- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
най-добрият фдт, който съм ползвала е: http://prikachi.com/images/969/7576969z.jpg
прикрива абсолютно всичко без ефект маска. стои много естествено и е адски дълготраен. минусът е, че е 30мл ;д
препоръчайте ми пудра ( :
Аз лично не съм ползвала фон дьо тен, който да НЕ е 30 мл.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ББ-тата и подобните им са по 40-50 млно фдт не съм виждала в по-големи опаковки
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
коректора е идеален, не знам дали сте го пробвали, но на мен адски ми харесва....идеално прикрива зачервявания, пъпли и всякакви такива неща. Мисля, скоро да си взема и този за кръгове под очите http://fifth-gorgeous.blogspot.com/2...or-sticks.html
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв руж.. до сега не съм ползвала и не знам коя марка предлага по-качествени.. Благодаря
От ниския ценови клас има много доволни от Катрис и Wet'n'Wild. Много са пигментирани.
Иначе The Balm.
Ружчетата на Essence са супер за минималната си цена, много пигментирани са всичките и се задържат доста време.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Като всяко нещо на Макс Фактор, ми изглежда силно надценен. Добре, колкото и да е хубав, трябва да дам 100 лв за 5-те цвята, като мога да си купя палитра коректори на по-хубава марка за по-малко пари?Пълен абсурд.
Имам усещането за този на Estee Lauder обаче, че ще си заслужава всичките 79 лв :Д от познанството ми с марката досега, имам само добри впечатления. Някъде в бъдещето може би бих дала толкова пари за фдт :Д благородно завиждам![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Цитирам въпроса си от преди няколко поста:
Момичета, да ви попитам, според вас гъбите за фон дьо тен добра идея ли са, защото хубавите четки са много скъпи?
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Можете ли да ми препоръчате хубава пудра? И какво мислите за тези на Максфактор![]()
не знам кои се водят хубави, ама тъкмо влязох да се похваля в темата, че си взех няква рандом пудра на флормар от фантастико за 4 лева и е супер, мирише уникалнонедостатъка е, че няма гъба, ама аз без това с четка съм свикнала :д
Ох, да, тея имаха някакъв 120 мл
то да се чудиш фдт ли е, или душ гел
аз се чудя ОТНОВО какъв да си взема .... поръчала съм си СС крем и дилемата е да го ползвам за база и да си взема фдт или да си взема база и това да мажа отгоре![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Според мен гъбичките направо го "поглъщат" фон-дьо тена, дори хубавите тип beauty blender. Не са толкова скъпи четките. Stippling четката на Real techniques е около 30лв. При правилна грижа ще я ползваш години. С гъбичките харчиш много фон-дьо тен. С гъбичка за два месеца някъде ми свърши, а за същото покритие с четка го ползвам много повече време.![]()
бе с пръсти е най-яко да се мацотиш
днес си взех фон дю тен на Алверде, безпарична съм, така че за 6лв не очаквам да е кой знае какво, ноо ще видим :д
Този фон дьо тен на Estee Lauder (тъмно синия) е много добър, но е прекалено тежък и покривен за млада кожа. Казвам ти го като професионален гримьор, който е изпробвал много фон дьо тен-и. Изключително покривен и с ефект на маска. Може да се използва за кино продукции, заради покривността си, но за ежедневие просто ще ти съсипе кожата и порите. Estee Lauder имат и друг фон дьо тен, подобен на този, мисля че е на същата цена, чиято опаковка е светла, а не тъмно синя и покривността му е по-лека.
Можеш да използваш гъбки, даже с леко потупване можеш да получиш по-естествен вид на кожата. Продават се beauty blender-и, които, когато бъдат намокрени, се подуват и нанасят фон дьо тен-а разкошно. А за четки, съгласна съм, че са скъпи, но има и по-евтини варианти по 15,20 лв, която може да ти издържи не малко време (става въпрос за плоска четка, има и въртеливи, но те са по-скъпички)
Мойта четка на MUA е 3 паунда. Въпреки, че в момента си нанасям Colorstay смесен със Rolling Fit BB на Peripera в един cushion с неговото тапмонче.
Но обикновените гъби и блендери правят отвратителен маска ефект и винаги гримът с тях изглежда толкова тежък и очеваден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря виЩе разгледам пак. 3 паунда... Уаууу! Аз попитах, защото доста съм разглеждала четки за гримове и веднъж влезнах в един магазин да си търся за фон дьо тен. Попитах продавачката коя ще ми препоръча и тя ми показа една, похвали я супер много и като стигна до цената каза... 120 лв. И аз... wtf Разлгеждала съм и други, но не съм сигурна каква точно да си взема.
Иначе съм доволна от фон дьо тена на Мейбълин.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!