Здравейте! Аз съм момче на 14 тежа 60 кг. висок съм 163 см. Искам да да си стегна тялото за 3 месеца (ако е възможно). Тялото ми като форма е добре но проблемът е че имам паласки (не големи но ги има) и някък като се погледна в огледлото не се харесвам... Искам най-много да си стегна корема, гърдите и да премахна тези паласки до колкото е възможно за 3, 3 и половина месеца... Искам да си оправя фигурата за толкова време, защото басейнат в градът в който живея отваря някъде посредата на Юни, а аз съм всеки ден на басейн и неискам (как да кажа) да ме е срам от тялото ми . Проблемът е, че нямам достатъчно време да ходя по фитнеси и т.н.т. Искам доколкото е възможно да постигна желаното в домашни ословия и с бягане и до блокът в който живея има стадион за вягане (600м обиколка) но аз немога да бягам много много само по 2 обиколки без да спра... апък и малко ме е срам да бягам на този стадион защото там някой хора правят по 10-15 обиколки без да спрат и просто ще изглеждам глупаво да бягам покрай тях... Така че моля помогнете. Благодаря ви предварително и се извинявам ако случайно съм допуснал правописни или пунктуационни грешки.