.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Най-изискано е на фолк забавачница в Студ. град, а помещението да е бивш студентски стол и още да мирише на мазните гозби на леля Станка.
    Цените са ниски, жените - лесни, а мъжете - все интелектуалци (все пак са студенти по Икономика на краставиците в УНСС-то, Право в ТУ или дизайн в МГУ).

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    БоНба за Селски Град!

Ама ти кефиш ли се верно на Баратрум?
    активизъм/превенция; писане; музика

НА студентски град !

Ямбооооол.. е сЦилът.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    честно казано на фона на студенстка гад всичко е по-яко
    там е пълно с такива изверги като теб...селски помияри, за които ако се знае предварително какви ще станат...немаше да ги има
    к'во да ми харесва?
    Вярно е, пълно с такива "изверги" като мене, които пръскат пари на поразия, пият само качествен алкохол, забавляват се яко и накрая си тръгват под ръка с някоя яка женска. Докато такива като шматки тебе си пият биричката в парка. Нека ми е зле...

а ти иначе за нормален човек ли се смяташ?
    Не, смятам се за космат варварин като тебе, който пие бира в парка и пърди и се оригва. Дивак, кажи ми честно - някога опитвал ли си го този "путешки сок" като толкова го обичаш? Защото като те гледам силно ме съмнява това. И следващия път когато си позволиш да ми говориш така нахакано ще те пратя да спиш направо с неизмити крака. Бързо забрави когато ти набивах яко чумберите предишния път и ми се извиняваше...
    ти ако ше пръскаш пари на поразия нема да ходиш в студенстка гад...
    яките женски са ти само във фантазиите и в най-добрия случай ше си тръгнеш с някоя селска пръчка от общежитията
    е или с някой пичага като тебе де

не брат, девствен съм...космат съм както ти каза, пия бира в парка и се оригвам

иначе много ще се радвам да ме приспиваш, щото в последно време страдам от безсъние и съм абсолютно сериозен...голяма мъка е

я ми припомни кога съм ти се извинявал и защо (не ти разбрах)
    на тебе ли да се извинявам? ахахха мекотело, стегни се

Град
    plovdiv
    които пръскат пари на поразия, пият само качествен алкохол, забавляват се яко и накрая си тръгват под ръка с някоя яка женска.
    и после избухват да се хвалят по детските форуми ахахаха
    Когат съм в 500 SL съм весел ..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Скъпа малка каменица и гадна музика. Не мерси.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    снощи бях в Строежа... едно малкото готини места в Студентски.

а за момчето от Ямбол ще каже, че изброението от него 'клубове' са въплъщение на най-долната селения тук. сериозно. и алкохолът е фалшив. мхм
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Първо - кой пие каменица, второ .. да. Поп-фолк няма
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от catalogueofanger
    Първо - кой пие каменица, второ .. да. Поп-фолк няма
    Не слушам поп-фолк, но и това, което звучи там не ми понася (ретро хитчета, мтв поп-рок и рап).

Но пиеш каменица, което по-принцип е непростим грях.

Цитирай Първоначално написано от semantics
    Ама ти кефиш ли се верно на Баратрум?
    Да, слушам и доста други работи различни от чалгата...
    Ще допусна, че съм ужасно прост, тесногръд и пр. и няма да коментирам.
    активизъм/превенция; писане; музика

Град
    Sofia
    честно казано на фона на студенстка гад всичко е по-яко
    там е пълно с такива изверги като теб...селски помияри, за които ако се знае предварително какви ще станат...немаше да ги има
    к'во да ми харесва?
    Вярно е, пълно с такива "изверги" като мене, които пръскат пари на поразия, пият само качествен алкохол, забавляват се яко и накрая си тръгват под ръка с някоя яка женска. Докато такива като шматки тебе си пият биричката в парка. Нека ми е зле...

а ти иначе за нормален човек ли се смяташ?
    Не, смятам се за космат варварин като тебе, който пие бира в парка и пърди и се оригва. Дивак, кажи ми честно - някога опитвал ли си го този "путешки сок" като толкова го обичаш? Защото като те гледам силно ме съмнява това. И следващия път когато си позволиш да ми говориш така нахакано ще те пратя да спиш направо с неизмити крака. Бързо забрави когато ти набивах яко чумберите предишния път и ми се извиняваше...
    ти ако ше пръскаш пари на поразия нема да ходиш в студенстка гад...
    яките женски са ти само във фантазиите и в най-добрия случай ше си тръгнеш с някоя селска пръчка от общежитията
    е или с някой пичага като тебе де

не брат, девствен съм...космат съм както ти каза, пия бира в парка и се оригвам

иначе много ще се радвам да ме приспиваш, щото в последно време страдам от безсъние и съм абсолютно сериозен...голяма мъка е

я ми припомни кога съм ти се извинявал и защо (не ти разбрах)
    на тебе ли да се извинявам? ахахха мекотело, стегни се
    Ако ше пръскам пари ше отида където си искам. Защото мога да си го позволя, за разлика от тебе. И не съм казал, че съм пръскал парите си в Студенстки град, казах че съм ходил 2 пъти там и че и 2-та клуба са ми харесали. Нали заради точно това ви бръкнах в гъза тука на всичките отрепки? И то не заради друго, а просто защото Студентстки град е пълен с хора от провинцията, които уж не са "намазани" гражданчета като вас. Които вие си позволявате да наричате изверги, селяни, помияри и т.н. И тези същите си живеят живота за разлика от 90% от хората тука (и тебе в това число) които тролите нон-стон в този умрял форум. Айде бегай си в кофата...
    аз против хората от провинцията нищо нямам като цяло.
    както и да е спирам да се занимавам...

достатъчно те е наказал живота тебе

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от catalogueofanger
    Но пиеш каменица, което по-принцип е непростим грях.
    Не пия каменица и точно това е проблема на строежа.

Град
    Sofia
    не кълни!

Това е... Студентски град - Лас Вегас на Балканите!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тази вечер трябва да водим немец преподавател на Кнайпе и да има Биър тринкен, след тази тема реших, че най-подхозящо е в Студентски!

Най-доброто Кнайпе ще е Дай-Дай, където да нагреете стабилно градуса, а после дружно да се преместите към нещо елитно - предлагам Амнезия, защото се организирали Гладиаторски игри и забавления съпътствани с непосредствен физически контакт. За афтър-партито е добре да се мине през Миленката и Манджа стрийт.

Тоя пак превключи на богата, звездна и изпълнена с женски ласки самоличност.
    БАхти пробитата медуза си, ямболски
    И ти като нас си просто келеш...

моментална смърт за студентски ! хубавите дискотеки са в центъра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си