.
Отговор в тема
Страница 121 от 141 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 3520
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Да, поръчах си сенки. Да си призная съм малко разочарована. Да, много цветове са, но са с размер на монета от 2 стотинки, по-светлите цветове са си направо еднакви, по-тъмните не са лоши, но за изграждане на някакъв по-интересен грим с ярки и различни цветове и дума не може да става. Всичко се слива и на окото ти отстава един странен цвят, смесица от всички. За устойчивост не мога да говоря, не съм доволна от цветовете, че да се гримирам и да изляза с тях. За щастие някакви реакции не съм получавал, срокът им на годност си е ок, доставката- също. Общо взето не съм доволна, но за 40 лв за такава палитра какво друго да очакваш.
    Благодаря ти за бързия отговор ,Aniezina) И без това не ми изглеждаше особено надежден този сайт ,най-добре всеки продукт да се използва на място преди да се хвърляме на продукти ,за които не знаем как стоят на кожата

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FallForYou Виж мнението
    Здравейте мацита ,аз пък искам да попитам дали сте си поръчвали от ягодката? Качествени и истински ли са продуктите от там ? Попадали ли сте на такива с изтекъл срок на годност или различна консистенция от оригиналния?
    По едно време много следях промоциите на сайта,обаче скоро четох в БГ мамма,че продуктите идвали с изтекъл срок на годност. Четох също,че ако поръчката ти надвишава 30 долара,трябва да ходи до границата. Това ми звучи леко абсурдно,но много от момичетата там го потвърдиха.

Голям фен Аватара на monroe999
    в България няма ФДТ на Covergirl, нали?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    в България няма ФДТ на Covergirl, нали?
    Да. :/

Колебая се м/у ФДТ на Loreal True Match и Vichy Normaderm.. кожата ми е мнооого чувствителна и склонна към акне ... Предложения?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ммм,Виши!

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ммм,Виши!
    И аз повече към него клоня

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да. :/
    всички в ютюб го обсипвах с хвалби

и козметика smashbox няма, нали... защо си нямаме нищо

Повече от фен Аватара на rositzza
    Някой може ли да ми препоръча хубава четка за пудра, на която не и падат космите

Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча хубава четка за пудра, на която не и падат космите
    Еко туулс, Инглот.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    и козметика smashbox няма, нали... защо си нямаме нищо
    оххх тия са им толкова скъпи гримовете..бях си набелязала няколко неща и като отидох във Виена и им видях цените щях да се разплача ;ддддд

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Еко туулс, Инглот.
    Мерси Вчера гледах някакви на артдеко доволни ли сте от тях

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз съм си заплюла екотуулс от ибей. Ще се обзаведа с всички възможни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ по магазините има ли ги или само в интернет (заинтрегувахте ме с тези екотуулс )

Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    ^ по магазините има ли ги или само в интернет (заинтрегувахте ме с тези екотуулс )
    Има ги в Лили, но са доста скъпи.

Проблема ми е че никога не съм пазарувала от ибей и не знам как става :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз съм си заплюла екотуулс от ибей. Ще се обзаведа с всички възможни.
    Няма да съжаляваш.
    Оказа се, че моите са менте, обаче пак са уникални! Един косъм не им е паднал.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма да съжаляваш.
    Оказа се, че моите са менте, обаче пак са уникални! Един косъм не им е паднал.

Как така менте?! По какво се познава?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ментета имат разлики в опаковките и дръжките на четките. И моите са менте, обаче са изработени много качествено. Не се скубят и не са се сплескали, а съм ги мила толкова пъти вече.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Как така менте?! По какво се познава?
    Няма да го разбереш преди да ги получиш, защото няма снимките, по които се познава.
    Не намирам статията, но спокойно, моите са менте и са уникални.

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa Виж мнението
    Здравейте, ползвали ли сте Garnier BB крем и доволни ли сте от него?
    Аз не използвам ФДТ, само BB cream-овете на garnier.. имам и 2-та, защото бяха на промоция. По принцип кожата ми е светла и затова съм си взела светлите варианти. Мнооого съм доволна! Варианта, който е 50 мл ухае невероятно и сложиш ли го изобщо не си личи, че носиш нещо. Изглежда много естествено, но ако наистина имаш да прикриваш по-добре използвай този от 40 мл. Хората казват, че са еднакви, но съвсем не е така. Единия е произведен в Германия, другия - във Франция. Препоръчвам ви ги !

Дами ,с всичките препоръки за камуфлажния коректор на ArtDeco реших да видя дали ще ме грабне ..Как го нанасяте вие ,защото на мен ми е ужасно странен

Искам да ви попитам и за тази основа http://www.enzo.bg/paese/make-up-bas...i-mazna-kozha/ . От къде мога да си я купя? Хубава ли е? Да не изсушава прекалено? Ще съм ви благодарна ,ако споделите хаха

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от FallForYou Виж мнението
    Дами ,с всичките препоръки за камуфлажния коректор на ArtDeco реших да видя дали ще ме грабне ..Как го нанасяте вие ,защото на мен ми е ужасно странен
    Пробвала съм всеки възможен метод- гъбичка, четка, със затопляне, пръсти и каквото още се сетиш. Открих, че най-естествено стои нанесен с пръсти директно от кутийката(без затопляне) или с леко навлажнена гъбичка, като с пръсти покритието е по-добро.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си