.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Как да изкарам малко пари по интернет?

Не съм сигурен дали това е правилният раздел но:

Има ли някакъв начин да се изкарат пари по интернет, но не говоря за тези сайтове, където уж дават пари за кликвания, ами примерно да продаваш снимки или нещо с Фотошоп да правиш и да ти плащат или да поддържаш някой форум? Някакви такива неща?
    Благодаря ви за вниманието

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Еми май няма ... ако имаше аз щях да съм милионер !
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми има и PTC сайтове които наистина си плащат но за photoshop услуги трябва май да работиш в някаква фирма или нещо но може да предлагаш колажи на някой за определена сума

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не, но на магистралата може и да направиш некой лев

Не знаех, че МОМЧЕТА работят на магистралата :Д

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Ако владееш отлично Български език и/или Английски и можеш да пишеш статии и ако си сериозен пиши ще ти намерим нещо :}
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

работа

По принцип и аз търся още хора за писане на статии на български и английски, защото наистина има доста работа. Ако си сериозен ми пиши едно ЛС да разменим конктакти. Можем да започнем почти веднага. Плащането го правя в предплата, в зависимост от големината на поръчката, от която ще имам нужда. Само трябва да разменим някакви контакти на ЛС (skype, e-mail и т.н. )

.

може,от www.neobux.com ,но едвали ще искараш много или колкото ти трябва,пък и трябва доста време.
    Виж тук за повече информация: http://vbox7.com/play:30db160f

В www.DeviantArt.com маса народ продава рисунки по поръчка или css skins. Но се иска или да може да рисуваш много добре или да си добър в програмирането. Иначе от там пари, наистина може да си изкараш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

вижте ако искате с малко инвестиции да изкарате пари, тогава NEO e истината! Първо ви трябва регистрация в ALERTPAY! След това може да се регистрирате в http://www.neobux.com/?r=xellscream и да започнете! Желателно е да попълните полето REFFERER с xellscream! И започнете да трупате пари!

едва ли, по околовръстното по-може да изкараш

Най-лесния вариянт е да крадеш лична информация

Всичко друго общо взето са малоумни схеми от, които ти почни нищо не печелиш.
    Освен, ако не си програмист или преводач, 3д аниматор и тн.

Здравейте,

Знам, че темата е стара, но сега си търся работа свързана с писане на статии и преводи. Ако има проявен интерес ще покажа авторски статии.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тея надомните работи по интернет не са стока и са само лапни шаранче, толкова ли не го разбрахте? Като искате да имате пари хващайте се на нормална работа ако не с пълно работно време, то поне почасова.

Лошото ер че и да искам не мога. Поне не и на този етап.

Пишете на скайп paid_to_click само, ако наистина искате да изкарате пари !

Пробваите в тези саитове принципа на деиствие е гледате реклами и за това ви се плащта от 1$ до 10$.http://www.sixdollarclick.com/index.php?ref=kitagto http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=kitagto http://www.fineptc.com/index.php?ref=kitagto http://www.neodollar.com/index.php?ref=kitagto http://www.buxinc.com/index.php?ref=kitagto

Мега фен Аватара на SurfSky
    Това с писането на статии за какво става дума? Може ли да поясните ?

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    покер
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Има един начин. Ставаш от компютъра и си намираш работа.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Град
    Петрич
    Здравейте,
    темата уж е стара, но виждам, че продължава да се пише в нея. Бих искал да получа допълнителна информация относно предложенията за работа свързани с писане/превод на статии. С две думи за себе си:
    Години: 17 и половина
    Български език: Много добро ниво
    Английски език: Добро ниво

Ходя на частни уроци по английкси от близо 9 години. Сега съм в ниво CPE. Нивото на английския ми не е перфектно, но се справям с превод английски->български. Обратното ми е по-сложно, както може би на всеки, чийто роден език не е английския.
    С други думи, ако има оферта за превод английски->български, съм заинтересован. Авторски статии не бих искал да пиша, защото нямам опит в това, но с превода мога да се справям. Тъй като съм ученик в 11 клас, не всеки ден ще мога да превеждам, защото се старая да се подготвя добре за училище, а и се занимавам с доста извънкласни дейности (предимно химия и биология, заради амбициите ми, както и частните уроци по английски, за които споменах).

anonymous708973
    Guest
    Ниво CPE, а не можеш да превеждаш от български на английски? Кой ти каза, че си това ниво?

Град
    Петрич
    Без да се заяждам - никога и никъде не съм казал, че "не мога" да превеждам. Казах, че ми е по-сложно от обратното... Мога да превеждам, дори смятам, че достатъчно добре, но ми е по-трудно. Може да прочетеш отново поста ми, ако желаеш.
    Относно CPE - уча в Alexander Language Schools от 2-ри клас, а сега съм 11-ти. В момента изучавам споменатото ниво, съответно все още нямам сертификат за завършено ниво CPE. В една от годините направихме интензивен курс, защото другите 3-ма души в групата са 12-ти клас и искаха да приключат навреме за матурата. Съответно не смятам за удачно да се "заяждаш" за нивото.
    Както казах, ако някой има такова свободно "работно място" и е заинтересован от мен, може да ме пробва. Обаче предварително трябва да знае, че няма да съм надежден за, да речем, нещо от типа "3 статии/ден" или каквито и да било минимуми, защото не всеки ден ще мога да отделям време.
    Последно редактирано от Bozhidar : 10-10-2012 на 22:27

anonymous708973
    Guest
    Аз пък смятам, че е удачно да се заям за нивото, защото "справям се с превод" е за ниво FCE.
    Познавам хора на ниво CPE, направо са факири с езика. Такива думи знаят, такова нещо, че просто ум да ти зайде. Държал ли си изпит досега?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си