.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Много благодаря за отговорите.Очаквам още мнения!

Супер фен Аватара на djipsito
    Първото ми гадже беше тревоман, от тия много зарибените, всеки ден по няколко саски.. и го оставих щото беше по-зарибен по тревата, отколкото по мен
    Последното ми гадже доколкото знам е пушил доста често, като ходихме почна да пуши мнооооооооооого рядко и не искаше да се зарибявам и аз. Като го оставих пак почна с тревите, даже мина и на кока.

Твоя пич пуши рядко, кво ти пречи толкова ? Както казаха преди мен, може като е с теб да я поспре. Хубаво е, че споделяш на вашите, обаче не е нужно те да знаят ВСЯКА подробност. Тва с тревата имам в предвид.

А на него му КАЖИ, че го харесваш, ама те притеснява вашите как ще реагират ако разберат, че пуши трева. Виж кво ше ти каже, ама НЕДЕЙ да му поставяш условия ИЛИ-ИЛИ.. МЕГА ТЪПО Е, може и да те отреже.
    Бъди искрена с него когато подхванете темата и се изяснете.

Лелее така като ви чета мненията се надъхвам и си казвм че ще опитам.Гадното е че той е супер срамежлив и говори по-свободно само когато си пишем в skype.И вчера му казах че и мен ме е срам(на базик де не се срамувам когато гоовря с него,но той започва да ме дразни с този негов срам и затова и аз реших да се правя на срамежлива) и че той трябва да говори повече не само да мълчи,защото той само това прави.

Трябва да го предразположиш някак... Не показвай раздразнение, питай го разни работи, да го опознаеш по-добре и т.н.. ама споделяй и ти с него да види, че си искрена, че няма от какво да се притеснява. И така с времето вс ще е окей, мисля... ;р

Цитирай Първоначално написано от xxpamzy
    Нужно ли е ваще да разбират? Пък и като искаш да си с него к'во ти пука от мнението на хората?
    +1

А относно скайп - с повечето е така.Просто когато сте в реално пространство подхвани тема,която сте обсъждали.Хем яе разбере,че си го слушала хем ще му е по лесно да говори за нещо,за което вече е започнал.

Опитайте

Бъдете заедно и постепенно го откажи от тревата ...Ако той наистина иска да бъде с теб , държи на теб и т.н , мисля че ще спре да пуши ... Но недей да правиш грешката да започнеш и ти !!!

Не мисля че темата вече има смисъл.Днес излязох на разходка и видях Л и неговите приятели-стояха на пейката.Аз бях заедно с брат ми и седнах нa друга пейка.След около 10 мин. те станаха,минаха покрай мен,Л ме поздрави,но го каза някак студено,сякаш нищо не се беше случвало до сега.Аз се обърнах,за да видя на къде отиват и видях,че Л беше с бившата си.А преди около 25 мин във фейсбук пишеше че двамата отново са се събрали.No comment!!!
    Мисля,че щом е имал намерение да бъде отново с бившата си нямаше никакъв смисъл да ми казва колко ме харесва и как иска да сме заедно!

Всяко зло за добро. Поне си го разбрала още преди да се е получило нещо повече. Можеше много да те разиграва и да страдаш после..

И аз това си казвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си