.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

На 13 години съм...

Значи на 13 години съм тренирам водна топка и се чудя от кога да почна по - сериозни тренировки... Лицеви опори кляканя вдигане на тежести и тем подобни?! Понеже съм чувал , че не е препоръчително за моята възраст , защото спира растежа на костите но исках да попитам вас?Другите съотборници изглеждат доста по - здрави и се чудя да не да изоставам?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Яж главно животински продукти поне на едно хранене в деня, виждала съм във фитнеса който ходя момчета от 7-8 клас и си вдигат редовно, не знам дали има проблем..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

От силовите тренировки мъртви тяги клекове с килограми се спира да но лицеви коремни ала бала упражнения не на гладиаторите също не е опасно но не гледай да не се натовараш много засега на тези години

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Може да тренираш, ама не да се пренатоварваш Може би , ако пуснеш в 'Спорт' темата ще има повече отговори
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си