- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кърпички за махане на грим преди солариума.
Препоръчайте ми хубава марка кърпички за махане на грим.Когато ходя на солариум, съм решила на място да си махна грима с такива.Нали няма да има проблем? А след солариума, дали мога да се гримирам? Само например един фдт да сложа или спирала?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Няма ли в самия сплариум тоалетно мляко и тампончета с който се маха гримът?Аз като ходех си имаше и си го махах преди да вляза в солавиума.Иначе може да си купиш от аптеката,има най-различни кърпички за грим,аз използвах тези и съм много доволна,мисля че бяха 20 в опаковка: http://www.kolko.bg/bg/cleanic-vlazh...r-bg/p/1439620
Иначе след солариум не е много хубаво да си слагаш грим,особенно фон дьо тен защото порите от горещината във солариума се разширяват и отварят и като си сложиш фон дьо тен или пудра и кожата става по склона към образуване на пъпки и черни точки,от собствен опит ти казвам,и на мен не ми беше хубаво да си тръгвам от соларума без грим,но се налага.
Aз всеки път си нося някакви мокри кърпички за сваляне на грим.Дори не гледам и марки.Едни и същи са всичките..
А след като изляза от солариума слагам на бързо малко грим и до сега не ми е излязла и една пъпка.До като имам позната,която не си маха грима преди солариум и в момента е цялата на пъпки..
Благодаря за инфото!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