.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ДЮРЕКС PLAY ВИБРИРАЩ ПРЪСТЕН

НЕ КОМПЕТЕНТЕН СЪМ!

Моля, кажете ми за какво се използва. На половия член ли се слага , по време на секс , след секс преди секс.

Вибриращият пръстен на Durex Play Vibrations е специално създаден, така че да ви осигури до 20 минути вълнуващи удоволствия! Лесно се включва и изключва и за да се забавлявате повече, можете да го пробвате с малко лубрикант.

Това е описанието за.

И даден лубрикант може ли да се използва в/у кондом.

Град
    Там някъде
    Вибриращ пенис-ринг. Лесен за включване, изключване и поставяне, този оригинален пръстен на Durex ще ви разкрие нови, невероятни възможности за забавление. Гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие за двама.

Може да се използва със или без презерватив. Ако използвате презерватив, пръстенът се поставя отгоре. Насочете вибраторчето нагоре, за да стимулира клитора на партньорката при сексуалния акт

Цитирай Първоначално написано от gotinata1515
    Вибриращ пенис-ринг. Лесен за включване, изключване и поставяне, този оригинален пръстен на Durex ще ви разкрие нови, невероятни възможности за забавление. Гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие за двама.

Може да се използва със или без презерватив. Ако използвате презерватив, пръстенът се поставя отгоре. Насочете вибраторчето нагоре, за да стимулира клитора на партньорката при сексуалния акт

Кефиш ли се охлюв? :P
    Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Кефиш ли се охлюв? :P[/quote]

Голям фен Аватара на asasfdf
    по погрешка бях взел такава кутийка вместо презервативите, които са по 4 в кутийка и с тату, и платих 10 лева на касата..пръстенът все пак реших да го използваме, но НЕ РАБОТЕШЕ, явно нямаше батерии. според мен е няква глупост, ама не съм пробвал и не знам. мислех да го върна, но ме мързеше, па и как да го заразмахам в билла, разопакован вече : D

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    по погрешка бях взел такава кутийка вместо презервативите, които са по 4 в кутийка и с тату, и платих 10 лева на касата..пръстенът все пак реших да го използваме, но НЕ РАБОТЕШЕ, явно нямаше батерии. според мен е няква глупост, ама не съм пробвал и не знам. мислех да го върна, но ме мързеше, па и как да го заразмахам в билла, разопакован вече : D
    Как така ще ги объркаш,няма ли картинка на пръстена в/у опаковката? АахьХАЬХаххайаха

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    Как така ще ги объркаш,няма ли картинка на пръстена в/у опаковката? АахьХАЬХаххайаха
    Пръстена не е в кутийка! И аз съм любопитна какво е изживяването с него и дали си заслужава.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

бил падал, но не съм проверявал!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Кефиш ли се охлюв? :P
    [/quote]

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си