- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоани Orzene Beer
Някой ползвал ли е от тези шампоани,най-вече за мазна коса и доволни ли сте?
В момента съм с Пантен и почти ми е свършил,и искам да си купя някакъв,но не знам какъв.Ползвала съм Елсев,Сайъс,Пантен,Клиър и още няколко,но този на Орзен не съм и ми е любопитно дали е толкова хубав колкото го хвалят.![]()
Аз използвам за мазна коса и съм изключително доволна.
Може би е един от най-хубавите шампоани, които съм изпробвала.
Хубав е.Искам да те питам какви отзиви имаш за сайъс и клиър?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз ползвам СайъсМного съм доволна и две изплаквания на косата и ми е супер бухнала ..
![]()
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
И от двата съм много доволна,а Сайъс ми придава много обем.Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
Аз не съм особено очарована от Орзен.Смисъл,не ми е навредил,но много ми утежняваше косата и следователно се слегва още повече.А и не ми допада как мерише.![]()
Big or small, lies are lies!
Какво значи да утежнява косата?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Еми имам чувството, че мноого ми е омазняваше..все едно нещо ми обхваща косъма и го дърпа надолу.![]()
Бе не мога да обесня .. ама ми ставаше една тежка, плътна, слегната ... и гадна.![]()
Big or small, lies are lies!
Ползвах лятото и се радвам, че си взех малка опаковка. Косата ми беше твърда и значително по-трудно се разресваше, въпреки че да слагам маска Гарние Фруктис. Не знам дали съм си го внушила, а мисля че и се омазняваше в корените по-бързо от преди да започна да го ползвам. Не казвам, че шампоанът е лош, но на мен не ми се отрази добре. Ароматът също не ми хареса - в бутилката миришеше по 1 начин, а косата ми - по-неприятно.
Аз използвам този за мазна коса и много ми харесва. Харесва ми и как мирише. Не съм забелязала косата ми да е по-трудна за разресване от него, нито пък е имал какъвто и да е негативен ефект върху нея. Даже напротив, по-мека е и доста блестяща. Но пък явно си е до коса.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Много е добър, на мен лино ми помага!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Preska
И аз съм много доволна. Ползвам го и просто няма друг такъв шампоан. Лесно ми се разресваше косата , имаше умерен обем и стоеше пухкава и на другите дни.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
1+ освен това на мен ми харесваше как миришеПървоначално написано от billytalent
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
На мен много ми харесва и си струва.
Купи си го няма да съжаляваш. Също така
след като се изкъпеш косата ти мирише
много хубаво![]()
Много съм доволна. Използвам и шампоана , и балсама за суха коса. Мирише хубаво , поне на мен ми допада.
+35345 (;Първоначално написано от Lyubeto
използвах една голяма и една малка опаковка и сега си взех още една..мн добър ! като си изсуша косата със сешоара с главата надолу става супер обемна и готина <3 и си удължих периодът на междумиенетата с 1 ден (:
Аз лятото го използвах, този с бирата и ми хареса. Правеше ми косата мекичка.
Аз си бях взела както шампоана така и балсама и останах много доволна жалко че вече ги свърших, но определено ги препоръчвам наистина са много добри !
![]()
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Аз лично съм много доволна...ползвам този за суха и увредена коса...предава ми страхотен обем и постоянно ме питат какъв шампоан използвам.Но според мен зависи от самата коса...Пробвай...няма нищо лошо в това...после избери какъв ще е твоят шампоан!![]()
Аз използвам за нормална коса.Прекрасен е!До сега не съм ползвала по-добър,като се има предвид,че съм използвала почти всички марки шампоани.
Не съм доволна. За 24 часа косата ми се омазнява. Повече ефект виждам от Klorane с коприва.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!