- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да изчистим България за 1 ден
Оле не, разбихте ме!Какъв ти е проблема, Кифле, да отидеш и да направиш нещо за България или тебе не те интересува в каква мръсна среда живееш?
Just be yourself!
щях и аз да се включа в хуленето на девойчето, ама след цял ден чистене на цигании из паркчетата, нищо не може ме възмути вече..
инициативата беше за софия, но аз нито съм видял член на бтв, нито съм го правил, за да съм част от инициативата. имах повод, идеята ми хареса и помогнах, както можах. някои ни пука и действаме, други се раждат и стареят в лайната (с извинение)
Инициативата изобщо не е само за София, драги. Тя е за цяла БЪЛГАРИЯ. Иначе за другото съм съгласна.
Ама не разбра, че целия форум дразни, че не е желана. Аре моля ти се не се прави на нещо повече. Циркаджия.Първоначално написано от xxKiFlAx
^Еми евалата,номер 1 си...Ти можеш ли да кажеш със сигурност,че никога не си изпускала/хвърляла боклук на земята ? Освен тва ти не живееш само у вас,но щом ти е кеф по улиците дето ходиш да има найлонови пликчета и други боклуци,не чисти![]()
Страхотна е тая инициатива. Не живея в България, ама ако живеех 100 % щях да се включа и аз!
Интересно ми е кви са ви впечатленията. Разкажете нещо, аз дори видеа не можах да изгледам ;с
И аре да си живеем в лайната и да чакаме на някои хора да им дойде културата. А признавам, че кампанията се оказа пълен провал.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
Кифло, мълчи си бе. Е*аси злето дето си![]()
Еми ако щеш, излагай си се......
Само не разбрах какво е смешното, това че тънем в мръсотия или че няма едно чисто място в нашата мила държавицаПървоначално написано от xxKiFlAx
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Чистих пътеката пред нас но продължават да хвърлят твърдо съм решен да сложа тебела: "СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИ ПО ПЪТЕКАТА ИДИОТИ!