.
Отговор в тема
Страница 128 от 141 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 3520
    Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Аз не ползвам фон-дьо-тен, а BB крем на Garnier.Подхранва кожата и освежава.Много съм доволна!Нямам спомен от къде си го взех, но го продават в магазните за козметика (dm,lilly и т.н.) Става за всякакъв цвят кожа.Препоръчвам ви го!
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от flappie Виж мнението
    Момичета, трябва ми съвет.Имам кожа предразположена към запушване на пори,нормална към комбинирана - омазнява се само в Т-зоната.Не мога да използвам обикновена пудра, защото веднага ми се запушват порите и става страшно.Търся си минерална прозрачна пудра.Можете ли да ми препоръчате нещо
    Bare Minerals са минералните с най-добро съдържание, всички останали са с талк, което ще влоши още повече положението.
    В България обаче не ми е известно да ги има, опцията ти е да поръчаш.

http://www.koreaseller.com/001_Cosme...l-powder-2.jpg

Не е изпробвана лично, но няма талк.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

o0ps, Hayashi мерси много. Не смея така обаче да скачам на азиатски пудри,предпочитам нещо по-познато поне като име и марка.Може ли да ми предложите сайт с шипинг до България, от където мога да намеря прозрачна минерална пудра?

Аз знам за ягодата, те доставят до бг, предлагат и продукти на Bare Minerals.
    А за азиатските продукти - любопитна съм да ги пробвам, мисля си, че ще са качествени

Bare Minerals са на Shiseido и наистина не съдържат талк. И прахообразните им продукти имат много стабилна физическа слънцезащита. Някой, ако купи нещо да се похвали, че и аз искам да пробвам, но цените са ми твърде солени.

А някакъв по-поносим откъм цена вариант?В момента не мога да си позволя да дам толкова пари за пудра, затова ще се задоволя с нещо от по-нисък клас.

Може да разгледаш тук. http://www.zoya.bg/shop/%D0%93%D1%80...%B2%D0%B5.60/2
    UNE също имат пудра без талк, но не мога да се сетя, в кой български сайт ги предлагаха. Единственото по-бюджетно от това без талк, което е открих е пудрата на innisfree.

Колебая се между два фон дьо тена - Bourjois Healthy Mix и Maybelline Fit Me. Кой според вас е по-добър и по-покривен (кожата ми е суха) ?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel Виж мнението
    Колебая се между два фон дьо тена - Bourjois Healthy Mix и Maybelline Fit Me. Кой според вас е по-добър и по-покривен (кожата ми е суха) ?
    според мен този на буржуа

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel Виж мнението
    Аз пък препоръчвам този на мейбълин. Покривен, издържа доста дълго, има много цветове, като опаковка е голямо, нз колко е като цена в бг, ама дам. Много съм доволна.

^Колко голямо е голямо? 99% от фдт, които аз съм ползвала, са 30мл.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И двата съм ползвала, и от 2та съм бая разочарована, от Мейбълинския погнусена дори :Д
    Та те са оранжеви, за Бога. Променят си цвета за половин час..

Хм, дори не са оранжеви, не знам как да ги опиша. Буржоата също не ми изнесе нещо, но не помня вече какво.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Здравейте момичета, честита Нова година на всички, бъдете живи и здрави и винаги сияещи :*
    Не зная дали въпроса ми е за тук, но все пак ще си пробвам късмета, ако евентуално не е за тук ще помоля да ми отговорите на ЛС, за да не спамим темата.
    От около 3-4 седмици имам някакъв меко казано ужасен обрив на лицето само от дясната страна. Ужасно грозно е. Спрях да се гримирам, мазах се с какви ли не неща, ходих при личната изписа ми някакви кремове, ходих на дерматолог, те са само двама в моя град. Единия е мноооого възрастен и ме прати по дяволите, а другия ми изписа един крем, отидох в аптеката да го купувам и фармацевтката ми каза, че на рецептата пише само производителя, но не и крема, който трябва да купя. Това ме наведе на мисълта, че щом не е адекватен в изписването на лекарства няма смисъл да ходя пак. Мазах се с хималая антисептичен крем, лосион ЛАЙКА на Кокона, смесих розова вода и салицилов спирт 2%, лосиона АКНЕ.. и личната ми беше изписала един крем, но рецептата и крема не са при мен и не съм 100% сигурна за името, мисля, че беше на АВЕНЕ. НИЩО не помага. Моля ви, ужасно грозно е това нещо, кажете ми нещо ефикасно, наистина адски много се отчаях. По принцип не съм с проблемна кожа, никога не ми се е случвало да имам повече от 20 пъпки на едно място, които не минават вече близо месец и не се повлияват от никакво лечение. Пробвах да се мажа с паста за зъби-не и не! Не съм се гримирала от както видях, че започват да излизат. Какво да правя??

