Здрвейте,Аз съм момче на 16 години и имам нужда от съвет.Харесвам едно момиче което е с 2 години по малка от мене.Всичко вървеше перфекно докато един ден всичко се обърка.
Ето я и моята история:
Всичко започна преди една седмица изведнъж тя ме пита в скаип кои съм(навярно ме забравила) щото с нея се познавам от много години.Тогава започна голямо лафене по скаип аз не искам да кажа кои съм тя а тя иска много да разбере.Лека по лека й се отгривах и тя ми каза че имам готин характер и съм я кефил и тем подобни.Обаче вътрешно усещах че ако разбере точно кои съм ще ме отреже защото преди 3 години много жестоко я обидих и бях гадняр.След като разбра точно кои съм каза че съм се променил станал съм по мил,добър, с една дума по-добър от преди.
Така започнаха много часове лаф и писане в скаип.Аз казах какво мисля за нея споделих чуствата си че съм я харесва и сега пак я харесвам и че ми е гадно за преди и да почнем на ново.Тя ми отвръщаше горе долу подобно като казваше че съм й симпатичен и че на нея й е гадно че в миналото не ми е обръщала внимание и такива работи. Всичко вървеше към среща дори се уговорихме обаче в последния момент изкочи че тя трябва да ходи на рожден ден и неможела да откаже.
Казах й че няма проблем и се разбрахме след него ще се видим. Казах й че ще я чакам пред тях и тя ми каза към колко ще се прибере. Чаках я на една пейка пред тях в страшно гадно време(духаше,валеше много силно и беше студ) 2 часа и половина , след което се прибрах защото предположих че се е прбрала в града (тя е от друг град близо до моя но има баба и цяло лято и ваканциите е при нея).На другия ден цял ден я нямаше и влезе късно писахме си 2 думи и излезе.
Впослетсвие разбрах че е останала в някво Градче по пътя(с родителите си).След това й разказах за моето седене и на нея й стана кофти но обаче й казах че не се сърдя и дори разбирам че такива неща се случват и пак започнахме нормално.
На следващия ден сутринта(тоест вчера) тя ми написа нещо което и до сега ме мъчи:
Еми забавно ми беше.Туи онуи, добре, харесах те нали като характер.ииииии ся просто ми е еднакво. (това е цитат от скаип)
След това аз не й отговорих за поне 5-6 мин щот нз дори какво да напиша и после последва това: Не съм голяма загуба.Ще ми тежи на душичката и че съм й безразличен(това пак е цитатІ
Така след малко писане разбрах че наи добрата й приятелка ме подкрепяла и че сега й се сърдела и такива неща обаче това не промени решението й и накрая ми напиаса : Но си оставаме фр.След това пак си писахме но не както преди дори леко ме избягва мислех да ходя до нейния град но вика че ако отида ще ме намрази и ако продължавам пак ще ме напрази.
Нещото което ме очуди как за 1 ден си промени държанието и от харесван станах безразличен, и как така за 1 ден всичи нейни чуства изчеснаха а аз останах наранен
Каузата ти е изгубена според мен, а момичето като нищо може да е била вдъхновена от някой по-плосък филм и да ти отмъщава за нанесената обида. Варианти много, ама... се ориентирай в друга посока.
Поради една или друга причина.. нямаш шанс. Остави я. Дали ти отмъщава или се е случило нещо друго за което ние не знаем не знам ама по-добре я остави.