Има едно момче,по което бях луда преди време.Само,че вчера незнам какво стана.Срещнахме се,започнахем да си лафим,ама той не спираше да казва колко ме харесва,как иска да бъде с мен и т.н........Отнавна бях спряла да чувствам нещо към него.Но сега като си говорехме имах чувството че щях да откача......сякаш чусвтвата ми към недо се върнаха. Проблема е .... че той пуши трева(рядко де ама пуши),приятелите му(всъщност двама от тях) са .... Ако родиелите ми разберат че ходя с такъв пич...... няма да са съгласни.Иначе ми е хипер яко с него.Той е различен,от тези който го заобикалят.Обожавам го.Само,че ако станем гаджета(на там вървят нещата) последствията няма да са добри. Най-добрата ми приятелка е на същото мнение.Но аз много,много искам да съм с него Та както са тръгнали нещата май ще трябва да му кажа НЕ А не искам да става така...иска ми се да го задъжа до себе си...... Но незнам как да му дам такъв отговор,който едновремено казва да и не Или по някакъв начин да забавя темпото,тъй като нещата се развиват мноого бързо.Мисля,че така ще го опозная по-добре.Та някой от вас може ли да ме посъветва как да забавя развитието на нещата и ако ме попита дали искам да съм с него как да му кажа и да и не