.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

На 15 години СТРОМБА!

Значи на 15 години съм,почти 16...много добър хранителен и тренировъчен режим,доста добавки...един от моя клас взе стромба и постигна уникални резултати та въпросът ми е какви са страничните ефекти,за да знам дали да взимам?

Супер фен Аватара на fatrat
    Леле божкеееееееееееееееее .... на 15 стромба... както и да е.. какви резултати търсиш? Само стромба ли ще переш? Пусни ги тея режими да ги видим и ние. Кви добавкки ползваш? Все въпроси на които неможем да гадаем...

Странични ефекти ли- ми стероид. Ужасни крампи като за начало. Има хапове по 2, 5, 10мг. Силно токсична за черния дроб в големи количества. Тоест може да се взема на равни интервали по 6 часа 3 пъти на ден... повече става лошо. Анаболен ефект почти няма, затова според мене просто товари черния дроб излишно! Общо взето вземеш ли на 15 ще си прецакаш живота нататъка... още на 20 ти гарантирам ,че ще влезнеш в болница я с цироза я с нещо друго ...

Голям фен Аватара на Naik1
    На 25 - нов черен дроб ??
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Повече от фен
    такава е тенденцията-на 15 стромба,на 20 виагра..
    искам аз да попитам вки толкова впечатляващи резултати е постигнал твоя авер само със стромба? че аз се сещам само за одиране,и нищо повече..
    а на 15 да почваш със стероидите,само за да имаш големи ръце и плочки,които са толкова модерни сред вашето поколение-май не си струва..
    така че..ай по добре кажи какво искаш да постигнеш,как тренираш ,как се храниш и какви добавки взимаш пък да видим дали няма друг начин ,освен станозолол..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Banned Мега фен
    И аэ имам 2 ма поэнати дето са вэели стероиди 10 клас са _16 ;17 годишни и от фитнеса и лостовете са станали много корави napravo mn. mn kapompani i grub i gurdi i plochki

Недеи се занимава с глупости.И аз преди време бях само на вълна да гоня резултати.След време разбираш ,че спорта е за здраве и резултати идват с постоянство ,а не с хапчета.

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    След време разбираш ,че спорта е за здраве и резултати идват с постоянство ,а не с хапчета.
    +1
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

абе резултати идват и с хапчета, обаче определено не са най-добрия избор на 15

Мега фен
    Ето ти за бърз резултат http://buy-synthol.com/

друго ми хвана окото
    HGH 30.000 единици за 41 долара парчето

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    друго ми хвана окото
    HGH 30.000 единици за 41 долара парчето
    Струва ли си ?

По принцип ако си от USA си струва. Обаче ако трябва да ти го доставят до Бг със мито и т.н едва ли... излиза почти колкото да си го купиш от тука ... ама все още ме е страх да го пробвам

Мега фен
    Мен ме е страх да пробвам syntol ..

луд ли си синтол ? По-добре иди на пластичен хирург и поне да ти сложи правилно силиконовите мускули ... от синтола не знаеш кво ще стане
    Ако имаш интерес почни нещо по-слабичко :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    луд ли си синтол ? По-добре иди на пластичен хирург и поне да ти сложи правилно силиконовите мускули ... от синтола не знаеш кво ще стане
    Ако имаш интерес почни нещо по-слабичко :P
    Чудя се дали ще ми помогне като кача още малко маса като правя режима за релеф да си задържа масата ?

ако става въпрос за стромба, бих казал ,че ако е самостоятелна по-добре не се занимавай, няма да има чак толкова ефект. Ако искаш релеф-добавки или от аптеката -кленбутерол+т3/т4 . При евентуално излишък на кинти може да бухнеш малко хап стромба и това е
    Ако решиш за качване на маса-пак ако има кинти, ако не без нея

Супер фен

Re: На 15 години СТРОМБА!

