- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям апетит.. :<
Здравейте!
Напоследък апетитът ми се е увеличил много!
Постоянно съм гладна.Не знам какво ми става!
Ако продължавам в това темпо, усещам как ще напълнея аааааааадски много! ;х
Дайте някакви съвети :<
Благодаря ви предварително!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ох и аз имам същия навик..ще следя темата.![]()
Big or small, lies are lies!
мислех,че съм само аз ...и сега в момента съм гладна... ;[
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
не не такова чудо не е било
от един-два месеца не мога да се спра адскии много ми се яде сладко солено квото дойде![]()
не знам от времето ли е какво е
ама от днес съм на диета а е ужасно ужасно трудно...есента свалих 5 килограма а сега съм на път да ги кача мамка му![]()
Абе, да не е нещо от времето, че и аз тия дни съм такаХапна и след половин час пак съм гладна
Иначе съм чувала, че медът засища - примерно 1-2 лъжички да хапнеш, като усетиш, че огладняваш. Или пък с някой плод пробвай, макар че аз от тях повече огладнявам
![]()
боже и аз съм така.. направо не спирам да се тъпча стомаха ми е пълен пък на мен още ми се яде.. не знам какво да правя![]()
![]()
• God is a D J •
е аз си мислих че съм единственото чудовище на което постояно му се яде нещо![]()
ИиИ аз от скоро съм многооо гладнаа .. Сега като съм при баба и направо й изядох къщата![]()
![]()
И аз съм такаапреди малко изядох 1/2 от торта (цяла)
Хах...същото е и при мен.Може примерно всеки път, когато ти се прияде нещо вредно, да си представиш мечтаното за теб тяло и това да ти е стимул да се откажеш. Ако наистина ти се яде, хапни плод или нещо по-лекичко. При мен помага през повечето време.
Това с тялото - повярвай ми,помаха ми само временно.Само за няколко часа.Първоначално написано от sasec
Плод също съм яла, вместо нещо сладко - е а познай:плод+сладко, а уж едното отменя другото.
![]()
За мен си специално знам, че не е от времето.От лакомия е и от скука.Може да не съм гладна,но влезе ли ми мухата в глават - стават чудесии.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
И аз съм като вас! И то не само, че ми се яде, ами на мене ми харесва да усещам вкуса, абе наслаждавам се, докато ям. Обачее то не може така и ям примерно или с една филия хляб манджата, или ако ми се яде джоб, ще си взема малък вместо нормален. Смисъл ям по-малко количество, а не се ограничавам от нищо. Много се старая в последно време и съм свалила 2 килограма, като се теглих последно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз също напоследък съм започнала да ям по повечко.Знам, че идва лято и затова ще започвам някакви хранителни режими, защото иначе не знам какво ще правя нататък.
Пробвай да залъгваш глада с нещо по нискокалорично . Например плодове.При мен обикновено действа въпреки, че като много ми се дояде сладко няма спасение.![]()
![]()
![]()
И аз от няколко месеца съм така![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Аз пък знам гореща вода сутрин за изхождане по голяма нужда..Първоначално написано от lamoon
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако ви се дояде сладко - канела..
малко е гадно така да се яде, но доста помага
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
точно за това еПървоначално написано от marin4itu
, нищо общо със затъпяване на апетита. ( btw не знаех че топлата вода може да бъде тоооолкова отвратителна)
Да, точно за това еПървоначално написано от vaniliika
щом отпушва канали, смятай![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мислех че съм единствената, която яде през 1 минута![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
аз имам такива периоди всеки месец за по ден два, докато съм в цикъл, иначе за месец, два![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Боже колко хора са споделяли същата съдба като моята![]()
![]()
Мислех, че само аз съм станала такова всеядно напоследък ;д .. Всичко що видя в устата ... и нон стоп съм гладна ;д
Мислех си, че сега като стане по топло, ще го давам на зеленина само и ще отслабна уж... пък то нон стоп тъпча някакви боклуци![]()
Моят съвет е , като сте гладни да си хапвате зеленчуци и плодове.![]()
И да пиете повече течности.![]()
Да не сте пред цикъл че сте толкова гладни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само аз ли не съм