.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Обичам го...Объркана...

Здравейте !
    Аз съм нова тук и реших да ви пиша. Имам си приятел когото обичам. Аз съм на 15 а той е на 17.Проблема е там, че скоро се появи друго момче което страшно много ме обърка познавам го това момче от доста време аз преди го харесвах нищо особенно, но на скоро ми призна че УЖ бил влюбен в мен. Приятелят ми ме обича не може без мен както и аз без него не искам да мy причиня нещо подобно. От време на време се промъква в главата мисъл която се опитвам да прогоня .. Защо мисля за раздяла и за онова другото момче ? ... не изпитвам нищо към него имам го просто като приятел, но не и като нещо повече...Всеки един момент моето момче ми показва и доказва колко много ме обича.Как да избия тази мисъл от главата си ? ...Да спра да контактувам с онова момче ли ...да прекъсна всякаква връзка ...незнам какво да си мисля вече...Помогнете ми дайте съвети...Защото ще направя нещо за което ще съжелявам... А обичам приятеля си... А не искам да се разделям с моето момче нито пък да го лъжа за каквото и да било или да крия...Искам да му кажа всичко, но незнам как ще реагира...Да му обесня, че не искам да имам нищо общо с онзи другия и искам само него никой друг...А ако му кажа ако промени държанието си към мен... Незнам какво да правя ... ;[[[[[

Супер фен Аватара на BladeDancer

Re: Обичам го...Объркана...

Най-добре спри да контактуваш с второто момче...
    И спри с тоя шриф . Кво се опитваш да ни извадиш очите ли ?
    ваУ рокс
    Grell

И аз съм на това мнение... ;x

Супер фен Аватара на djipsito
    Спри да контактуваш с втория.
    И не казвай нищо на гаджето си, рискуваш да почне да се съмнява в теб и ще стане кофти.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Сподели го с приятеля ти и ще го разрешите заедно!

Град
    Монреал
    Спри контакта с другото момче.

Сама казваш, че обичаш приятеля си , че не можеш без него и не искаш да се разделяте. Когато спреш да говориш с другият и всичко ще си дойде на мястото Имах подобна ситуация и от личен опит те съветвам

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не знам как може да твърдиш,че не можеш без някой... след като мислиш за раздяла с него!
    Ако обичаше твоето момче колкото твърдиш,дори нямаше да ти се прокрадват такива мисли!Просто си изясни нещата..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    София
    Ако не си сигурна в себе си,a ти не си,спри да общуваш с другото момче.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ако обичаш някой и не можеш без него.. никога не би си помислила за раздяла, камоли и за изневяра..
    Изясни си чувствата какво искаш.. и тогава ни разправяй, че обичаш гаджето си и т.н.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Зако днешно време взимате отношенията си помежду си като неква игричка? Зако си играете с чувствата си? "Обичам тоя, ама и оня е як, ама третия как ме кефиииииИиИИИи" Пораснете бе! От вашите игрички някой хора се нараняват и им остава белег за цял живот.

Вече реших какво ще правя прекъсвам всякакви взаимоотношения с другото момче ... Няма да нараня приятеля си

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mynichk0t0
    Вече реших какво ще правя прекъсвам всякакви взаимоотношения с другото момче ... Няма да нараня приятеля си
    бас държа, че няма да издържиш да не общуваш с другия.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Все едно слушам моята история.. дори и годините ни са едни същи .. само че, аз никога не съм си и помислялза за раздяла..
    Това, което аз направих беше, да игнорирам другото момче .. сега сме само на здрасти по улиците и аз съм си перфектно с моя приятел.. и съм по-щастлива от всякога.
    Съветвам те да направиш същото ..

Благодаря ви !
    Точно така ще направя никой друг не ме интересува освен приятелят ми... Прекъсвам всякаква връзка с другото момче...И ще мисля само и единствено за моето момче

Мерси много за съвета dream1707

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Ако не си сигурна в себе си,a ти не си,спри да общуваш с другото момче.
    Това е най-добрият и най-безболезнен вариант за всички.
    Явно другият не ти е просто приятел, щом мислиш за раздяла. Повярвай ми, не се забатачвай сама, просто го отрежи, докато е време.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз бях в същата ситуация, но при мен другото момче е от моя клас и беше много по-трудно да го "прогоня" от мислите си .. Постоянно ме следеше,пишеше ми,звънеше .. обясняваше ми колко по добре щяло да бъде ако сме заедно и как щял да прави еди си кво в началото се връзвах, но накрая и той показа своите рогца и си пролича, че иска секс. Един ден той сам ми каза,че нищо нямало да стане между нас. Така, че един съвет ако наистина приятелят ти те обича за нищо на света не го оставяй за някой дет е дошъл от не знам си чии задник да ти се обяснява в любов.

P.S- забравих да кажа, че и той има приятелка на която е изневерявал много пъти.

Благодаря ви

В никакъв случай не казвай на приятеля си,щом го обичаш не го наранявай и не се занимавай с другия. успех.

Глупостите от сорта на "тръгни с втория, щото ако си била харесвала първия, нямало да харесаш втори" не важат. ^^ Разкарай втория, обясни му как точно стоят нещата и че няма как да сте заедно и не казвай на приятеля си за това, което ти се е случило, защото може да си помисли, че ти вече не го обичаш, да се отдалечите, да става все по - студен и по - студен към теб.. Просто обясни на втория, че нещата не стават, че си обвързана, че любовта ти просто не е той. Ако не го приема (има и такива диверсанти) , приеми по - груби мерки.
    I MISS YOU . . . ;[

Град
    Бургас
    Давай смело и безотговорно, пък каквото стане. От много мислене и пресмятане нещата още повече се объркват. А и няма как никой да не е наранен, всички да са доволни и ти щастлива, така че усмихни се и не му мисли каквото трябва да стане ще стане
    Обичам да обичам

Mimushek, не мисля.. Понякога безотговорни постъпки от този тип оставят сериозни последици и травми и душевно, и физически. Все пак момичето е опознало по - добре приятеля си, отколкото второто момче.
    I MISS YOU . . . ;[

Голям фен Аватара на slimbo
    на мен ми се е случвало подобно нещо и аз бях объркана, но накрая разбрах, че няма смисъл да мисля за него и реших ( забравих да спомена:аз тогава не ходех с др. момче, но го харесвах повече), че ще оставя нещата да се развият докрай и сега спрях да мисля и за двамата

Тва другото момче от колко време го познаваш и може ли малко инфо за него

Почти същото ;хх

Ами имах почти същата случка..!! За да мислиш за него явно не обичаш приятеля си достатачно по-добре си дай почивка с гаджето си (ако те обича наистина ще те разбере) и реши какви са ти чувствата към гаджето ти и към момчето което ти е ПРОСТО ПРИЯТЕЛ!
    .. Kirиiiлǿwa [[s u н ]] <33

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много си зле
    Ако нямаш чувства към 'просто познатият' ти, няма да се колебаеш дали да слагаш край на твоята връзка.Както и ако обичаш приятелят си няма да мислиш за край и тн.Не му казвай на приятеля си ,спри всякакъв контакт с новия, защото 100% е мимолетно.А ако наистина го харесваш - остави приятелят си вместо да го лъжеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си