- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети и отслабване
Ами предложете някакви диети .. които не са банални и някакви упражнения .. Имам идеята , малко да отслабнаУпражнения за отслабване в коремната част най - много ..
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
има цяла тема за диетите
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Диети които не са банални ..всички "диети" са такива.. Ти си малка, предполагам, и на теб ти трябва режим, ограничаване, а не диета.. Посети темата диети - дневник и ще видиш..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Линк .. ? Търсих и за диети и упражнения .. но без резултат .. Ако искате я заключете темата .. Само дайте линк![]()
МмМ така де .. не съм се изразила правилно .. ограничаване ..Мисля , че трябва да стана 47 - 48 килограма .. Сега съм 52 килограма и съм висока 1.56 .. Но трябва да сваля корема ..
![]()
![]()
Мила с упражнения корема няма да го свалиш.. И толкова не можа да видиш, на 3тата страница е, ето ти :
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
а за упражнения, най-добре отиди на фитнес, там има квалифицирани треньори, които ако ги попиташ ще ти изготвят и режим специално за теб, ако нямаш възможност скачай на въже, тичай, прави коремни преси....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Благодаря ти многоЗаключете темата
![]()