- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Тези листчета са специално за мазна и комбинирана кожа,каквато е моята.И аз имам личен опит и много добре знам,че вариантът с кърпичките просто не става.Много по-икономичен и ефективен е метода с листчетата,стига да знаеш на каква марка да си вземеш.
Аз използвам тези матиращи кърпички и съм много доволна.
http://www.enzo.bg/shiseido/pureness...a-za-matirane/
ужас аз използвах импала и просто изглежда ужасно много е мазен и не попива и изглежда като маска понеже не може да се разнесе хубаво ПРОТИВ съм !!!
ББ крем на Нивеа или на Гарние? Кожата ми се омазнява в Т-зоната. Мнения?
Nivea не съм ползвала.В момента използвам този на Garnier за комбинирана/мазна кожа.Нанасям го с пръсти,защото самата текстура е лека.Когато си го сложа,кожата ми изглежда много добре - несъвършенствата изчезват,кожата ми става много мека и матирана,има съвсем лек блясък,който почти не личи,а и имат слънцезащитен фактор,което е страхотно.Хем крем,хем има покривност.Но има 3 неща,които не ми харесват:
1. След 1-2 часа лицето ми лъщи и няма никакъв ефект от матирането.Може да си попиеш мазнината с въпросните матиращи листчета.Аз така правя на 2 часа и се чувствам добре.
2. Когато е горещо,започва да се разтича,лепне и има едно гадно усещане на лицето.
3. Цветовата гама се състои само от 2 цвята.На мен лично светлия ми е прекалено светъл,а тъмния - леко тъмен.
Пробвай го в някоя аптека или дрогерия,но излез на светло,за да видиш дали цвета ти пасва.Самия крем е хубав като цяло,препоръчвам ти го.
Благодаря ти много за отговора. Аз като цяло не слагам често фон-дьо -тен, пък сега лятото изобщо не ми се иска. Затова ми се ще да имам нещо по-леко за случаите, в които слагам изобщо грим. Това с цветовата гама е много тъпо...мисля,че на Нивея също видях само два цвята. Ще пробвам този на Гарние да видим как седи![]()
На Nivea и двата са много тъмни, ако си светла няма да ти паснат. На Garnier са много лепкави и мазни и двата варианта, които съм ползвала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз също си търся ББ крем, да ми предложите някой?
Последно редактирано от elly22 : 06-26-2013 на 17:23
Новият ББ крем на Виши(май Идеалия беше) е ужасно оранжев...
Everything changes, but beauty remains ...
някой ползвал ли е четката за пудра на Есенс? имам тази да руж и се чудя за тази за пудрата
^ Уж ги водят, че не са подходящи. Много изсушавали кожата. Но аз лично нямам проблем (ако сложиш кремче преди коректора не виждам какъв е проблемът).
Някой ползвал ли е този BB крем на Dermacol ?
http://www.enzo.bg/dermacol/bb-magic...y-bb-krem-8v1/
Здравейте мацита ,аз пък искам да попитам дали сте си поръчвали от ягодката? Качествени и истински ли са продуктите от там ? Попадали ли сте на такива с изтекъл срок на годност или различна консистенция от оригиналния?
Да, поръчах си сенки. Да си призная съм малко разочарована. Да, много цветове са, но са с размер на монета от 2 стотинки, по-светлите цветове са си направо еднакви, по-тъмните не са лоши, но за изграждане на някакъв по-интересен грим с ярки и различни цветове и дума не може да става. Всичко се слива и на окото ти отстава един странен цвят, смесица от всички. За устойчивост не мога да говоря, не съм доволна от цветовете, че да се гримирам и да изляза с тях. За щастие някакви реакции не съм получавал, срокът им на годност си е ок, доставката- също. Общо взето не съм доволна, но за 40 лв за такава палитра какво друго да очакваш.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com