- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е тва :D
+1 ...Първоначално написано от straus
-----------------------
По темата: Не знам - като чета по-горните коментари .... и ми е странно защо всички приемате да доближиш и заговориш непозната мацка за нещо НЕнормално ;/ Отпуснете се малко ... да на някои им изглежда като на филм и на мен така ми се струваше в началото ... всъщност няма нищо страшно ... и повярвайте ми момичетата обичат някой като се занимава с тях и ги въвлича в интересни теми![]()
Щом си толкова отчаян да плащаш за секс ... според мен не треа да ти пука да отидеш в някой клуб и да заговориш една мадама ... в най-лошия случай ... шамар ... и пак ще си герой ;д
Пич аз ще те посаветвам нещо ... Не прави грешката да се е**ш с някоя само защото всички около теб са го правили и т.н .. Дори и да правиш с*кс с някое яко момиче няма да и е така кеф както с някого когото обичаш , няма да усетиш тръпката просто ще си бъде някаво е*ане което можеш да си предоставиш с лява или дясна ръкаизчакай момичето което ще ти завърти главата и тогава няма да съжеляваш
![]()
Ако наистина ти трябва приятелка, а не момиче с което да.... - карай го по- полека!!! Повечето момичета обичаме да танцуваме по купоните... Можеш да поканиш момиче, което те е впечатлило и т.н..... И моля те, ЗАПОМНИ: първо влез в душата й, а после там, където ти е толкова наложително....!!! иии... успех от мен !!!![]()
![]()
![]()
давай смело към момичетата, не хапят (е има дет хапят, но ако се стигне до там значи проблемът ти е решен) харесваш си някоя, пробваш, ако не стане, даваш next: това е и тайната на дон Жуан, че е пробвал мн пъти
според статистиката така дори и да отидеш, и да кажеш: "хайде да се плющим", все ще се намери някое момиче, което да се съгласи
това че спортуваш, грижиш се за вида си и др, което изброи, са огромен бонус, но трябва да преминаваш и в офанзива, за да не се стигне до думите от страна на момиче: "като бяхме еди-кой-си клас мн те харесвах"
Чакам човек,чакам ..... вече 19 години .... колко още ???Първоначално написано от Ina1
Явно грешката ми е ,че чакам момичетата да дойдат при мен,вместо да действам, а и не ми е толкова наложително да "влезнна"просто неможах да си обесня на тая възраст ,че може да съм на тва положение...
Винаги трябва да имаш план. На теория ще ти се стори лесно като ти го кажа, но на практика не е баш така, защото ще се разсейваш от основната цел и тактика. Важното е да я следваш.
В даскало, на кафе, на кръчма или дискотека, виждаш някоя, която те гледа. Постоянно трябва да ти шарят очите, и като видиш някоя, която те поглежда или прави някаква връзка, отиваш и я заговаряш. Нещо тъпо трябва да е, за да не я спечеш. " Виждам, че не можеш да отлепиш очи от мен, за това идвам по-близко, да ме гледаш на широк екран." Гледаш я самоуверено в очите и тн. Може и да не се правиш на интересен, а просто да кажеш " здравей. Направи ми впечатление и искам да се запознаем. Аз съм едикойси." Важното е да гледаш в очите, да не си спекъл, да говорите известно време и да й вземеш телефона. Или щи го даде, или няма. Първата част от плана. Втората част е да й звъннеш след известно време, само да не е на същия ден. Уговаряте си среща, срещате се, а на втората или третата среща я целуваш, ако има такива. Не е задължително да проработи от първия път, нито трябва да си големия плейбой. Даже паралелно може и с 2 така да излизаш. Всичкото ти е един опит, който е незаменим.
Важното е малко по малко да я докосваш, гледаш в очите, да си близо до нея, да я целунеш по някое време, защото ако не правиш нищо, ще реши, че ще си й най-добрият приятел.
Имаш хубаво тяло, което е голям +. Всичко друго е в мозъка и действията ти. Ако чакаш ей така от нищото някоя да дойде и да те наебе... шансът е минимален, а момичето няма никаква гаранция, че щи е по вкуса.
Temet Nosce
벨야카
време за реклама![]()
sleda ot lubovta
човек ясно ми е....просто работата опира до balls...както му викат...Първоначално написано от umri
явно излиза,че съм мноооогоооооооооооооооооо ооооо![]()
...............................
Иначе мерси за съвета,много точно си го казал как тря стане,ама изпълнението му е друг въпрос...
Из "Fracture":Първоначално написано от lesnaEvashta
Jen: I'm just... Huh...Trying to describe my feelings.
Ted: Those don't sound like feelings.
Jen: Oh.
Ted: What's the sound of a feeling?
Jen: You think you're so much smarter than me. Must make you feel very powerful.
Ted: Helpless, actually.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мое мнение, ама всички неща, които си описал, че си обикновено са на втори, трети план за момичетата.
Всичко опира до това колко си самоуверен и сладкодумен. Не толкова до външния вид, колко си стилен, добър и другите качества, които си описал.
Единственото нещо, което ще ти помогне от изброените неща е чувство за хумор, ако я накараш да се смее и то не престорено, или само да се разхили, ами наистина да се смее с глас, то тогава разбирай че си една доста голяма крачка по близо да леглото.
Увереност/самочувствие + чувство за хумор = успех сред нежния пол, особено щом се грижиш за тялото си.
Съветите на umri и Downtown са конкретни и изпитани, възползвай се от тях.
Welcome to the Jungle...