- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Тъп въпрос за фейсбук ;D
Става въпрос за хората известявани чрез смс.....Вярно ли е,че когато влизаш в профила на въпросните хора,те получават известие за това ? И когато някой от приятелите им влязат в фейсбук също?!Малко ми се струва невъзможно..но все пак реших да попитам!
![]()
НЕ !
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
Мне, има некви глупости който пишат че им показва кой на кого гледа профила ама нищо не правят. За смс Ъпсурд![]()
и аз мисля,че е НЕВЪЗМОЖНО,но тука ми спорят,че било wtf![]()
![]()
Да кажат хората,които ги известяват по гсм,или използват мобилен фейсбук![]()
Каква функция? Искаш да кажеш,че всеки,който не е с бг телефон,може да проследява кой му гледа профила ?![]()
Не съм чувала за такова нещо,ама покрай цялата тая простотия около фейсбук нищо чудно и да има.Нали измислили и огледало на което се снимаш и качвало снимките там,какво очаквате,че няма и смс-и ли да пращат.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Няма ли кой да го хакне тоа боклук да го маане вече,че ми дойде до гуша от него!
СъгласнаПървоначално написано от stigmata
Не че и аз нямам де,но няколко пъти го трих (уж) и все пак си имах профил ... ^^ веднъж като се набуташ няма оттърване...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Вярно е...Този сайт с нищо не ми е полезен.Заради него Myspace ,който е далеч по-як сайт губи милиони потребители всеки месец...Първоначално написано от SlowDownBaby
Колкото до темата-
Нищо чудно и това да стане в бъдеще.