.
Отговор в тема
Страница 135 от 141 ПървиПърви ... 3585125131132133134135136137138139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 351 до 3 375 от общо 3520
    anonymous708973
    Guest
    е, тука направо ми се струва, че си измисли. от година поне чета и гледам клипове за козметика всеки ден и четка за 120 лв не съм чула да има.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от waldorf_a Виж мнението
    Този фон дьо тен на Estee Lauder (тъмно синия) е много добър, но е прекалено тежък и покривен за млада кожа. Казвам ти го като професионален гримьор, който е изпробвал много фон дьо тен-и. Изключително покривен и с ефект на маска. Може да се използва за кино продукции, заради покривността си, но за ежедневие просто ще ти съсипе кожата и порите. Estee Lauder имат и друг фон дьо тен, подобен на този, мисля че е на същата цена, чиято опаковка е светла, а не тъмно синя и покривността му е по-лека.
    благодаря за съветите, аз и без това не го ползвам често ( :
    останала съм с друго впечатление обаче. наистина е много покривен, но в никакъв случай не ми прави ефект маска. дори не го усещам. слива се идеално и сякаш нямам нищо.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Мойта четка на MUA е 3 паунда.
    Хм аз точно сега си търдя някакви четки, трябват ми за руж, кабуки и блендингова (не че има такава дума :Д), та се чудя от ибей кои да избера. Предложения? :Д гледам, че повечето са от Китай..

за гореспоменатия фдт и аз съм чувала прекрасни отзиви, но не съм имала удоволдствието да го ползвам :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 09-23-2014 на 17:35

Аз имам само китайски четки май... Имам 2 сета на Ecotools от eBay, които не са оригинални, но са супер качествени. И вече почти 3 години не им е паднал и косъм. Имам един рандом гигантски сет с най-вече четки за очи и устни пак от eBay. И той ми върши прекрасна работа, ползвам най-вече малките четки за фини детайли. И другите са вече няколко четки на MUA, също правени в Китай. Всички са отлично качество и вече доста време не им е станало нищо, а ги пера постоянно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    гледах в youtube клипчета и си харесах сигма ф80 :Д

Еми не си измислям. Даже ще ти кажа къде-на Графа има едно малко магазинче за козметика в което продават и много четки. Даже там съм виждала най-голямо разнообразие. Ок, може точно 120 да не е било, но със сигурност беше над 100. Все тая. Иначе съм чувала, че най-добрите са на Сигма.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Град
    Sofia
    не знам за 120, но големите четки на МАС под 60 лева не са

Те и на Мак са произведени в Китай. Аз мисля, че по- скоро трябва да са с естествен косъм като тези http://makeuppro-online.com/product_...oducts_id=1964
    Само че тези са не много на брой, ама дори.

Повече от фен
    Моя позната се занимава с грим и ми препоръча за мазна кожа този Max Factor Lasting Performance фон дю тен,който бил много покривен.Ако някой го е пробвам нека сподели

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Фон-дьо-тени спрях да ползвам. Не ми харесва, дори и скъпите правят кожата ми ужасна, ако се допра някъде остават петна, бля. Само ББ крем.

Мндааааааа , щото разликата между фдт и бб крем е гигантска нали. В едното слагат цианкалий, а другото е такава панацея в тубичка, че като се намажеш, лекува рак, ишиас, камъни в бъбреците, гъбички, счупени кости....
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Мндааааааа , щото разликата между фдт и бб крем е гигантска нали. В едното слагат цианкалий, а другото е такава панацея в тубичка, че като се намажеш, лекува рак, ишиас, камъни в бъбреците, гъбички, счупени кости....
    Разликата аз съм си я усетила, мила моя

Има разлика. Поне аз я виждам между азиатски BB крем и европейски фон дьо тен. В покритието разликата е очевадна, а има и разлика в самият състав. Азиатците слагат стабилен фактор почти навсякъде, често имат много светли цветове, а и освен това огромен избор от BB-та с по-лъскав завършек. Не мога да понасям матовите продукти за лице вече, състаряват ме толкова много, а леко лъскавото ме прави да изглеждам супер здрава. Всичко това комбинирано с по-лекото покритие и усещане на BB-та определено ме карат да ги предпочитам.