Супер фен Аватара на Runaway11
    Спри спирта и тия евтини кремове, щом не е акне не го третирай като такова, а търси проблема..потърси други дерматолози може да си алергична към нещо. Щом е обрив едва ли някой ще може да ти помогне тук като не знаем причините...

Спри всички тези неща, кожата ти има нужда от почивка. Потърси отново втория лекар, за да ти доизпише крема. Идано скоро да отшуми. Такива обриви получава и една от приятелките ми при смяна на времето...

Днес се чудих много дали да не си поръчам тази пудра http://bg.strawberrynet.com/makeup/e...164269/#DETAIL и още се чудя. Дали настина си струва парите...

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Мазах се с хималая антисептичен крем, лосион ЛАЙКА на Кокона, смесих розова вода и салицилов спирт 2%, лосиона АКНЕ... никога не ми се е случвало да имам повече от 20 пъпки на едно място... Пробвах да се мажа с паста за зъби-не и не!
    Почти чувам как кожата ти вика за помощ. Защо и причиняваш всичко това? Паста за зъби? Тя е за зъби, не за лице!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Моля те, не си слагай такива противни неща върху кожата. Със сигурност си си влошила положението.
    Ако е обрив най-вероятно си направила алергия, така че сведи козметиката до минимум и се придържай към едни и същи продукти поне месец.
    През пролетта и аз се бях опъпчила потресаващо от един крем и после обривът се махна чак след 2 седмици постоянни грижи.
    Бих пробвала да мажа обрива веднъж на ден с леката формула на крем Здраве, а сутрин и вечер с хидратиращо кремче и термална вода. Бих те посъветвала да си купиш и много лек измиващ гел, защото ако е по-изсушаващ ще стане по-зле. И най-вече спри да експериментираш и дай време на кожата си да се оправи. Все пак, ако е сериозен обрив няма да изчезне за 2 дни.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Пробвай с алергозан.

Ето тук:http://www.danytodorova.com/2014/01/blog-post.html прочетох една хубава тема за стъпките в грима.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Хубав кремообразен руж от който сте доволни? Ако може да не е някакъв розов или червеникав , ами малко по натурален цвят ( два,три тона по - тъмен от кожата )

Мега фен Аватара на Dagichka
    препоръчайте ми свестен коректор, мооля :д
    кожата ми е повече от потресеваща от край време, спрях фон дю тена и пудрата, ама имам 4-5 зачервени петна от пъпки дето стоя грозно, иначе съм с тъмна кожа и повечето дето съм пробвала ми стоят светло ;д

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Хубав кремообразен руж от който сте доволни? Ако може да не е някакъв розов или червеникав , ами малко по натурален цвят ( два,три тона по - тъмен от кожата )
    Пробвала ли си този
    http://www.enzo.bg/maybelline/fit-me-ruzh/

Здравейте, включвам се в темичката!
    Относно фон дьо тен - до преди няколко дни ползвах само Double Wear на Estee Lauder, който е уникален! Покрива всичко, трае около 15 часа и не зацапва дрехите!
    Купих си друг миналата седмица, защото доста избелях зимата и се спрях на ДИОР FOREVER, номер 23 (май) - Peach. Този също е доста добър! Е, трае по-малко часове, но стои страхотно на лицето! Също така се разнася много по-лесно от този на Лаудер.

Изкуствени мигли на Bourjois или Catrice? ще ги лепкам с друго лепило не тяхното - Duo. Някой да ги е ползвал? Искам за бала да си ги взема и да ги пробвам 2-3 пъти преди това ( слагала съм си на снопчета и не мисля отново да го направя ) ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си