.
Отговор в тема
Страница 119 от 141 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120121122123129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 3520
    uh как ти завиждам за кожата,за разлика от моята,която стои като надупчена и нищо не помага..а ти с какво си я поддържаш,гел,тоник,крем?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    А за Sebium Pore Refiner,наистина ли има ефект?За колко време си проличава?
    28 дни- както за всеки друг продукт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

В смисъл порите ти ли са големи?
    Няма какво да се лъжем при кожата голяма част си е до гени. Иначе в момента всяка сутрин слагам едно леко кремче. После грим. Вечер махам грима с двуфазен дегримьор, след това измивам с почистващ лосион. Редовно ползвам гелове против черни точки. Пръскам с термална вода и вместо тоник използвам розова вода. След това слагам малко по-хидратиращо кремче (но не тежко и мазно) и масло от жожоба около очите.
    Редовно си правя маски. Използвам няколко хидратиращи като ги сменям. Правя и маска с хума и маска с аспирин, но не много често, защото са силни. И двете имат голям ефект и почистват перфектно в дълбочина. Но на мен единствената ми проблемна зона е носа. Там порите ми са малко по-голем и лесно се запушват, но с редовно правене на маски кожата ми изглежда чудесно през повечето време.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Да,на мен проблемната ми зона е носа.Родителите ми също имат широки пори,предполагам,че съм го наследила от тях.Преди време си правих маски с кестенови трици,веднъж седмично,но се оказа,че ми изсушават адски много кожата,а всеки път след тях слагах хидратиращ крем,но нищо.Сега си правя една маска с мед,която била доста ефикасна,след нея черните точки изчезват,но на дргуия ден - пак същия проблем.Вече и аз не знам какво да правя.

Добре де, ти явно после слагаш, нещо което ти запушва порите. Съветвам те абсолютно да избягваш да ползваш продукти съдържащи течен парафин. Враг номер 1 е на чистите пори! От както спрях да ползвам всички продукти, които го имат в състава си кожата на лицето ми се подобри значително.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ползвам Michael Todd,не съм прочела да има течен парафин в него.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ползвам Michael Todd,не съм прочела да има течен парафин в него.
    Няма и да прочетеш Имайки предвид,че е органик козметика,няма да се излагат с парафин.
    А от къде си поръчваш продуктите им?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Няма и да прочетеш Имайки предвид,че е органик козметика,няма да се излагат с парафин.
    А от къде си поръчваш продуктите им?
    Не съм си ги поръчвала.Взех си 2-3 крема от Лондон,защото много хора ми ги бяха препоръчали.Доволна съм,това лято,като ходя до там,пак ще си взема.Иначе не мога да ти помогна,никога не съм си поръчвала козметика по Интернет.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    bibssss69 Revlon има в магазин Елитис в Халите.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    Благодаря ти страшно много :3

Супер фен Аватара на fizzyg
    Не съм си ги поръчвала.Взех си 2-3 крема от Лондон,защото много хора ми ги бяха препоръчали.Доволна съм,това лято,като ходя до там,пак ще си взема.Иначе не мога да ти помогна,никога не съм си поръчвала козметика по Интернет.
    Аха.
    А между другото почистващия им Honey And Oat Cleanser for all skin types е много харесван продукт. Имай го в предвид.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някакъв коректор да ми препоръчате,че сега лятото не искам да се цапам с бб кремове или фтд.
    Сигурно ще ми кажете този на артдеко ,но чета много спорни мнения.Ще мога ли лесно да си
    го размазвам,държи ли ? Кожата ми е смесена и мисля,че на по-сухите ми места ще се напластява,но
    не знам ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    И в Халите ли има Елитис, не е ли само в пощата?

Всъщност за Пловдив ли става дума :Д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ София :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Някакъв коректор да ми препоръчате,че сега лятото не искам да се цапам с бб кремове или фтд.
    Сигурно ще ми кажете този на артдеко ,но чета много спорни мнения.Ще мога ли лесно да си
    го размазвам,държи ли ? Кожата ми е смесена и мисля,че на по-сухите ми места ще се напластява,но
    не знам ...
    Бих ти препоръчала този на Афинитон. Той е течен, не подчертава фините линии, но пък цветовете са с малко странни нюанси.

PinkPan7her мне, за София става въпрос :P
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    не знам ...
    Хелти микса на bourjois. Видях, че едно момиче по-горе се чудеше дали да не си го взима и й бяха отговорили, че е ужасен. Купих си го в понеделник и съм мнооого доволна. Малко по-сухичък е, но просто слагам кремче под очите преди да го нанеса, за да ги хидратирам, но аз съм със суха кожа по принцип. Все пак през лятото ми се омазнява малко или много, тъй че коректора се справя чудесно и прикрива зачерявания прекрасно.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Чух, че имало светещи лакове за нокти. Някой да знае къде се предлагат в София?

Матиращи кърпички на коя марка бихте ми препоръчали? Открих на Катрис, Манхатън и АртДеко. Дали ще има в ДМ?

Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Матиращи кърпички на коя марка бихте ми препоръчали? Открих на Катрис, Манхатън и АртДеко. Дали ще има в ДМ?
    Аз съм ползвала на Manhattan и съм много разочарована,нищо не правят.А като цяло и козметиката им не ми харесва.Пробвай с матиращи листчета,ако си чувала за тях.Преди време имах едни на Essence от Италия,бяха невероятни,но ми свършиха.Сега ползвам тези на Inglot,не мисля,че преди съм ползвала нещо по-ефективно.Цената им е около 12-13 лв за 50 броя.Пробвай ги в самия магазин,препоръчвам ти ги с 2 ръце!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Добре де, каква е тази нова мода с тези листчета... една обикновена кърпичка върши абсолютно същата работа- разделяш я на слоеве и просто попиваш леко, веднага се оправя.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Добре де, каква е тази нова мода с тези листчета... една обикновена кърпичка върши абсолютно същата работа- разделяш я на слоеве и просто попиваш леко, веднага се оправя.
    Не съм ползвала от тези листчета, но не съм съгласна, че с кърпички веднага се оправя.

Не се оправя.А и кърпичките ти изчистват грима,ако имаш.Докато листчетата не го и матират кожата за по дълго време.

Не го изчистват, ти няма да седнеш да си търкаш лицето с кърпичката, просто ще попиеш омазняването. От личен опит го казвам.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Е ти изобщо не си с мазна кожа, бе, Криси, какъв личен опит?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Лятото се случва да лъсна понякога, така го оправям :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си