.
Отговор в тема
Страница 14 от 141 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 3520
    Голям фен Аватара на mey_si
    Тъкмо се зарадвах,че пише "за хората които не искат да си тормозят кожата с фон дю тен"

Някакви отзиви за rimmel stay matte? Ще съм благодарна и за мнение за фон дьо тените им.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Някакви отзиви за rimmel stay matte? Ще съм благодарна и за мнение за фон дьо тените им.
    Аз имам пудрата от серията. Много е готина, любима ми е. Цената й изобщо не предполаа да е толкова добра. Просто е най-яката пудра за мен. за фон-дьо-тените нищо не мога да кажа.
    Everything changes, but beauty remains ...

Фен
    Аз също не се гримирам в ежедневието си. Нямам пъпки, белези, както повечето тук и слагам фон дьо тена за изравняване на цвета или просто като основа на спиралата или червилото, когато има случай, за да имам по - изискан и завършен вид. Понякога, зимата, когато е много студено и кожата избледнява си слагам, за да не изглеждам като мумия.
    През живота си не съм изпробвала много фон дьо тени, но като че ли най - доволна останах от L'Oreal и Max Factor. Нанасят се лесно, нагаждат се според цвета на кожата и не си личи, че имаш грим.
    mom4e sam

препоръчайте ми хубава пудра до 10 лв...няма да е толкова хубава, но с толкова пари разполагам...кожата ми е смесена и леко тъмна

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    абсолютно подкрепям PullMeCloser, сигурно вече съм изхабила 100 опаковки от тази пудра, но за фдт не мога да кажа същото.
    Ако си с мазна кожа, не е добър избор.Като консистенция е лек, но сякащ не е дълготраен плюс това подбора на цветовете не ми харесва, няма голям избор, но за мен най-голям минус е, че лъсва бързо лицето и няма никакво покритие, може би само изравнява тена на лицето, даже и тъмни кръгове не прикрива.

merilin2,Крем Пъф на МаксФактор е долу-горе толкова и е много хубава

Голям фен Аватара на shadows92
    Новите ми придобивки

82 номер е моя и е много хубав за зимата ,матиращ !! Взех си го за 11 лева

И този ,много е хубав покривен е ,но пък е и по лека формула моят номер е 44Golden ,20 лева

и пудра на Голден Роуз 06 номер , за 4 лева и аз съм страшно доволна от нея !!!

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Някой знае ли г/д каква е цената на тази пудра?
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^гледах ги в ДМ по 11 и нещо-12.Пробвах я и не знам защо но не ми допадна

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Новите ми придобивки

82 номер е моя и е много хубав за зимата ,матиращ !! Взех си го за 11 лева

И този ,много е хубав покривен е ,но пък е и по лека формула моят номер е 44Golden ,20 лева

и пудра на Голден Роуз 06 номер , за 4 лева и аз съм страшно доволна от нея !!!
    Откъде взе втория фдт? Не съм го виждала тук.
    А матиращият фдт е създаден специално за лятото, зимата нямаш нужда от матиране.

Голям фен Аватара на shadows92
    Знам , но този ми е любимия фон дио тен на Манхатан , 2рият фон дио тен го взех от козметиката до нас питах за хубав покривен фон дио тен до 20 25 лева и ми го препоръчаха ,и да много съм доволна !

Фен
    Леле, от кога търся козметика на Гош... Онзи ден случайно минах покрай един магазин и на рафтчето видях да пише Gosh на един фон дьо тен и умрях от кеф! Ще отида да огледам. Чувала съм само добро за тази марка, но все още не е стъпила сериозно по нашите магазини.
    Иначе, аз съм най - доволна засега от L'Oreal True Match N7/Н8, не помня кое от двете нюансчета бях.
    Цветът се нагажда според твоя си и стои супер естествено и покрива добре същевременно, стои като крем, много готин препоръчвам!
    mom4e sam

Препоръчайте ми фон дю тен който да не е толкова скъп (имам предвид цени до 20 лв) който да е покривен и да не стои неестествено

Цитирай Първоначално написано от amalita
    Препоръчайте ми фон дю тен който да не е толкова скъп (имам предвид цени до 20 лв) който да е покривен и да не стои неестествено
    Revlon Photoready. Страшно готин е!

Мега фен Аватара на koshtramba
    И оранжев
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    И оранжев
    Абе не знам ,най-светлия тон не е хич оранжев, аз съм си слагала само на част на лицето и уж ми пасна.

С тия 4-5 цвята в БГ се излагат. Иначе е готин.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

С тия 4-5 цвята в БГ се излагат. Иначе е готин.

Ето за тоя цвят става въпрос. Другите дори не съм ги и гледала на моята кожа, само в интернет снимки разни. Иначе то на много неща няма цветове в България и винаги липсват готини.

Бая светличък. Но в Бг ли си го пробвала? Защото последния път, когато ги гледах, започваха от наистина тъмни (оранжеви) цветове.
    Пази моториста !!!

Бая светличък. Но в Бг ли си го пробвала? Защото последния път, когато ги гледах, започваха от наистина тъмни (оранжеви) цветове.
    Да, в България. 002, Vanilla.

Начи са вкарали повече цветове. Екстра.
    Пази моториста !!!

Начи са вкарали повече цветове. Екстра.
    Мда, обаче пак не са всички.

Не ме интересува. Последния път като гледах в Lilly, започваха от 005, смятай.

(На снимката в нета изглежда в пъти по-светъл, на живо беше оранжева мизерия.)
    Пази моториста !!!

Не ме интересува. Последния път като гледах в Lilly, започваха от 005, смятай.
    Кога всъщност си ги гледала? Аз миналата зима още го пробвах този и си имаше този цвят, 002.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си