.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на magiie
    Оле не, разбихте ме! Какъв ти е проблема, Кифле, да отидеш и да направиш нещо за България или тебе не те интересува в каква мръсна среда живееш?
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на asasfdf
    щях и аз да се включа в хуленето на девойчето, ама след цял ден чистене на цигании из паркчетата, нищо не може ме възмути вече..
    инициативата беше за софия, но аз нито съм видял член на бтв, нито съм го правил, за да съм част от инициативата. имах повод, идеята ми хареса и помогнах, както можах. някои ни пука и действаме, други се раждат и стареят в лайната (с извинение)

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Инициативата изобщо не е само за София, драги. Тя е за цяла БЪЛГАРИЯ. Иначе за другото съм съгласна.

Цитирай Първоначално написано от PFCB
    Не, това е работа на държавата. Нали затова се плащат данъци.
    Вярваш ли си ?

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    xxKiFlAx , идиотката тук си ти. Не осъзнаваш ли , че предизвикваш смях , а не някакво внимание?! Във всяка тема предизвикваш отвръщение у хората. Само се надявам в живота да не мислиш по начина, по който показваш във форума. Защото ще е много жалко! [/i]
    абе смешко такава идиотка на майка ти ще викаш ясно ли е?! .И ходи си чисти боклука и не ме занимавай с глупости право на мнение ИМАМ и ще пиша колкото си искам.
    Ама не разбра, че целия форум дразни, че не е желана. Аре моля ти се не се прави на нещо повече. Циркаджия.

Град
    София
    ^Еми евалата,номер 1 си...Ти можеш ли да кажеш със сигурност,че никога не си изпускала/хвърляла боклук на земята ? Освен тва ти не живееш само у вас,но щом ти е кеф по улиците дето ходиш да има найлонови пликчета и други боклуци,не чисти

Супер фен Аватара на djipsito
    Страхотна е тая инициатива. Не живея в България, ама ако живеех 100 % щях да се включа и аз!

Интересно ми е кви са ви впечатленията. Разкажете нещо, аз дори видеа не можах да изгледам ;с

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^Еми евалата,номер 1 си...Ти можеш ли да кажеш със сигурност,че никога не си изпускала/хвърляла боклук на земята ? Освен тва ти не живееш само у вас,но щом ти е кеф по улиците дето ходиш да има найлонови пликчета и други боклуци,не чисти
    Ми за каквато и да ме мислят винаги съм си хвърляла боклуците където трябва . За тва съм против да почиствам на други и някой да чисти на другите
    И аре да си живеем в лайната и да чакаме на някои хора да им дойде културата. А признавам, че кампанията се оказа пълен провал.

Град
    ..в близката далечина..
    Кифло, мълчи си бе. Е*аси злето дето си

Град
    ..в близката далечина..
    Еми ако щеш, излагай си се......

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    ами докато всеки хвърля боклуците всяка такава кампания ще е провал
    Само не разбрах какво е смешното, това че тънем в мръсотия или че няма едно чисто място в нашата мила държавица
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    София
    Чистих.
    И често го правя.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Чистих пътеката пред нас но продължават да хвърлят твърдо съм решен да сложа тебела: "СПРЕТЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ БОКЛУЦИ ПО ПЪТЕКАТА ИДИОТИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си