.
Отговор в тема
Страница 133 от 141 ПървиПърви ... 3383123129130131132133134135136137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 301 до 3 325 от общо 3520
    Два от любимите ми ФДТ (пускам ревютата от блога ми)
    - Revlon Colorstay Normal / Dry - http://girlstemptation.blogspot.com/...in-review.html
    - Rimmel Wake Me Up - http://girlstemptation.blogspot.com/...on-review.html

И двата са достъпни като цена, ако не сте пробвали ви препоръчвам горещо, особено първия

Препоръчайте ми хубав хайлайтър Не съм ползвала досега, но искам да си взема и изобщо не знам на къде да се насоча.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Какво мислите за фон-дьо тените тип стик? Имали ли сте такъв? На коя марка? Доволни ли сте?

Можете ли да ми препоръчате някакъв хубав матиращ фон дьо тен до 30-35 лв. Кожата ми и смесена и каквито и продукти до ползвам и колкото и пудра да слагам все, след няма и час пак ми лъщи т-зоната, особено носът и челото

Мега фен Аватара на baby_baby
    Момичета днес си купих ЦЦ крема на Биотен и с слънчева защита и идеално ми пасва мирише много хубаво

взех си и ББ крема на Гарниер и от него съм много доволна точния цвят ми е само дето мирише малко гадно

http://gdetail.image-gmkt.com/834/71...be39c8811c.jpg

От около месец ползвам ето това чудо на мострички и цветът ми пасва прекрасно. Ако някой си търси нещо много бяло, това е BB-то. Има си SPF 42 PA+++ и покритието е много лекичко. Няма нищо общо с другият Signature, който бях пробвала и ме правеше супер сбръчкосана.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

По темата е, затова споделям с вас блога си http://fifth-gorgeous.blogspot.com/. Това е beauty блог и със сигурност ще ви е полезен за някои неща.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Най-най-най любимия ми руж в момента е Springsheen от MAC.Честно казано доста време се дърпах да дам 44 лв. за руж, но мисля, че в случая си заслужаваше.

http://thebloggingandthebeautiful.wo...-blush-review/

Препоръчайте ми някой хубав и лек фон дьо тен. Трябва ми повече за изравняване и не чак толкова за прикриване.

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой може ли да ми каже как да си определя цвета? там подтонове ала бала, невежа съм :д
    от 2 години май :о си карам с някъв пробит фон дю тен от ейвън, обаче е крайно време да го сменя, пък и свършва вече.
    тъмна ми е кожата, ама въпреки това имам червени петънца останали от пъпки както и нещо като родилно петно и по-светъл участък на едната буза към ухото ии не знам :д

Цитирай Първоначално написано от MukuMouse Виж мнението
    Препоръчайте ми някой хубав и лек фон дьо тен. Трябва ми повече за изравняване и не чак толкова за прикриване.
    Каква ти е кожата? Може да пробваш бб крем.

Dagichka https://www.youtube.com/watch?v=MWIu...S2BqPRCO0b6dLQ мисля, че това ще ти помогне. А тези петна на мен ми се махат с времето, ако ли не пробвай с избелващ крем, но не и сега лятото.

Супер фен Аватара на paradosou
    И аз искам да похваля Revlon Colorstay. Най-добрият, който досега съм ползвала. Сравнително рядко ми влиза в употреба, обаче е страхотен. Лека текстура, не лъщи и се слива с цвета на кожата ми както си трябва .

Момичета, препоръчайте ми фдт или бб крем. Не съм ползвала до сега и нямам идея много от тези неща. Трябва ми, не е за ежедневна употреба. Кожата ми не е перфектна, има недостатъци, по-скоро е суха. Не искам да е много покривен, нещо по-леко ми трябва.
    BB крем по-добра идея ли е? И задължително ли е след фдт/бб крем да се слага пудра?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

SING GIRL
    Guest
    Какво мислите за козметиката на Avon??

Ако за теб Калърстей е лек фдт, вероятно представата ти за средно покритие е клоунски грим.
    Освен това, защо за Бога някои от вас си избират козметиката за лице според аромата?

Аз продължавам да си търся нещо наистина дълготрайно и съм отворена за нови предложения.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    И аз искам да похваля Revlon Colorstay. Най-добрият, който досега съм ползвала. Сравнително рядко ми влиза в употреба, обаче е страхотен. Лека текстура, не лъщи и се слива с цвета на кожата ми както си трябва .
    Colorstay - Лека структура о.О
    Това е фон-дьо-тен с невероятно покритие, като блажна боя е (че и на аромат го докарва), независимо дали говорим за разновидността за мазна кожа или за суха.
    Исках от него да си взема, но нямаше цвят, който ми пасва. Двата най-светли са призрачно бели с розово подтон *сърдита физиономия*, а малко по-тъмните са прекалено тъмни.

Взех си Maybelline Fit Me 220. Стабилно жълт е, хаха. Трябва да внимавам с челото, че да няма рязка граница с линията на косата.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Взех си Maybelline Fit Me 220. Стабилно жълт е, хаха. Трябва да внимавам с челото, че да няма рязка граница с линията на косата.
    Мхм. Аз него си ползвам, само че номер 120. Не само с линията на косата, но и с брадичката също трябва да се внимава :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    Colorstay-a много ли тежко стои? на мен ми трябва за доста несъвършенства, така че предполагам ще е окей, ама нещо не мога да го намеря по магазините :с

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Предполагам, че трябва да го има в Ивис.
    Някой да е засичал 110 от въпросния? Най - бледия, който намирам е 150 Бъф.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Colorstay - Лека структура о.О
    Това е фон-дьо-тен с невероятно покритие, като блажна боя е (че и на аромат го докарва), независимо дали говорим за разновидността за мазна кожа или за суха.
    Исках от него да си взема, но нямаше цвят, който ми пасва. Двата най-светли са призрачно бели с розово подтон *сърдита физиономия*, а малко по-тъмните са прекалено тъмни.
    Знам ли... Признавам, че не съм ползвала повече от 3-4 фон-дьо-тена, обаче този не просто ме устройва, а си е наистина като за мен. Не забелязвам нито да е тежък, нито да ми запушва порите, нито да има структура на блажна боя . Може би разнасям мноооого и така правя покритието скромно.

Colorstay аз го смесих с едно твърде розово BB и го сложих в cushion-а на Etude House. Нанасям го с въздушното пухче към самия cushion и се получава леко покритие за фон дьо тен и средно за BB. Много зависи с какво е нанесен, с плоска четка се получава невероятно покритие с него например. И се отървах от отвратителния му аромат, супер доволна съм как ми хрумна тази идея. Изсипах половината от него вътре и смеската вече започнах да я привършвам.
    Освен това 150 Buff, която е най-светлия нюанс е лееееко жълтеникав. Но наистина съвсем лекичко, със сигурност не розовее. При мен много лесно се виждат всички подтонове, защото аз съм с неутрален и разликата е очевидна. Vanilla на Photoready е доста жълтееща например.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Някой да е пробвал тези гъби ????
    http://www.enzo.bg/brushart/face-gba...eseni-cvetove/

sladkata_bg
    Guest
    най добрия грим за жена е УСМИВКА!

Аз си взех AffiniMat на Maybelline 14. Засега съм доволна. Момичета, да ви попитам, според вас гъбите за фон дьо тен добра идея ли са, защото хубавите четки са много скъпи?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си