- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Аз имам зелената.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз си взех тази пудра на Rimmel http://www.enzo.bg/rimmel/stay-matte-pudra/ като допълнение към една поръчка,мислех,че заради цената няма да е кой знае какво,но определено приятно ме изненада.
Някакви мнения за Rimmel Stay Matte?
Специално го хваля. Страшно лек и ако имате несъвършенства ще бъде непокривен, но на мен ми трябва само за изравняване на цвета и 4тият цвят е толкова мен, сякаш майка ми го е правила лично. :Д Много съм доволно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес най - сетне се наканих и си взех ФДТ.
Ревлон Калърстей Бъф - не знам първия път защо не го харесах. Пасва ми точно, от некадърност обаче не мога да си прикрия пъпките и взе още тренирам. За 5 часа с пудра отгоре челото ми е мазно.
Римел So matte мус фдт - пробвах цвят ivory на ръката и е много труден за нанасяне. Отделно беше страшно оранжев, все едно имах петно от подпряно на ръката.
Мейбълийн Афинитон 24ч. - не знам с кой акъл послушах консултантката и си взех 21 /или 24/, който ми беше страшно тъмен, седях като препечена в лицето и блъъъъ. Ама като бях на 12 години хал хабер си нямах от такива истории.
с какво нанасяш Калърстей? аз си взех същия, Бъф, обаче едвааааа едва излиза от шишенцето и ми седи като маска..... много ужасно
Wtf, аз точно от Buff на Colorstay всеки път си изливам количество за 5 нанасяния върху ръката. Аз го нанасям със стиплинг четка и ми се получава добре, само около носа е по-трудно, но там си го преливам с пръсти след четката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз го нанасям с четка ?дойдоха за 3 седмици йеее/. Иначе си изливам малко на пръстите, слагам на лицето и мажа. 100% е грешно, но още се уча.
и аз с четка... а ти какви четки си поръчвала?май е малко офф-топик
![]()
http://www.aliexpress.com/item/2013-...844050187.html
Тези с черни дръжки, но за 14 и 39.
много ме е яд за тоя Калърстей... със сигурност моят нещо е скапан, поръчах го по интернет...
Аз си го нанасям с четка за фдт, тип "бояджийска" ;D
Много съм доволна от него, не си и помислям да го сменям.
Преди няколко дни си взех и пудрата Stay Matte и засега се държи доста добре.
Мнения за този ББ-крем?
Интересува ме най-вече светличък ли е и да не е прекалено покривен, само за изравняване ми трябва
Искам да изкажа мнение и за 2 пудри от същата марка, на някого може да му е полезно
Първата е тази:
Взех си я заради светлия нюанс, но е много брашняна и лесно пада.
От втората, която пробвах обаче, съм ааадски доволна, а именно:
Пак си взех най- светлия нюанс, 15 мисля, че беше и е перфектен за мен- с лек жълт подтон, не стои брашняно, хубаво се разнася и е трайна.
Последно редактирано от therichbitch : 03-02-2014 на 21:13
Това ползвам аз от около месец. Един от готините подаръци от ягодата.
Много е лек, със сигурност пак ще си го купя. Трябва да се огледам дали го няма по магазините![]()
Stila няма в България.![]()
http://thebloggingandthebeautiful.wo...ecteur-review/
Мнението ми за новия крем на Биодерма - тъй като е тониран все пак се вписва и в тази тема. ;д
Доста добре се държи, а мисля, че за лятото ще е още по-добре.
Аз съм на 14.Искам да си купя Фон дьо тен имам мазна кожа с пъпки и черни точкиизползвам акне аут активен лосион.Какво ми препоръчвате искам нещо евтино! :/
Мерси предварително!![]()
Не си мажи нещо евтино на проблемната кожа, да не стане по-зле.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Руж за устни и скули ?!?!
http://www.enzo.bg/artdeco/love-is-i...ustni-i-skuli/
Някой да е пробвал ?
Не съм пробвала на Артдеко, но имам кремообразен на елф и наистина става и за устни. Не знам откъде си, но можеш да отидеш да пробваш на място, ако продават Артдеко при вас.