от zooyork
    по описанието мога да кажа, че си я предрасположил добре, а накрая секс правихте ли все пак?
    Ех че си любопитна пък ти

и като момиче щеше дае по полезно да обяснява не да пита :P

Вие, като не знаете к'во е станало ние ли да знаем? Сигурно е бременна, еба ли го?

Град
    София
    Доста си я възбудил като гледам.
    Ще и откъснеш първи цветнцето,явно...

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    за общественото място .. в парка е по-яко от в легло според мене , възбудата е повече .. но ако е девствена ..

та по самата тема , едва ли оргазъм чак е получила , защото ако я пипнеш доло , трябва да припадне .. но иначе определено си я възбудил .. но все пак всяка е различна ... по принцип цялото им тяло е ерогенна зона ии можеш да ги възбудиш .. но въпроса е бил тъп .. се 1 да го направите и да питаш - Хареса ли ти ? " .. някак тъпо .. успехи .. и не бързай .. да ти кажа по- яко ми е на мен лично да гледам как се гърчи от кеф от колкото самия секс ..

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

въпроса верно беше бая тъп амааа кво да напраа като и го забих тоя въпрос мълча сиг близо минута после още една мин нескупосани и неразбораеми обяснение ама в крайна сметка отг беше гадничък "не" на др се надявах...
    иначе относно тва дето викаш че тие по кеф да гледаш как се гърчи ...... нещо такова се получи само че неможах мн да видя щото се впиваше в мене ...... готино беше и имаш право ама ..... ддз друго сие класическото е*ане
    иии нзз ама сладващия път пак щего пробвам тва

Град
    София
    Недорасляци...
    Кефело ги да ни гледат как се гърчиме...

а вас не ви ли кефи да се гърчите ???

Повече от фен
    Нацелил си ерогенна зона. Щом й е харесало, прави го и друг път.
    МОМЧЕ

anonymous708973
    Guest
    Ако свършваше, като й докоснеш гърдите... ехеее
    Просто усещането е било ново за нея. Продължавайте в същия дух

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако само от това свършваше... То смятай ако пипнеш другаде.
    При някой жени точно там е адски чувствително.. Тъй че, продължавай си, на нея явно и харесва :P

VaMpiRKaTaaa, ще почна да си нося очилата специално за да ти разчитам постовете

Голям фен Аватара на xinfamous
    ГАЗ ГОРЕ БЕ ЩО НЕ Я ЗГЪРЧИ И С ПИЖОГА ?
    Can It All Be So Simple ?

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^

На мен пък това "опипване" не ми харесва особено, но нямам нищо против щом на приятелят ми му е кеф.

Иначе чак пък да е получила оргазъм малко ме съмнява.

Град
    Русе
    аз пък си мисля, че е нормално, защото първото ми свършване с някого беше от пъпа ми. но бъди сигурен, че повече няма да й се случи. това е само първия път

ОФ !! Иди ближи ледено сокче по-добре вместо да се занимаваш с такива работи - има нет - има ГУГЪЛ ! Мама му стара информирай се малко преди да видя пусната тема "Тръгнах да е лижа и някой ми беше казал, че е хубаво да и вкарам въздух - какво е станало?????? "

Аххх не успях да се сдържа...

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    ОФ !! Иди ближи ледено сокче по-добре вместо да се занимаваш с такива работи - има нет - има ГУГЪЛ ! Мама му стара информирай се малко преди да видя пусната тема "Тръгнах да е лижа и някой ми беше казал, че е хубаво да и вкарам въздух - какво е станало?????? "

Искате всички да са информирани, но на всеки 10 отговора, най-много 1-2 са стойностни и по темата, а другите им обясняват как е трябвало да се поинтересуват и информират... Самия факт, че питат, не е ли признак, че искат да научат нещо? Иначе, ако всички ги препращахме към гугъл, тогава този форум е напълно безмислен. И другото "има 1000 такива теми" 10 човека ти го казват и после като пишеш в някоя стара тема, за да не създаваш нова, все се намира някой да изцепи класическото "от къде изкопахте тая тема от преди 4 години" ... Помагайте на тези, на които можете, защото може да се окажете в тяхната ситуация (или подобна).
    П.с: No offence, просто и аз не успях, да се сдържа.

