- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли в Строежа : )))
Ама ти кефиш ли се верно на Баратрум?
активизъм/превенция; писане; музика
НА студентски град !![]()
Ямбооооол.. е сЦилът.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
ти ако ше пръскаш пари на поразия нема да ходиш в студенстка гад...Първоначално написано от Barathrum
яките женски са ти само във фантазиите и в най-добрия случай ше си тръгнеш с някоя селска пръчка от общежитията![]()
е или с някой пичага като тебе де![]()
не брат, девствен съм...космат съм както ти каза, пия бира в парка и се оригвам![]()
иначе много ще се радвам да ме приспиваш, щото в последно време страдам от безсъние и съм абсолютно сериозен...голяма мъка е![]()
я ми припомни кога съм ти се извинявал и защо (не ти разбрах)![]()
на тебе ли да се извинявам? ахахха мекотело, стегни се![]()
и после избухват да се хвалят по детските форуми ахахахаПървоначално написано от Barathrum
Когат съм в 500 SL съм весел ..
Скъпа малка каменица и гадна музика. Не мерси.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
снощи бях в Строежа...едно малкото готини места в Студентски.
а за момчето от Ямбол ще каже, че изброението от него 'клубове' са въплъщение на най-долната селения тук. сериозно. и алкохолът е фалшив. мхм
Първо - кой пие каменица, второ .. да. Поп-фолк няма![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Не слушам поп-фолк, но и това, което звучи там не ми понася (ретро хитчета, мтв поп-рок и рап).Първоначално написано от catalogueofanger
Но пиеш каменица, което по-принцип е непростим грях.
Ще допусна, че съм ужасно прост, тесногръд и пр. и няма да коментирам.Първоначално написано от Barathrum
активизъм/превенция; писане; музика
аз против хората от провинцията нищо нямам като цяло.Първоначално написано от Barathrum
както и да е спирам да се занимавам...
достатъчно те е наказал живота тебе![]()
Не пия каменица и точно това е проблема на строежа.Първоначално написано от catalogueofanger
![]()
Тази вечер трябва да водим немец преподавател на Кнайпе и да има Биър тринкен, след тази тема реших, че най-подхозящо е в Студентски!
Най-доброто Кнайпе ще е Дай-Дай, където да нагреете стабилно градуса, а после дружно да се преместите към нещо елитно - предлагам Амнезия, защото се организирали Гладиаторски игри и забавления съпътствани с непосредствен физически контакт. За афтър-партито е добре да се мине през Миленката и Манджа стрийт.
Тоя пак превключи на богата, звездна и изпълнена с женски ласки самоличност.
БАхти пробитата медуза си, ямболски
И ти като нас си просто келеш...
моментална смърт за студентски ! хубавите дискотеки са в центъра![]()