.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тъп въпрос за фейсбук ;D

Става въпрос за хората известявани чрез смс.....Вярно ли е,че когато влизаш в профила на въпросните хора,те получават известие за това ? И когато някой от приятелите им влязат в фейсбук също?! Малко ми се струва невъзможно..но все пак реших да попитам!

НЕ !
    Music Is The Nothing better than to
    share the same feeling with others!
    Trance is different for everybody.
    Trance is different for me each time
    Trance is hated by some
    Trance is loved by some
    Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
    But above all;
    Trance is life and the life is trance!

Мне, има некви глупости който пишат че им показва кой на кого гледа профила ама нищо не правят. За смс Ъпсурд

и аз мисля,че е НЕВЪЗМОЖНО,но тука ми спорят,че било wtf
    Да кажат хората,които ги известяват по гсм,или използват мобилен фейсбук

Каква функция? Искаш да кажеш,че всеки,който не е с бг телефон,може да проследява кой му гледа профила ?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не съм чувала за такова нещо,ама покрай цялата тая простотия около фейсбук нищо чудно и да има.Нали измислили и огледало на което се снимаш и качвало снимките там,какво очаквате,че няма и смс-и ли да пращат.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Няма ли кой да го хакне тоа боклук да го маане вече,че ми дойде до гуша от него!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Няма ли кой да го хакне тоа боклук да го маане вече,че ми дойде до гуша от него!
    Съгласна Не че и аз нямам де,но няколко пъти го трих (уж) и все пак си имах профил ... ^^ веднъж като се набуташ няма оттърване...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Съгласна Не че и аз нямам де,но няколко пъти го трих (уж) и все пак си имах профил ... ^^ веднъж като се набуташ няма оттърване...
    Вярно е...Този сайт с нищо не ми е полезен.Заради него Myspace ,който е далеч по-як сайт губи милиони потребители всеки месец...

Колкото до темата-
    Нищо чудно и това да стане в бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си