По темата: wynter e права, често това си остава само и единствено за първия път, а в последствие, не може да се повтори. Освен, както казаха, че си я предразположил добре, ти има и доверие, защото рядко се случва момиче да се отпуска така в началото.

Цитирай Първоначално написано от something
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa

Самия факт, че питат, не е ли признак, че искат да научат нещо? Иначе, ако всички ги препращахме към гугъл, тогава този форум е напълно безмислен. И другото "има 1000 такива теми" 10 човека ти го казват и после като пишеш в някоя стара тема, за да не създаваш нова, все се намира някой да изцепи класическото "от къде изкопахте тая тема от преди 4 години" ... Помагайте на тези, на които можете, защото може да се окажете в тяхната ситуация (или подобна).
    П.с: No offence, просто и аз не успях, да се сдържа.

И какво трябваше да му кажа? Нещо, на което вече приятелката му е отговорила с НЕ ? Или излъгала от притеснение или срамежливост. Kато е толкова мъж и иска да е задоволи така, че другия път да каже "Да мн яко ми беше" - ДА СЕДНЕ ДА ГОВОРИ С НЕЯ. Аз от къде да знам, мога да говоря само за себе си как бих се чувствала в един такъв момент. И може би ако беше писал без правописни грешки може би и аз бих приела тази тривиална тема за по-сериозна.
    А и още нещо Пича спомена, че "Ебането си е друго" , което за мен,значи че той е топкал чушката, което чисто логически ако беше така нямаше темата да е тук и щеше да знае как да подходи към самото момиче, че тя дори и да е срамежлива да му каже, че й е харесало. тц-тц

No offence to you too Best regards.

^ Имаш право, а че половината теми, които пускат напоследък, съдържат отговора в себе си и са напълно безмислени това е друг въпрос...Както беше написал някой "Задаваш отговори." ... Лошото е, че когато някой има незначителен проблем не сяда да се замисли сам, а веднага поства тук, а тези които имат наистина нужда от помощ си патят от това, защото всички са настроени отрицателно към повечето хора с въпроси от този род.

На мнение съм, че ако времето, което му е отнело да напише тази тема, го е използвал, за да поговори с половинката си, проблема нямаше да го има и всичко щеше да му бъде "crystal clear"

Да си дойдем на думата, та да не е съвсем оф-топик: Комуникация му е майката! Говорите ли за проблемите си - всичко ще ви е на 6! (ся ще се намери някой, дето да ме забие в земята след това ми изказване... )

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Нацелил си ерогенна зона. Щом й е харесало, прави го и друг път.
    +1

Цитирай Първоначално написано от something
    ^ Имаш право, а че половината теми, които пускат напоследък, съдържат отговора в себе си и са напълно безмислени това е друг въпрос...Както беше написал някой "Задаваш отговори." ... Лошото е, че когато някой има незначителен проблем не сяда да се замисли сам, а веднага поства тук, а тези които имат наистина нужда от помощ си патят от това, защото всички са настроени отрицателно към повечето хора с въпроси от този род.

На мнение съм, че ако времето, което му е отнело да напише тази тема, го е използвал, за да поговори с половинката си, проблема нямаше да го има и всичко щеше да му бъде "crystal clear"

Да си дойдем на думата, та да не е съвсем оф-топик: Комуникация му е майката! Говорите ли за проблемите си - всичко ще ви е на 6! (ся ще се намери някой, дето да ме забие в земята след това ми изказване... )

Така е, аз съм сигурна че тая момчетийка няма нужда от никаква помощ, подразбира се от всичките и т.н .. ей за тва нямаше как да не му тегля сектира.. и 2ро щото ако беше на повече от 14 щеше а знае вместо да пита, а и още нещо ..
    Айде няма...

BTW съгласна съм за последните изречения regarding the topic.

офф спрете се вече разбрах квото ми тряаше и ....от които ми трябваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си