Европейските, които съм пробвала са били доста гадни обаче. Или много течни, или супер лепкави и мазнеещи. Азиатските като текстура са подобни на кремче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Има разлика. Поне аз я виждам между азиатски BB крем и европейски фон дьо тен. В покритието разликата е очевадна, а има и разлика в самият състав. Азиатците слагат стабилен фактор почти навсякъде, често имат много светли цветове, а и освен това огромен избор от BB-та с по-лъскав завършек. Не мога да понасям матовите продукти за лице вече, състаряват ме толкова много, а леко лъскавото ме прави да изглеждам супер здрава. Всичко това комбинирано с по-лекото покритие и усещане на BB-та определено ме карат да ги предпочитам.

Европейските, които съм пробвала са били доста гадни обаче. Или много течни, или супер лепкави и мазнеещи. Азиатските като текстура са подобни на кремче.
    +1
    Който е пробвал, знае разликата.
    Аз също от няколко марки не съм доволна, спряла съм се на една от която съм много доволна и само такава си взимам.

С теб не споря, но повечето момичета, които направят тая изцепка фдт не ползвам, само бб крем, имат предвид на Гарние, Нивеа или нещо от тоя тип, което де факто Е фдт. :Д и се подлъгват по рекламния трик Което е доста глупаво.

Dollie ако не си от тях, се извинявам.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 10-05-2014 на 08:01
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    +1
    Който е пробвал, знае разликата.
    Аз също от няколко марки не съм доволна, спряла съм се на една от която съм много доволна и само такава си взимам.
    Коя?
    Искам и аз да опитам ПЪК! Преди известно време пробвах на Skin 79 няколко и ми бяха харесали, искам сега пак.

И аз като Хаяши забелязах (след години търсене на матов ефект), че колкото повече си хидратирам кожата и използвам по-лъскав продукт, толкова по-здрава и свежа изглеждам!
    По-добре късно отколкото никога :д

Град
    В момента ползвам Vichy Idealia.
    И аз съм чувала добри отзиви за Skin79 и Missha Perfect Cover и се замислям дали да не си поръчам.

Е, пробвала съм Идеалиа, няма такива златни парчетии дори в коледна елха, кълна се. Освен това е доста мазна, силно цапаща и за моя цвят на кожата - уникално оранжева.

Та да, връщам си извинението назад.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Е не знам. Светлия си ползвам и е 100 пъти по добре от Нивеа,Гарниер и др.

Азиатски най-добре по принцип.

Ами само ще ти кажа, че фон дьо тена ми е по-лек от бб крема ти.

"хип-хопа ми"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Преди ползвах Кларинс, който също е хубав, но и от Виши съм доволна. Та какъв е фон-дьо тена ти дето е по-лек, че ми стана интересно?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    забелязах, че кожата ми се 'предпазва' от мръсния въздух, когато съм с фдт. сякаш е като защитна бариера ;д
    само при мен ли е така?

Ами най-подходящото сравнение би било с един от двата ми най-любими фдт - Аератен Пюр на Виши. Много по-лек е от Идеалиа, осезаемо по-лек. Така че с тея западни "бб"-та, делението на бб и фдт е напълно условно и де факто всичката е една и съща.

бтв моите любимци от Дебора Милано пуснаха ДД крем
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Ами само ще ти кажа, че фон дьо тена ми е по-лек от бб крема ти.

"хип-хопа ми"

А така, премерете си... фон дьо тен-ите!

Град

бтв моите любимци от Дебора Милано пуснаха ДД крем
    бе и аз чух за тея ЦЦ и ДД, ама още не съм пробвала що за чудо ще са ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си