- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за коса..
Chetoh che ako si dokoswash kosata ili q razreshesh sled kato si slojish lak, efekta mu izchezwal wse edno ne go e imalo.. Wqrno li e?![]()
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
аз използвам лак за коса Тафт и това никога не е ставало при мен.Иначе когато се къдря с преса първо слагам лак след това се къдря,защото иначе ми се разваля по-бързо косата![]()
И аз правя точно такаПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
един път ме наваля дъжда и пак не ми се начупи косата(бях я изправяла,то моята коса попринцип е права,ама винаги има по някоя чупка)Първоначално написано от make_me_love_you
![]()
Ами честно казано всичко си зависи от лака и от косата![]()
Примерно аз използвам черния лак на Тафт и трябва да изпръскам поне 1/3 от него за да успее да ми задържи косата за няколко часаЗа разлика от мен пък имам една приятелка,която използва розовия Тафт (който е много по-слаб от черния) и като се пръсне 2 пъти и прическата й не мърда цяла вечер
![]()
nqkolko puti sum polzvala lak na taft ne pomnq kuv cvqt be6e...oba4e kato se napruska6...ako uspee6 da prekara6 greben prez nego 6t ee gollqma rabotaaz poneje sum i s kudrava kosa i greben po princip ne minavakak da e no s toq lak..dori prusta mi ne vliza6e
![]()
Cruel Intentions
Ако пръскаш от по-голямо растояние няма да се получи такаПървоначално написано от mysterious93
![]()
При мене е същата работа,само дето мойта коса е права.Черния тафт ли ползваш?Първоначално написано от mysterious93
Зависи от лака, при мен лично не е така![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ами не помняПървоначално написано от LittleWoman
понеже имаше 2-3 пяни на тафт и лак...и затва може да се объркам ...струва ми се че приличаше на пяната (синя с оранжева капачка за къдрава коса..това беше лятото ..)ако няма такъв значи ще е бил черен
а наскоро ползвах беше черен същата работа..пак мн ми хареса косата ми не мръдна.. беше със силна фиксация...5 ся имам някакъв по евтин на фара но..не е същото
![]()
![]()
Cruel Intentions
Ами да като я решеш много ясно че ще падне лака, за пипане зависи, не толкова
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Лакът за коса е вреден,необходим е ,ако има определен случай,всекидневната употреба води до гадна коса.
сериозно зависи от лака аз когато ползвах Тафт бях доволна щото издържа и на влага обаче гадното е че при мене огато гу пръсках се едно имах пърхот а нямах![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Мойта пък коса си е идеална, всеки ден пръскам супер много лак, като си измия косата и си сложа крисали става страхотна, все едно не съм използвала лак 2 години![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
хах ми аз използвам TITAN на taft (оня синия със оранжевата капачка) иии съм си много доволна от него
аа зависи и как пръскаш самия лак ... не е препоръчително да се пръска много отблизо, щото стават едни бели ткива като пърхот като се среше
незнам как се казват точно
btw на taft лаковете на които пише, че са по-ниска степен тамм 3-та и 4-та ми се струват по-силни отколкото 5-та степен
![]()
B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...
черния taft ли е най-силен ?![]()
Да и ти прави косата все едно си си слагал гел или ...блах много слепва,а пък при мен и не държи.Имам чуството,че лак за моята коса няма.Първоначално написано от diva4e92
И аз използвам черния Тафт ама нищо не правиПървоначално написано от BoCupycake
Задържа ми косата за МАХ 30 мин. и после все едно не съм с лак
![]()
Не.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ами щом не е черния кой?
И при мен е така и сега си търся някой които да ми задържа косата поне 6 часа,ако знаете препоръчайте някой,не е задължително да е на ТафтПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
хора купих си "Professuinal Touch - Hair Spray " лилав е и ми казаха 4е му е силна фиксацията ако някои се сеща може ли да ми каже според него добър ли е ?? А и имаше един "Диплона" как ви се струва![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
аз имах този на Diplona миналата година ..но не съм доволнаПървоначално написано от My6mYLka
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В такъв случай препоръчайте ми някой със силна фиксация..Косата ми е права (ако това има значение).Мерси!![]()