- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВ или ЛЪЖА ?!!!!!
Моля Ви , помогнете ми , не зная какво става с връзката ми .. ще разкажа на кратко .. от 4 месеца имам сериозен приятел,към който съм се привързала МНОГО и мога да кажа, че започвам да го обичамм .. всичко беше невероятно .. излизахме всеки ден,ходехме къде ли не той ми говореше мнг милоо и непрекъснато се гушкахме и какво ли още не . . НО от 3 , 4 дни той не се интересува от мен толкова колкото преди .. по-важни са приятелите му , боулинга и картите .. оставаме за 15 20 мин на саме и непрекъстано се ръчкаме .. той е на 22 а аз на 17 .. какво да правя кажете ми лл![]()
![]()
Нищо не може да направиш,явно му е минал мерака от тебе!Попитай го него де,каква е причината,че не е същия?Да чуеш неговото обяснение.
Медения месец свърши. Добре дошла в реалността.
Всяко момче, пък и момиче, се нуждае от време за себе си, време с приятели. Не е нормално да очакваш от него да игнорира всички останали и да се върти все около теб. Остави му лично пространство. Така ще цени повече времето с теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да знам, излизамхме вс ден с приятелите му и беше вс супер , не съм имала нищо против да съм с тях,защото са мнг готини и печени ..сега се одръпва само ииии не знам :X
попитах го за чувствата му и той ми се разкрещя как може да то питам такива глупави въпроси . Каза ми,че мнг ве обичал ала бала . .
Ти май почваш лека полека да се вманиачаваш нещо...
Не е въпроса да излизаТЕ с приятелите му и на теб да ти е ок в компанията им, а да го оставиш да излиза САМ с тях понякога, коч парти. Излизай и ти по женски с твойте дружки и не го мисли толкова. Не може постоянно заедно и нон-стоп да е гушкане и целуване, иначе ще си омръзнете много бързо.
А ти защо трябва да седиш до телефона и да се самонавиваш, докато той се занимава с нещо друго или е с приятелите си? Защо просто, когато не сте заедно не се занимаваш с твоите хобита и не излизаш с приятелките ти? Така всеки от вас ще си има собствен свят, ще се развива и ще има още повече неща, за които да си говорите. В противния случай до няколко месеца вече няма да може да се дишате и ще се дразните един от друг постоянно.
ПП. Забелязала съм, че няма нищо по-дърпащо назад от обсебващото обвързване с някой друг човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Кой таа раждал теб, ма??Първоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
НЕ се пише от теб,a по теб.Първоначално написано от stigmata
Колкото до авторката,дай му малко свобода.
Не го притискай толкова.
Когато иска ще те потърси.
Някак си не е удобно да е с компанията си и ти да му звъниш през 5минути.
Ще почнат да го ебават приятелите му,че е мъж под шехъл.![]()
Не искам да те плаша,но от опит знам,че толкова рязка промяна в един мъж се дължи на изневяра..... според мен 4 месеца не е кой знае колко много време ,че чак да си му омръзнала... просто мое мнение![]()
Охх ти ли си тръгнала да даваш съвети кой как да пише :ДПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
The blood that binds us ..till death unites us
Дай му повече свобода.Както вече ти казаха когато не си с него излизай с приятелки или нещо друго,но не може постоянно да си с него(и с приятелите му ).
[quote="VaMpiRKaTaaa"][size=9][b]НЕ се пише от теб,a по теб.Първоначално написано от stigmata
Хиляди извинения!Повече няма да се повтаря!
Единственият начин да разбереш какво става е да говориш с него и да го питаш какво не е наред, какво се е променило в тези последни 3-4 дни.. всъщност бих казала, че е нормално, защото както казаха, не може той все да е около теб и да е с теб във всяка свободна минутка, има приятели, трябва му време и за тях, и за себе си, имай търпение и говори с него..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
подкрепям отговора на BaffaLsc
му boy
Да роди едно и на мен.Първоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
Съгласна съм.Първоначално написано от djipsito
само не разбрах авторката какво разбира под само се ръчкаме![]()
мерси за съветите![]()