- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Простачки ни досаждат ..
Проблемът ми е общ с една моя приятелка. От скоро някакви момичета, които живеят в селата, но учат в нашия град и са пълни курви и простачки почнаха да се заяждат на една моя фр и искат да ни предизвикат на бой защото заради тъпотата си нямат какво др да правят освен да се бият и простеятИи ние не искаме даси имаме проблеми с директорката и да се занимаваме да спорим или да си цапаме ръцете с такива хора и незнаем как да се отървем от тях.. ако не се намери решение ще се наложи да ги биемм
![]()
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Аха.Първоначално написано от mechtattelka
Кои викаш, са простачките !?![]()
Big or small, lies are lies!
Абе вие кой клас сте ? 7 ?![]()
Хора много , Човеци малко !
И защо да сме простачки, защото искаме да се защитим ако тръгнат да ни удрят ли... аз разбира се 1 во ще поговоря човешки с тях и дано разберат, че от това което правят няма смисъл, но не вярвам каквото и да им кажем да престанат..
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Не сме 7, a 9, но те са 10 .. но независимо на колко те ще си останат прости ..Първоначално написано от rebeccaa
оф.
много мразя разделения на селяни и граждани, и да наричат красивите и успешни момичета курви. оф.
както и да е, имала съм подобен проблем, но чак пък бой.![]()
това изглежда отвратително, особено пък между момичета.
би трябвало да сте дами, не да се правите на сумисти или каратисти. има си такива хора за целта. : )
По тв. Планета колко примери за красиви и успешни провинциални момичета има не е истинаоф.
много мразя разделения на селяни и граждани, и да наричат красивите и успешни момичета к**ви. оф.![]()
![]()
![]()
![]()
Не си мисли, че и казвам простачка защото е от село.. никога не съм делила хората на такива не е важно от къде си, а какъв си и как се държиш.. а нейното държание е изклучително невъзпитано и доста мой познати са спали с нея, ( но са били пияни иначе трезвени не биха..) Мислиш ли, че аз искам да се бия или заяждам с нея.. ако исках нямаше да пиша тук, а направо щях да го направя.. Но аз искам да намеря по - лесен начин да се измъкна от тази изключително тъпа ситуация някак.. но след като знам, че те искат да предизвикат скандал и бой и незнам как да го направя.. днес макар че ни се заядоха като най - нагло дойдоха и седнаха до нас ние не се скарахме с тях, а си отидохме, защото не искахме да става така.. но не се знае до кога ще ни дъжът нервите...
Един човек, който ми каза свястен съвет макар че аз така бих направила и без да ми казват.. но проблемът е че не искам въобще да говоря с тях..Първоначално написано от Greennight
![]()
Това никога не е помагало.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
П.Т - Говори като човек с тях, ако не .. не се занимавай. Ако почнат да ви удрят не се оставяйте в никакъв случай. Тук, виновните не сте вие.
Ако започнеш да ги биеш, със сигурност ще привлечеш директорката, а ти не искаш това нали? Най-удачно е да отидеш и да кажеш, че тези момичета те заплашват с физическо насилие (бой). Това е сериозно, няма как да не ти обърне внимание.
Да отида да кажа на директорката.. Мислели сме за това, но представете си добре в уч няма да се закачат, но ако разберът че сме се оплакали ще ни причакат някаде др и пак ще стане същото не мисля че това ще помогне..
^^Напротив.Първоначално написано от minionka
Така тия,които се заяждат,губят интерес,защото другата страна е незаинтересована .И вече не им е интересно.
Бащи или по-големи братя нямате ли си?Първоначално написано от mechtattelka
Гаджетa?
Това,онова...
Гаджета не и братя не..ама няма нищо просто ще се правим, че не съществуват.. мерсии за съветаа..
![]()
Това и ще направимм!![]()
аааа тая ква е неграмотна и тъпа хахахах
е може ли бе... ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ, БОЖЕ!!![]()
супер грозно е момичета да се бият на улицата![]()
не мога да ти дам съвет ,защото с прост човек просто НЯМА как да се оправиш...освен да го избягваш може би
СъгласнаПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
хаха Ако говориш за мен много добре знам как да пиша и по - добре си запази компетентното мнение, защотото не ме интересува какво мислиш за мен !Първоначално написано от iLovePussyJuice
Що за момичета трябва да са,че да искат бой???
Ами по света има всякакви хора..