- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
А може ли малко инфо за коректорите за пъпки как да избера правилния който наистна да премахва пъпките а не само да ги заличава (покрива) и който да не е вреден за кожата?
Ъъъ, коректорът не премахва пъпки, а ги прикрива.
Къде в Бургас има козметика на Ревлон,най-вече от полза ще ми е някъде по центъра или в мола.Уж в сайта на ивис ми излиза,че имат тяхна козметика,а като отидох..нямаше.И да питам фдт colorstay колко струва?
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Има в Ивис. В Пикадили има, също и едно малко червено магазинче до Безистена, май се казва "Стил".
Everything changes, but beauty remains ...
И аз гледах в сайта,че има в Ивис,явно само в моя град няма.Мерси много! ^^
^ има в Ивис в Бургас.
Провери този,който е на Александровска.
Онзи ден гледах Colorstay там
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой да знае къде от София мога да закупя фдт. на Revlon?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В Douglas няма,поне в Бургас нямаше..
Препоръчайте ми фдт със средно до пълно покритие,но да държи цял ден..не знам вече за смесена или суха кожа направо,по принцип ми беше смесена,но известно време забелязвам,че е станала суха..
Някоя от вас може ли да сравни пудрата на L'oreal-True Match и тази на Maxfactor-Creme puff. Аз лично използвам първата, но тъй като ми е на свършване се замислих дали да не изпробвам нещо ново... Знам, че ги хвалите и двете, но ще съм ви много благодарна, ако им сравните характеристиките (издръжливост, покритие и т.н.)![]()
Крем пуфф е доста покривна(като за пудра),но не толкова,колкото е тру мач (която не съм използвала,но знам,че е по-покривна :Д). При мен издържа,докато не я сваля,въпреки че не съм я носила повече от 7-8часа. Матиращия ефект се задържа около 3-4 часа.
Ако си много светла,цветовата гама може и да не ти пасне. Май само това е проблема в нея. А,също и силният аромат,леко трудно поносим е,но се свиква![]()
Дали с камуфлажния коректор на ArtDeco ще успея идеално да прикрия зачервявания по носа без да се събира в гънките и да изглежда твърде много? Или е по-добре да си взема течния коректор на Maybelline.
С коректорите, които аз имам се събира по гънките много неприятно, а ако сложа по-малко изобщо не прикрива достатъчно добре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ще се прикрие със сигурност,но зависи как ще го нанесеш,за да се слее с кожата. На мен ми стои добре,с малка четка го нанасям.
Ще успееш, да, но е важно да го правиш много плавно, защото иначе става гадно. Няколко тънки слоя ще са ти чудесни. С пръсти става мнооооого по-естествено, с гъбичка за фон-дьо-тен- също. Четката не ти я препоръчвам, не е много окей специално за този коректор и тази зона.
Everything changes, but beauty remains ...
кой от тези два фдт е по-покривен
ревлон-колорстей или на манхатън -матиращия в черна тубичка