.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    Балчик..

Лак за коса..

Chetoh che ako si dokoswash kosata ili q razreshesh sled kato si slojish lak, efekta mu izchezwal wse edno ne go e imalo.. Wqrno li e?
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

Град
    Велико Търново
    аз използвам лак за коса Тафт и това никога не е ставало при мен.Иначе когато се къдря с преса първо слагам лак след това се къдря,защото иначе ми се разваля по-бързо косата

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    аз използвам лак за коса Тафт и това никога не е ставало при мен.Иначе когато се къдря с преса първо слагам лак след това се къдря,защото иначе ми се разваля по-бързо косата
    И аз правя точно така
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    И аз правя точно така
    един път ме наваля дъжда и пак не ми се начупи косата(бях я изправяла,то моята коса попринцип е права,ама винаги има по някоя чупка)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами честно казано всичко си зависи от лака и от косата
    Примерно аз използвам черния лак на Тафт и трябва да изпръскам поне 1/3 от него за да успее да ми задържи косата за няколко часа За разлика от мен пък имам една приятелка,която използва розовия Тафт (който е много по-слаб от черния) и като се пръсне 2 пъти и прическата й не мърда цяла вечер

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    nqkolko puti sum polzvala lak na taft ne pomnq kuv cvqt be6e...oba4e kato se napruska6...ako uspee6 da prekara6 greben prez nego 6t ee gollqma rabota az poneje sum i s kudrava kosa i greben po princip ne minavakak da e no s toq lak..dori prusta mi ne vliza6e

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    nqkolko puti sum polzvala lak na taft ne pomnq kuv cvqt be6e...oba4e kato se napruska6...ako uspee6 da prekara6 greben prez nego 6t ee gollqma rabota az poneje sum i s kudrava kosa i greben po princip ne minavakak da e no s toq lak..dori prusta mi ne vliza6e
    Ако пръскаш от по-голямо растояние няма да се получи така

При мене е същата работа,само дето мойта коса е права.Черния тафт ли ползваш?

Зависи от лака, при мен лично не е така
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от LittleWoman
    При мене е същата работа,само дето мойта коса е права.Черния тафт ли ползваш?
    ами не помня понеже имаше 2-3 пяни на тафт и лак...и затва може да се объркам ...струва ми се че приличаше на пяната (синя с оранжева капачка за къдрава коса..това беше лятото ..)ако няма такъв значи ще е бил черен а наскоро ползвах беше черен същата работа..пак мн ми хареса косата ми не мръдна.. беше със силна фиксация...5 ся имам някакъв по евтин на фара но..не е същото

Cruel Intentions

Не е вярно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами да като я решеш много ясно че ще падне лака, за пипане зависи, не толкова
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    Wonderland
    Лакът за коса е вреден,необходим е ,ако има определен случай,всекидневната употреба води до гадна коса.

сериозно зависи от лака аз когато ползвах Тафт бях доволна щото издържа и на влага обаче гадното е че при мене огато гу пръсках се едно имах пърхот а нямах
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мойта пък коса си е идеална, всеки ден пръскам супер много лак, като си измия косата и си сложа крисали става страхотна, все едно не съм използвала лак 2 години
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

хах ми аз използвам TITAN на taft (оня синия със оранжевата капачка ) иии съм си много доволна от него аа зависи и как пръскаш самия лак ... не е препоръчително да се пръска много отблизо, щото стават едни бели ткива като пърхот като се среше незнам как се казват точно btw на taft лаковете на които пише, че са по-ниска степен тамм 3-та и 4-та ми се струват по-силни отколкото 5-та степен
    B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...

черния taft ли е най-силен ?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от diva4e92
    Да и ти прави косата все едно си си слагал гел или ...блах много слепва,а пък при мен и не държи.Имам чуството,че лак за моята коса няма.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Да и ти прави косата все едно си си слагал гел или ...блах много слепва,а пък при мен и не държи.Имам чуството,че лак за моята коса няма.
    И аз използвам черния Тафт ама нищо не прави Задържа ми косата за МАХ 30 мин. и после все едно не съм с лак

Не.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Ами щом не е черния кой?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    И аз използвам черния Тафт ама нищо не прави Задържа ми косата за МАХ 30 мин. и после все едно не съм с лак
    И при мен е така и сега си търся някой които да ми задържа косата поне 6 часа,ако знаете препоръчайте някой,не е задължително да е на Тафт

хора купих си "Professuinal Touch - Hair Spray " лилав е и ми казаха 4е му е силна фиксацията ако някои се сеща може ли да ми каже според него добър ли е ?? А и имаше един "Диплона" как ви се струва
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    хора купих си "Professuinal Touch - Hair Spray " лилав е и ми казаха 4е му е силна фиксацията ако някои се сеща може ли да ми каже според него добър ли е ?? А и имаше един "Диплона" как ви се струва
    аз имах този на Diplona миналата година ..но не съм доволна
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

В такъв случай препоръчайте ми някой със силна фиксация..Косата ми е права (ако това има значение).Мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си