Цитирай Първоначално написано от machine11
    Значи на 15 години съм,почти 16....един от моя клас взе стромба и какви са страничните ефекти,за да знам дали да взимам?
    Хормоните например предизвикват спиране растежа на височина.Може и анаболите да е същото.Няма инфо щото не ги дават на малолетни.
    И както някой тук писа,след стромбата-виагра,хаааахаахахаааааа
    хахахаааааааааааааааааа

след стромбата виагра- нищо общо. Най тъпата шега която съм чел ..

Повече от фен
    ами някой се опитва да ме цитира ,но не вниква в смисъла на това което съм написал..никъде не споменах след стромбата виагра..казах че е модерно на 15 да се перка стромба,а на 20 виагра..в същия тоя форум имаше тема в раздел секс,където един младеж на 16-17 години смяташе да взима виагра,да не се изложел пред гаджето с което за пръв път щял да прави секс..баси на 17 ако взима виагра,на 65 кво ли ще му трябва..
    момчета,стероидите не са играчка,нито витамин це,това са медикаменти,които при неправилна употреба могат да ви докарат проблеми за цял живот ,и тогава еб@л съм ти и плочките и ръцете...
    има си хора,които правят циклите,наричат се треньори,и всеки цикъл се съобразява с резултати от годишния медицински преглед,който всеки състезател прави..това е правилния начин..
    за съжаление неправилния е по модерен и по лесен,в залата някой напомпен батка ти казва кво да взимаш-и ти почваш..
    това е руска рулетка със здравето ви,резултати можете да постигнете и без стероиди,само че става по бавно,но ако не сте професионални състезатели-няма за къде да бързате..здравето ви не е за ден -два..
    а глупостта че хормоните спират растежа,изобщо няма да я коментирам..
    но за справка на незапознатите,растежа се определя именно от хормона на растежа,отделян от хипофизата..при ниски количества се наблюдават хипофизни джуджета,а при свръх високи-гигантизъм..та бай дъ уей,имайки предвид че хормона на растежа ,освен за лечение на деца-джуджета,се използва от билдърите за увеличаване на масата,ако се използва преди и по време на пубертета може да доведе до УВЕЛИЧАВАНЕ на ръста...така че,не пишете неща които сте чули ,ама грешно..или които баща ви ви е казал,щот той така бил чул от баба си ...

Супер фен
    Да.Обаче тестостеронът предизвиква преждевременно калциране на костите.По-точно мисля затваряне на епифизите се наричаше.Тая част на костта,която расте на дължина.Това се спира преждевременно,тоя процес.Под влияние на тестостерона в излишък и след това кокалът расте на ширина,но не на дължина.Откъдето иначе идва високия ръст.
    Растежният хормон е едно,а тестостерон е съвсем друго.Никой голям мъж не е станал по-висок с 1 милиметър от инжекции с тестостерон.

Повече от фен
    никой голям мъж обаче не е станал и по нисък всъщност никой порастнал мъж не може да промени ръста си ..завърши ли растежа на около 25 край с порастването...
    а това че тестостерона калцира костите ,само да попитам имаш ли си представа за какви дози тестостерон говорим ?? много преди да ти спре растежа ,ще се случат доста други неща...така че ,добре е да четеш в Уикипедия,ама не винаги.

Супер фен Аватара на Shines
    Много си малък, още за стромба, яж, тренирай стигни предела си направи стаж и години и тогава мисли за анаболи !

Супер фен Аватара на Everytime
    Доста интересна тема
    Твоя приятел значи стромба лепнал ..
    Айде направи се на "тежкар" и си бий Болденон,а да добави и метан
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    След метана добави Syntol и си връх направо

Абе чудно ми е ква е тая мания да се става голям и мусколест да се вдигат огромни кила, разбирам да се тренира за здраве да се стегне човек да му е добре, ма освен в професионалния спорт анаболите са излишни бе пич пък да не говорим ако си на 15, имам чувството че това е масово явление за кво ви е тая химия, само се тровите. Тва мания за себедоказване ли е, кво е. Тренираи си учи си уроците и стои далече от химията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си