- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Някой, който да е ползвал фон дьо тена Infallible на L'oreal?
http://www.5starcosmetics.co.uk/imag...s/getbent.Jpeg
Rimmel Stay Matte къде я има в София, че не съм се заглеждала по щандовете?
^ Май има доста доволни от тази пудричка.
Искам да ви помоля за помощ..преди съм ползвала най-различни фон дьо тени, пудри и тн. Но ги спрях, защото много ми запушваха порите.
Та може ли да ми препоръчате нещо. Само за лек цвят на кожатасъс смесена кожа съм, даже понякога си е доста мазна..
Понякога имам и някоя друга пъпчица или белези ми остават, също, ако може и коректор някакъв. А той по-светъл ли трябва да е от пудрата примерно? И кога се нанася преди или след фон дьо тена?
Също си търся някакъв руж, без бронзиращо частици..да стои естествено. Бях чела, че за различните места трябват по-тъмен и по-светъл, така ли е?
Извинявам се, че ви затрупах наведнъж..
Благодаря предварително за отговорите!
п.п Както и някаква основа..
Искам лицето ми да изглежда естествено, а не да е като с маска![]()
Последно редактирано от lqlq89 : 08-02-2013 на 10:19
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Виждали ли сте такъв руж някъде???
http://3.bp.blogspot.com/-XuZ7A8hrHX...g-powder-2.jpg
Прерових интернет, Ивис, ДМ, Лили и никъде го няма![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Нямам време да чета особено, но ще ви помоля да ми препоръчате някакъв водоустойчив и дълготраен молив за очи. Трябва ми, за да го нанасям по вътрешната част на окото, така че наистина трябва да е устойчив.![]()
Revlon Colorstay. Но е тежък. С база не мисля че би ти запушвал порите и ако си намериш цвета със сигурност няма да стои като маска.
С коректора зависи какво ти трябва да прикриваш. Зачервявания и пъпки аз прикривам като отдолу слагам зелен коректор, отгоре фон дю тен/ББ крем и след това бежов коректор.
Ружът си е въпрос на вкус, има ружове, които стават и за контуриране, има които стават и за хайлайтване, зависи какво искаш ти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За мен контурирането е нещо прекалено за ежедневен грим. Коректорът се нанася върху фон-дьо-тена, но за мен лично и двете едновременно са излишни, само коректор и пудра вършат перфектна работа. Порите ти не би трябвало да се запушват, трябва ти и качествена бяла козметика. Слагаш ли кремче? Измиващ гел?
Everything changes, but beauty remains ...
Да, имам си кремче и измиващ гел от козметичката ми, добри са. Но искам да си взема и някаква пудра лека или фон дьо тен. Също и някакво коректорче за прикриване на пъпчици, излизат ми от време на време.
А за руж, искам за скулите и да стои пак естествено. Да ми в свежо лицето и да няма брокати.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте!Трябва ми помощ в избора на ФДТ и предварително се извинявам, ако поста е малко дълъг.
Та, имам доста светла кожа и досега все не можех да си намеря наистина пасващ ФДТ.Оказа се, че на една марка най-светлия тон ми пасва, което е супер.Но както казах имам въпрос - скоро ще си купувам нов ФДТ за зимата, за училище.Според вас дали е по-добре да е по-покривен или да е по-лек, имам предвид кое ще е по-подходящо за училище.Притесненията ми относно по-покривните ФДТени идва от това, че при тях по-често се случва "ефекта маска" и освен това аз на училище слагам и спирала,очна линия,малко руж и се чудя дали с по-плътен и покривен ФДТ няма да седя изкуствено, а целта ми е ФДТенът да ми седи естествено.Какво ще ми препоръчате за естествен вид на училище - по-плътен и покривен ФДТ или нещо по-леко?
Мерси![]()
За училище е най-добре да е възможо най-лек и естествен. Дори аз ти бих препоръчала тониран крем, но светлите тонове в България са кът, та трябва да потърсиш.
Hayashi , какви коректори използваш?
Довечера съм на рожден ден, а цялото ми лице е с неизвестен и очудващо голям брой пъпки , което се случва за пръв път и много белези от тях . Кожата ми е комбинирана , а фдт ми свърши, предложете ми какъв да си взема ? Искам да си взема цц крема, но все още го няма при мен , някакви други предложения?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Вече почти не използвам. При мен много по-естествено стои да напластя фон дьо тен там където имам проблем. Иначе от време на време ползвам Tony Moly Baby Doll Pot и стикът на MUA.
Ако ти трябва спешно и само за една вечер ти препоръчвам Revlon Colorstay. Дори няма нужда от коректор, просто върху пъпките го нанеси с по-малка четка на 2-3 слоя.
Трябва ми помощ.Така, знам, че пудрата по принцип запушва порите, но моята кожа е наистина много предразположена към това.В момента си търся пудра, която не запушва порите, или поне не толкова много, може ли да ми препоръчате нещо?
Здрасти, както споменах кожата ми е предразположена към запушване на пори и търсех подходяща пудра/фдт/коректор.Искам да ви попитам за някакви мнения или впечатления за серията на Manhattan Cleraface.Как би се отразила на кожата ми и качествена ли е, насочила съм се към пудрата и коректора, а ако съм доволна бих взела и ФДТена.
Благодаря ти, но съм се насочила към нея заради проблеми с лесно запушващи се пори.
аз мога.имам светла кожа и не ми е лесно да си намирам хубави фондьотени,коректори,пудри и прочие.. наско обаче открих коректора на Estee Lauder ''double wear'' и съм повече от доволна. Е вярно е,че не е никак евтин,но е много ефикасен и се ползва дълго време. Покрива идеално, дълготраен е.. и също изглежда естествено.. има го в прекрасен светъл цвят.
Надявам се поне мъничко да съм ти помогнала.. късмет :ДД
Ползвала съм какво ли не.. от продукти на Avon до такива на Clinique,estee lauder и прочие.. и стигнах до изводите,че ако платиш малко повече резултатите са много,много по-добри.. е това е пределно ясно.. но все пак. Препоръчвам коректора на estee laude ''double wear'' ,от който съм повече от доволна![]()
Ползвала съм какво ли не.. от продукти на Avon до такива на Clinique,estee lauder и прочие.. и стигнах до изводите,че ако платиш малко повече резултатите са много,много по-добри.. е това е пределно ясно.. но все пак. Препоръчвам коректора на estee laude ''double wear'' ,от който съм повече от доволна..