- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Озаряващите за теб ще са супер.Представляват по-светли честици с лек блестящ завършек.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
идеално значи. а няква марка да ми предложите друга освен ейвън ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Преди мама си беше поръчала от Орифлейм (джордани голд) такива перли и беше много доволна.Иначе в интернет видях някакви на Лореал ( не знам дали ги има в БГ) http://www.loreal-paris.co.uk/img/l1...2/Cos104_1.jpg
Guerlain си е Guerlain, аз само съм имала честта да ги пробвам и останах очарована.Харесват ми на Джордани ГолдПървоначално написано от Rebirthing
Tiin, около 10 лева е ружа.
Аз съм ползвала Aera Teint- не ми хареса особено. Някак не ми стои добре и... не е за мен. Има много малко цветове и е трудно да улучиш твоя. Имат пудри, да, но ги няма в България.Първоначално написано от GrippingBosh
Едит: Може ли отзиви от някой за този фон-дьо-тен:
Пробвах го- първия път ми стоя много добре. Гримираха ме с него, тоест. Изглеждаше много естествено, точно моя цвят, прикриваше ако има някое петънце. ОБАЧЕ си взех тестер и го пробвах в къщи. Два пъти вече си слагам от него и забелязвам как не изглежда така, както първия път. Цвета е същия, всичко е същото...Който го е пробвал може ли да каже впечатления, просто толкова много ми хареса, коато ме гримираха, че умирам да го купя.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз си поръчвам всичко от на AVON : ) и съм доволна![]()
Здравейте,купих си пудра Manhattan Clearface Powder&Make-up №76 ,обаче като си сложих вкъщи стоеше доста по-светла и розовеникава от тестера в магазина.
Ще съм благодарна ако някой ползвал №77 ми каже дали е много по-тъмна и има ли някви гадни розови отенъци,защото честно казано по тестерите не можах много да видя разлика.
По-горе бях писала за Max Factor Creme puff http://beautycosmetic.biz/images/mfcremepuffall.jpg има богата гама от цветове,попринцип са доста по-светли от показаните на снимката.Също можеш да пробваш и на Flormar тази http://images.gittigidiyor.com/3502/...35026443_0.jpgПървоначално написано от bloodyF
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Флормар - 8лв максимум
Мак Фактор - 13лв ако не е на промоция,иначе може да я намериш и по-евтино.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Rimmel
Струва около 12-13 лева. Много е добра, стои много нежно, не изсушава кожата, не я кара да 'лъщи', издържа цял ден, няма ефект на брашно. Има доста цветове. Няма да съжаляваш. Пък и изобщо не е скъпа, така че дори да не ти хареса... Просто за цената си е перфектна, на мен ми е една от любимите заедно с Лореал- true match, но тя над 20 лева, ако все пак решиш да си я купиш-струва си.
^ А прикрива ли, или по-скоро изравнява??? Защото аз съм я пробвала, стоеше ми добре на кожата, но така и не си я взех (не знам защо).
Ами има покривност, но е лека(което е ясно,за пудра...). Честно казано аз дори се харесвам повече само с пудра(тази специално), от колкото с фон-дьо-тен със слаба покривност. Стои много по-естествено, пък и дори прикрива по-добре. Много свеж и сияен вид придава на кожата.Първоначално написано от Syringe
Щото аз обмислям да спирам с фон дьо тена, а да слагам само пудра (трябва ми само за изравняване на тена), а като ми се появи пъпчица - коректор и тва е... (Както и под очите коректора, който ми препоръча)
Иска ми се нещо по-леко като грим, омръзна ми, а и нормално де, стара тенджера съм вече... Та затова питах дали изравнява добре и дали покрива, за да знам дали ще ми свърши работа![]()
Прикрива и изравнява, според мен ще ти свърши работа, но си е до кожа, и аз като теб нямам за прикриване и мацвам само пудра и коректор на сенките и стои много добре. Също и на Лореал True Match компактната е много добра.![]()
Препоръчайте някъкъв фдт с фактор ( за лятото).
А защо просто не си слагаш крем с фактор отдолу, или слънцезащитен крем/серум? ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Преди слагах един на Галеник (с фактор),но ми идваше доста скъпичък.
Идеи за хубав крем с фактор до 20лв?
Iwostin, аз лично ползвам 50-ти фактор. Не трябва да е повече от 25 лева, мисля, че го гледах към 23. Аз само него ползвам и мога да кажа, че е просто вълшебен. Изгаряла съм с много други слънцезащитни продукти, но с този никога. Попива също така добре и няма проблем да го ползваш под грима вместо хидратиращ крем. Има и за лице, и за тяло- вземи си за тяло, защото е по-голямо, ще ти стигне за повече време, а цената мисля е същата като на малкото.Първоначално написано от Tiin
А на мен някой може ли да ми препоръча хубав фон-дьо-тен. Да има много светли цветове, да не стои като маска, да не е под формата на мус(така ли се казва?), да няма твърде розов или оранжев отенък, да издържа цял ден и да не става на петна. Кожата ми е нормална, не е проблемна, не се омазнява, но е склонна към изсушаване в областта на носа. Цената няма значение.
Нз колко те устройва,ама минералния фдт според мен е доста подходящИма доста светли тонове,цената е приемлива и до колкото знам не е под формата на мус/крем и прочие
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Кой минерален?![]()
оо сори,нещо напоследък съм доста отвеянаафинитон минералния
http://progressive.bg/htdocs/data/ar...ion/item16.png
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.