- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
За съжаление не мога да ти препоръчам какво да си вземеш, но ще те посъветвам какво да НЕ си вземаш - безцветната матираща на Есенс е голям боклук. Не матира добре първоначално, а след час-два прилично си лъсва лицето. Освен това ако случайно прекалиш с количеството ще приличаш на призрак в лицето.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Мерси за съвета. Като цяло не съм доволна от есенс използвам само балсамите им kiss care, който са очудващо добри
EDIT: Като споменах балсам искам EOSама май няма в България нали
![]()
Последно редактирано от rositzza : 08-15-2013 на 10:18
EOS ги няма в България, но може да си ги поръчаш от eBay.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ЗДравейте,бих искала да попитам за отзиви за фондьотена на Ревлон colorstay .ИСкам да е покривен ,но в никакъв случей да не стои като маска!Преди около седмица разглеждах тестера на colorstay v pikadili ,но ми се стори адски воден ?!? ДА попитам така ли трябва да е или дамият тестер е бил развален,ЩЕ бъда много благодарна ако ме посъветвате ,защото за две седмици си купих два фондьотена ,единият affinitone от който изобщо не съм доволна а и самият цвят ми стои розов върху кожата,другият е Rimmel MAtch perfection който е приятен,но не покрива много и бързо ми омазнява кожата (тя е смесена) .МЕрси предварително!
Тестерите обикновено ги държат много дълго време отворени и те се развалят. Неотваряният фон дьо тен не би трябвало да е чак толкова воден. А и от стоенето фон дьо тените се окисляват и започват да се образуват слоеве. При някои маслата се отцеждат най-отгоре.
Май новата формула на Colorstay e по-течна от предишната, поне така бях чела. Но е и доста вероятно просто тестера да е развален, както каза Хаяши. Пробвай да фиксираш Match Perfection с някаква пудра ( Stay Matte примерно). Няма да помогне много за покритието, но поне няма да лъсваш.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Здравейте,от много време се чудя,понеже много ми харесват озарени скули,ето такъв типзнам за бронзиращата пудра и хайлайтъра,но тези пудри повечето са по-тъмни и стои като руж повече,аз търся следния ефект- скулите да са озарени,но със същия цвят или поне близък на кожата ми,да не стои като руж. А хайлайтър някакъв на Люмен ми предложиха да пробвам днес и съвсем лекичко си личи.. някой би ли ми препоръчал какво ми трябва за моя случай и ако може някоя по-евтинка марка?
Козметичните акции са създали погрешното усещане, че имаме нужда от продукти, от които нямаме. Измислят ниша (проблем) и я запълват с продукт (решение). Така е и с основата за грим, така е и с хайлайтера. Всеки светъл и блестящ руж ще ти свърши работа, аз имам 49 номер на Севънтийн. Абсолютно всички перлени бели/телесин сенки също ще ти свършат работа.
Мацита ,имам въпрос към вас)) Една моя приятелка е в USA за месец и имам възможност да ми донесе различни козметични продукти ,които например ги има само там или някоя USA марка ...таа ,препоръчайте ми нещо ,от което сте доволни или някоя ваша позната Нямам представа как да се възползвам иначе. Мерси!
момичета, имам важен въпрос!!! имам коректора на Артдеко, продавачката ми препоръча да си взема нааай-светлия цвят, за да покрива по-добре пъпчици и зачервявания, аз съм доста бяла, но все пак ми е прекалено светъл, отгоре ако минавам с пудра дали ще го покрива?
супер значи
а някоя ползвала ли коректора на Буржоа Healthy Mix? гледах, че го слагат и под очите, и на пъпчици и т.н., аз нямам кръгове под очите, но ми харесва как озарява коректор под очите. та ще ми свърши ли тази работа и за пъпки?
Някой може ли да препоръча лек фон дьо тен, който да стои естествено до 30-35лв. за проблемна кожа?
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Някой да го е ползвал? Доста покривен ми изглежда от ревютата, които съм чела.
^ Да.
По принцип е със средно покритие. Ако си със суха кожа може да имаш проблем, но ако слагаш крем отдолу ще е наред.![]()
Скоро ми похвалиха много Paese Long Cover Fluid течен фон дьо тен и искам да попитам някой ползвал ли го е?
malka,sladka, shmatka
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв коректор за тъмни кръгове под очите?)
^ за този съм чела многооо добри мнения http://2.bp.blogspot.com/-YDw16_p4OC...-Concealer.jpg мисля и аз да си го взма.Само не съм сигурна дали става за младежка кожа ,ако някой е запознат да каже.