.
Отговор в тема
Страница 123 от 141 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 3520
    Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Ще ми препоръчате ли безцветна матираща пудра
    За съжаление не мога да ти препоръчам какво да си вземеш, но ще те посъветвам какво да НЕ си вземаш - безцветната матираща на Есенс е голям боклук. Не матира добре първоначално, а след час-два прилично си лъсва лицето. Освен това ако случайно прекалиш с количеството ще приличаш на призрак в лицето.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Мерси за съвета. Като цяло не съм доволна от есенс използвам само балсамите им kiss care, който са очудващо добри
    EDIT: Като споменах балсам искам EOS ама май няма в България нали
    Последно редактирано от rositzza : 08-15-2013 на 10:18

EOS ги няма в България, но може да си ги поръчаш от eBay.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

art355
    Guest
    ЗДравейте,бих искала да попитам за отзиви за фондьотена на Ревлон colorstay .ИСкам да е покривен ,но в никакъв случей да не стои като маска!Преди около седмица разглеждах тестера на colorstay v pikadili ,но ми се стори адски воден ?!? ДА попитам така ли трябва да е или дамият тестер е бил развален,ЩЕ бъда много благодарна ако ме посъветвате ,защото за две седмици си купих два фондьотена ,единият affinitone от който изобщо не съм доволна а и самият цвят ми стои розов върху кожата,другият е Rimmel MAtch perfection който е приятен,но не покрива много и бързо ми омазнява кожата (тя е смесена) .МЕрси предварително!

Тестерите обикновено ги държат много дълго време отворени и те се развалят. Неотваряният фон дьо тен не би трябвало да е чак толкова воден. А и от стоенето фон дьо тените се окисляват и започват да се образуват слоеве. При някои маслата се отцеждат най-отгоре.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Май новата формула на Colorstay e по-течна от предишната, поне така бях чела. Но е и доста вероятно просто тестера да е развален, както каза Хаяши. Пробвай да фиксираш Match Perfection с някаква пудра ( Stay Matte примерно). Няма да помогне много за покритието, но поне няма да лъсваш.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен Аватара на akibaki
    Здравейте,от много време се чудя,понеже много ми харесват озарени скули,ето такъв тип знам за бронзиращата пудра и хайлайтъра,но тези пудри повечето са по-тъмни и стои като руж повече,аз търся следния ефект- скулите да са озарени,но със същия цвят или поне близък на кожата ми,да не стои като руж. А хайлайтър някакъв на Люмен ми предложиха да пробвам днес и съвсем лекичко си личи.. някой би ли ми препоръчал какво ми трябва за моя случай и ако може някоя по-евтинка марка?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Здравейте,от много време се чудя,понеже много ми харесват озарени скули,ето такъв тип знам за бронзиращата пудра и хайлайтъра,но тези пудри повечето са по-тъмни и стои като руж повече,аз търся следния ефект- скулите да са озарени,но със същия цвят или поне близък на кожата ми,да не стои като руж. А хайлайтър някакъв на Люмен ми предложиха да пробвам днес и съвсем лекичко си личи.. някой би ли ми препоръчал какво ми трябва за моя случай и ако може някоя по-евтинка марка?
    Козметичните акции са създали погрешното усещане, че имаме нужда от продукти, от които нямаме. Измислят ниша (проблем) и я запълват с продукт (решение). Така е и с основата за грим, така е и с хайлайтера. Всеки светъл и блестящ руж ще ти свърши работа, аз имам 49 номер на Севънтийн. Абсолютно всички перлени бели/телесин сенки също ще ти свършат работа.

Мацита ,имам въпрос към вас)) Една моя приятелка е в USA за месец и имам възможност да ми донесе различни козметични продукти ,които например ги има само там или някоя USA марка ...таа ,препоръчайте ми нещо ,от което сте доволни или някоя ваша позната Нямам представа как да се възползвам иначе. Мерси!

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от FallForYou Виж мнението
    Мацита ,имам въпрос към вас)) Една моя приятелка е в USA за месец и имам възможност да ми донесе различни козметични продукти ,които например ги има само там или някоя USA марка ...таа ,препоръчайте ми нещо ,от което сте доволни или някоя ваша позната Нямам представа как да се възползвам иначе. Мерси!
    продукти нааа Covergirl примерно

момичета, имам важен въпрос!!! имам коректора на Артдеко, продавачката ми препоръча да си взема нааай-светлия цвят, за да покрива по-добре пъпчици и зачервявания, аз съм доста бяла, но все пак ми е прекалено светъл, отгоре ако минавам с пудра дали ще го покрива?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ако е покривна,ще стане номера.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    момичета, имам важен въпрос!!! имам коректора на Артдеко, продавачката ми препоръча да си взема нааай-светлия цвят, за да покрива по-добре пъпчици и зачервявания, аз съм доста бяла, но все пак ми е прекалено светъл, отгоре ако минавам с пудра дали ще го покрива?
    Ако сложиш много пудра, според мен, ще стане като напукан гипс.

супер значи

а някоя ползвала ли коректора на Буржоа Healthy Mix? гледах, че го слагат и под очите, и на пъпчици и т.н., аз нямам кръгове под очите, но ми харесва как озарява коректор под очите. та ще ми свърши ли тази работа и за пъпки?

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Някой може ли да препоръча лек фон дьо тен, който да стои естествено до 30-35лв. за проблемна кожа?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    супер значи

а някоя ползвала ли коректора на Буржоа Healthy Mix? гледах, че го слагат и под очите, и на пъпчици и т.н., аз нямам кръгове под очите, но ми харесва как озарява коректор под очите. та ще ми свърши ли тази работа и за пъпки?
    Аз го имам. Да - върши работа.

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Някой може ли да препоръча лек фон дьо тен, който да стои естествено до 30-35лв. за проблемна кожа?
    Revlon Colorstay и Revlon Photoready. Вторият не съм го носила продължително време, но съм го пробвала и стои много добре. Colorstay е по-покривен, но не стои като маска.

Някой да го е ползвал? Доста покривен ми изглежда от ревютата, които съм чела.

Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Аз го имам. Да - върши работа.
    и за под очите, и за пъпчици? добре ли ги прикрива?

^ Да.
    По принцип е със средно покритие. Ако си със суха кожа може да имаш проблем, но ако слагаш крем отдолу ще е наред.

Скоро ми похвалиха много Paese Long Cover Fluid течен фон дьо тен и искам да попитам някой ползвал ли го е?
    malka,sladka, shmatka

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Опитай този на Vichy !

Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв коректор за тъмни кръгове под очите? )

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ за този съм чела многооо добри мнения http://2.bp.blogspot.com/-YDw16_p4OC...-Concealer.jpg мисля и аз да си го взма.Само не съм сигурна дали става за младежка кожа ,ако някой е запознат да каже.

Можете ли да ми препоръчате някакъв ББ крем ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си