- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Тъкмо се зарадвах,че пише "за хората които не искат да си тормозят кожата с фон дю тен"![]()
Аз имам пудрата от серията. Много е готина, любима ми е. Цената й изобщо не предполаа да е толкова добра. Просто е най-яката пудра за мен. за фон-дьо-тените нищо не мога да кажа.Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз също не се гримирам в ежедневието си. Нямам пъпки, белези, както повечето тук и слагам фон дьо тена за изравняване на цвета или просто като основа на спиралата или червилото, когато има случай, за да имам по - изискан и завършен вид. Понякога, зимата, когато е много студено и кожата избледнява си слагам, за да не изглеждам като мумия.
През живота си не съм изпробвала много фон дьо тени, но като че ли най - доволна останах от L'Oreal и Max Factor. Нанасят се лесно, нагаждат се според цвета на кожата и не си личи, че имаш грим.
mom4e sam
препоръчайте ми хубава пудра до 10 лв...няма да е толкова хубава, но с толкова пари разполагам...кожата ми е смесена и леко тъмна![]()
абсолютно подкрепям PullMeCloser, сигурно вече съм изхабила 100 опаковки от тази пудра, но за фдт не мога да кажа същото.Първоначално написано от vampire_girl_
Ако си с мазна кожа, не е добър избор.Като консистенция е лек, но сякащ не е дълготраен плюс това подбора на цветовете не ми харесва, няма голям избор, но за мен най-голям минус е, че лъсва бързо лицето и няма никакво покритие, може би само изравнява тена на лицето, даже и тъмни кръгове не прикрива.
Някой знае ли г/д каква е цената на тази пудра?
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
^гледах ги в ДМ по 11 и нещо-12.Пробвах я и не знам защо но не ми допадна
Откъде взе втория фдт? Не съм го виждала тук.Първоначално написано от shadows92
А матиращият фдт е създаден специално за лятото, зимата нямаш нужда от матиране.![]()
Леле, от кога търся козметика на Гош... Онзи ден случайно минах покрай един магазин и на рафтчето видях да пише Gosh на един фон дьо тен и умрях от кеф! Ще отида да огледам. Чувала съм само добро за тази марка, но все още не е стъпила сериозно по нашите магазини.
Иначе, аз съм най - доволна засега от L'Oreal True Match N7/Н8, не помня кое от двете нюансчета бях.
Цветът се нагажда според твоя си и стои супер естествено и покрива добре същевременно, стои като крем, много готин препоръчвам!
mom4e sam
Препоръчайте ми фон дю тен който да не е толкова скъп (имам предвид цени до 20 лв) който да е покривен и да не стои неестествено![]()
Абе не знам ,най-светлия тон не е хич оранжев, аз съм си слагала само на част на лицето и уж ми пасна.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Първоначално написано от koshtramba
Ето за тоя цвят става въпрос. Другите дори не съм ги и гледала на моята кожа, само в интернет снимки разни. Иначе то на много неща няма цветове в България и винаги липсват готини.![]()
Да, в България. 002, Vanilla.Първоначално написано от koshtramba
Мда, обаче пак не са всички.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Не ме интересува. Последния път като гледах в Lilly, започваха от 005, смятай.
(На снимката в нета изглежда в пъти по-светъл, на живо беше оранжева мизерия.)
Кога всъщност си ги гледала? Аз миналата зима още го пробвах този и си имаше този цвят, 002.Първоначално написано от koshtramba