- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвали ли сте докато санувате
Абе да ви питам като санувате как правите секс или нещо подобно свашвали ли сте защото на мен ми се случи един пат преди една година беше мн страно а и един прятел е преживял тва?????
Денис Родман
“Глиста”
Случвало ми се е да се събудя супер възбудена, но не и да свърша.Малко ми е трябвало, ама..![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
искаш да кажеш дали сме имали мокри сънища?
не съм имала, но сигурно е яко![]()
Женско съм
до колкото знам голямото мнозинство от момчетата го правиме това от време на време.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nocturn...sion#Frequency
на мене ми се е случвало от време на време когато съм се топорчил много през деня ама не съм душил питона или плякал жената след това.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не съм имал мокри сънища още... сънувам че чукам яко, някъв супер възбуден и като се събудя оная работа ме плясва по челотоВеднага се възползвам от случая, да не иде кокълчето на вятъра
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Братле на тва се вика мокър сън...И си оправи правописа!
Ем смея да твърдя,че свършването по време на сън е доста добро.Така получаваш перфектната 3д фантазия![]()
Момиче съм и ми се е случвало 2 или 3 пъти буквално да свърша повреме на съня си-събуждам се и усещам пулсиране във вагината си..странно,но факт..
Първоначално написано от zooyork
![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Случвало ми се е на два пъти , но преди много време..
Мдааа, същата история и тук.Първоначално написано от make_you_mine
А колко пъти съм се събуждала възбудена от някакъв сън и после мъжо намазва![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Само веднъж ... и дано не се повтори, защото при момчетата не е приятна гледка![]()
случвало ми се е 3-4 пътиПървоначално написано от make_you_mine
Не,ама предполагам,че е яко.![]()
Първоначално написано от amk933
Дам, дам.Първоначално написано от TheBeliever
Особено тъжно е да си сама в такъв момент и да няма някой услужлив да ти помогне с "проблема"![]()
+1Първоначално написано от catyyyy
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
случва ми се постоянно.. хехе lucky me ^^
Като малък даизобщо небе приятно , ама какво да се направи..
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()