.
Отговор в тема
Страница 122 от 141 ПървиПърви ... 2272112118119120121122123124125126132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 026 до 3 050 от общо 3520
    Някой, който да е ползвал фон дьо тена Infallible на L'oreal?
    http://www.5starcosmetics.co.uk/imag...s/getbent.Jpeg

Rimmel Stay Matte къде я има в София, че не съм се заглеждала по щандовете?

аз съм доволна от Maybelline Affinitone 24h

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live Виж мнението
    Rimmel Stay Matte къде я има в София, че не съм се заглеждала по щандовете?
    DM, Lily.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Май има доста доволни от тази пудричка.

Искам да ви помоля за помощ..преди съм ползвала най-различни фон дьо тени, пудри и тн. Но ги спрях, защото много ми запушваха порите.
    Та може ли да ми препоръчате нещо. Само за лек цвят на кожата със смесена кожа съм, даже понякога си е доста мазна..
    Понякога имам и някоя друга пъпчица или белези ми остават, също, ако може и коректор някакъв. А той по-светъл ли трябва да е от пудрата примерно? И кога се нанася преди или след фон дьо тена?
    Също си търся някакъв руж, без бронзиращо частици..да стои естествено. Бях чела, че за различните места трябват по-тъмен и по-светъл, така ли е?

Извинявам се, че ви затрупах наведнъж..
    Благодаря предварително за отговорите!

п.п Както и някаква основа..
    Искам лицето ми да изглежда естествено, а не да е като с маска
    Последно редактирано от lqlq89 : 08-02-2013 на 10:19
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Виждали ли сте такъв руж някъде???
    http://3.bp.blogspot.com/-XuZ7A8hrHX...g-powder-2.jpg
    Прерових интернет, Ивис, ДМ, Лили и никъде го няма

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Нямам време да чета особено, но ще ви помоля да ми препоръчате някакъв водоустойчив и дълготраен молив за очи. Трябва ми, за да го нанасям по вътрешната част на окото, така че наистина трябва да е устойчив.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението

Искам да ви помоля за помощ..преди съм ползвала най-различни фон дьо тени, пудри и тн. Но ги спрях, защото много ми запушваха порите.
    Та може ли да ми препоръчате нещо. Само за лек цвят на кожата със смесена кожа съм, даже понякога си е доста мазна..
    Понякога имам и някоя друга пъпчица или белези ми остават, също, ако може и коректор някакъв. А той по-светъл ли трябва да е от пудрата примерно? И кога се нанася преди или след фон дьо тена?
    Също си търся някакъв руж, без бронзиращо частици..да стои естествено. Бях чела, че за различните места трябват по-тъмен и по-светъл, така ли е?

Revlon Colorstay. Но е тежък. С база не мисля че би ти запушвал порите и ако си намериш цвета със сигурност няма да стои като маска.
    С коректора зависи какво ти трябва да прикриваш. Зачервявания и пъпки аз прикривам като отдолу слагам зелен коректор, отгоре фон дю тен/ББ крем и след това бежов коректор.
    Ружът си е въпрос на вкус, има ружове, които стават и за контуриране, има които стават и за хайлайтване, зависи какво искаш ти.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    За мен контурирането е нещо прекалено за ежедневен грим. Коректорът се нанася върху фон-дьо-тена, но за мен лично и двете едновременно са излишни, само коректор и пудра вършат перфектна работа. Порите ти не би трябвало да се запушват, трябва ти и качествена бяла козметика. Слагаш ли кремче? Измиващ гел?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да, имам си кремче и измиващ гел от козметичката ми, добри са. Но искам да си взема и някаква пудра лека или фон дьо тен. Също и някакво коректорче за прикриване на пъпчици, излизат ми от време на време.
    А за руж, искам за скулите и да стои пак естествено. Да ми в свежо лицето и да няма брокати.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте!Трябва ми помощ в избора на ФДТ и предварително се извинявам, ако поста е малко дълъг.
    Та, имам доста светла кожа и досега все не можех да си намеря наистина пасващ ФДТ.Оказа се, че на една марка най-светлия тон ми пасва, което е супер.Но както казах имам въпрос - скоро ще си купувам нов ФДТ за зимата, за училище.Според вас дали е по-добре да е по-покривен или да е по-лек, имам предвид кое ще е по-подходящо за училище.Притесненията ми относно по-покривните ФДТени идва от това, че при тях по-често се случва "ефекта маска" и освен това аз на училище слагам и спирала,очна линия,малко руж и се чудя дали с по-плътен и покривен ФДТ няма да седя изкуствено, а целта ми е ФДТенът да ми седи естествено.Какво ще ми препоръчате за естествен вид на училище - по-плътен и покривен ФДТ или нещо по-леко?
    Мерси

За училище е най-добре да е възможо най-лек и естествен. Дори аз ти бих препоръчала тониран крем, но светлите тонове в България са кът, та трябва да потърсиш.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Hayashi , какви коректори използваш?
    Довечера съм на рожден ден, а цялото ми лице е с неизвестен и очудващо голям брой пъпки , което се случва за пръв път и много белези от тях . Кожата ми е комбинирана , а фдт ми свърши, предложете ми какъв да си взема ? Искам да си взема цц крема, но все още го няма при мен , някакви други предложения?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Вече почти не използвам. При мен много по-естествено стои да напластя фон дьо тен там където имам проблем. Иначе от време на време ползвам Tony Moly Baby Doll Pot и стикът на MUA.
    Ако ти трябва спешно и само за една вечер ти препоръчвам Revlon Colorstay. Дори няма нужда от коректор, просто върху пъпките го нанеси с по-малка четка на 2-3 слоя.

Трябва ми помощ.Така, знам, че пудрата по принцип запушва порите, но моята кожа е наистина много предразположена към това.В момента си търся пудра, която не запушва порите, или поне не толкова много, може ли да ми препоръчате нещо?

Здрасти, както споменах кожата ми е предразположена към запушване на пори и търсех подходяща пудра/фдт/коректор.Искам да ви попитам за някакви мнения или впечатления за серията на Manhattan Cleraface.Как би се отразила на кожата ми и качествена ли е, насочила съм се към пудрата и коректора, а ако съм доволна бих взела и ФДТена.

Цитирай Първоначално написано от flappie Виж мнението
    Здрасти, както споменах кожата ми е предразположена към запушване на пори и търсех подходяща пудра/фдт/коректор.Искам да ви попитам за някакви мнения или впечатления за серията на Manhattan Cleraface.Как би се отразила на кожата ми и качествена ли е, насочила съм се към пудрата и коректора, а ако съм доволна бих взела и ФДТена.
    Не съм използвала конкретната пудра ,но след изчитане на доста страници от темата си взех RIMMEL Stay Matte- много съм доволна ..седи естествено ,лека е и с малко коректор и пудра мисля, че е по-добрия вариант от фдт. Препоръчвам ти я!

Благодаря ти, но съм се насочила към нея заради проблеми с лесно запушващи се пори.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението

През лятото използвам тонираните слънцезащитни крем или фон дьо тен. Не нанасям нищо под тях, много са леки като текстура и просто уеднаквяват тена. Ето ги

аз мога. имам светла кожа и не ми е лесно да си намирам хубави фондьотени,коректори,пудри и прочие.. наско обаче открих коректора на Estee Lauder ''double wear'' и съм повече от доволна. Е вярно е,че не е никак евтин,но е много ефикасен и се ползва дълго време. Покрива идеално, дълготраен е.. и също изглежда естествено.. има го в прекрасен светъл цвят. Надявам се поне мъничко да съм ти помогнала.. късмет :ДД

Red face

Ползвала съм какво ли не.. от продукти на Avon до такива на Clinique,estee lauder и прочие.. и стигнах до изводите,че ако платиш малко повече резултатите са много,много по-добри.. е това е пределно ясно.. но все пак. Препоръчвам коректора на estee laude ''double wear'' ,от който съм повече от доволна

Ползвала съм какво ли не.. от продукти на Avon до такива на Clinique,estee lauder и прочие.. и стигнах до изводите,че ако платиш малко повече резултатите са много,много по-добри.. е това е пределно ясно.. но все пак. Препоръчвам коректора на estee laude ''double wear'' ,от който съм повече от доволна..

Цитирай Първоначално написано от Krasimirab Виж мнението
    аз мога. имам светла кожа и не ми е лесно да си намирам хубави фондьотени,коректори,пудри и прочие.. наско обаче открих коректора на Estee Lauder ''double wear'' и съм повече от доволна. Е вярно е,че не е никак евтин,но е много ефикасен и се ползва дълго време. Покрива идеално, дълготраен е.. и също изглежда естествено.. има го в прекрасен светъл цвят. Надявам се поне мъничко да съм ти помогнала.. късмет :ДД
    ахахаха

Цитирай Първоначално написано от flappie Виж мнението
    Здравейте!Трябва ми помощ в избора на ФДТ и предварително се извинявам, ако поста е малко дълъг.
    Та, имам доста светла кожа и досега все не можех да си намеря наистина пасващ ФДТ.Оказа се, че на една марка най-светлия тон ми пасва, което е супер.Но както казах имам въпрос - скоро ще си купувам нов ФДТ за зимата, за училище.Според вас дали е по-добре да е по-покривен или да е по-лек, имам предвид кое ще е по-подходящо за училище.Притесненията ми относно по-покривните ФДТени идва от това, че при тях по-често се случва "ефекта маска" и освен това аз на училище слагам и спирала,очна линия,малко руж и се чудя дали с по-плътен и покривен ФДТ няма да седя изкуствено, а целта ми е ФДТенът да ми седи естествено.Какво ще ми препоръчате за естествен вид на училище - по-плътен и покривен ФДТ или нещо по-леко?
    Мерси
    мисля,че нещо по-леко и светло ще е по-подходящо.. все пак като прекаваш време в класната стая.. шалове дрехи ала-бала .. и става топличко.. )

Повече от фен Аватара на rositzza
    Ще ми препоръчате ли безцветна матираща пудра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си